Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Mooijenbelofte Marian van Ooijen - Zelfstandig Trouwambtenaar

5 (17 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Mevr. Marian van Ooijen
Landelijk

Jullie gaan trouwen, elkaar de trouwbelofte doen. Een mooie dag in het vooruitzicht waar je naar uitkijkt en van kan dromen. Een intiem zeer persoonlijk samenzijn.

TROUWAMBTENAAR

Met mijn benoeming en beëdiging tot Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand ben ik verbindingsbevoegd, en beleef zeer veel plezier aan het begeleiden van jullie huwelijksbelofte. Een op maat geschreven persoonlijk woord en een levendige ceremonie. Met gevoel voor sfeer en spontaniteit wordt jullie ceremonie professioneel vorm gegeven.

CEREMONIE

Elkaar het JA-woord geven, de officiële ceremonie. Vaak is dit het romantisch hoogtepunt van de trouwdag. Een bijzonder moment, gedeeld met mensen die je lief zijn. Een persoonlijke huwelijksceremonie, passend bij jullie relatie. Alles is bespreekbaar en maatwerk. Een originele trouwplechtigheid waar muziek, andere sprekers en kinderen een rol kunnen spelen. Een ceremonie met inhoud, ernst en humor, met een traan en een lach, stijlvol spontaan en ontspannen.

Fotocredits: 

Oh Beautiful World
Hanke Arkenbout Photography
Mon et Mine 
Studio Damon 
Bas Uijlings 
Mark Daams fotografie 

Bekijk website
+28 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


17 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Vincent & Merel

Op 08 nov 2023

Onze eerste fysieke ontmoeting vond pas plaats na een aantal videogesprekken, omdat wij in Italië wonen. Toch voelden wij ons direct thuis tijdens het turen naar ons telefoonscherm. Daarom was onze eerste echte ontmoeting niet anders: Wat een energie, warmte en charme heb jij! Wij zagen meteen een vrouw die met enorm veel liefde haar werk doet. Tijdens de ceremonie bij ons thuis heb je een werkelijk prachtig verhaal vertelt, met zelfs woorden in het Italiaans! Je hebt tijdens onze gesprekken geluisterd en meegedacht. Je zag eruit om door een ringetje te halen en jouw stijl past helemaal bij ons, in de breedste zin van het woord. Naast onze complimenten naar jou toe, vonden ook onze gasten jou een kanjer van een trouwambtenaar en wilden allemaal weten waar we jou hadden opgetrommeld. Dankjewel Marian, wij wensen jou nog heel veel prachtige huwelijken toe en kunnen tegen elk bruidspaar wat op jouw website zit te koekeloeren maar een ding zeggen: Marian is waanzinnig!

Arnoud & Marrije

Op 07 nov 2023

Wat zijn we blij en gelukkig dat we jou voor onze ceremonie hebben mogen vinden. Je hebt onze verhalen van 21 jaar samen lief en leed tot een prachtig verhaal gemaakt. Aangevuld met de informatie van onze ouders, getuigen en ons vijf jarige mannetje. Wat heb je een hoop energie gestoken in de voorbereiding. Het is niet voor niets dat iemand je na de voltrekking vroeg hoe lang je al met ons bevriend was, en dat terwijl we elkaar pas twee keer gezien hebben! Je hebt een groot talent voor het aanvoelen en zetten van een sfeer en weet een prachtige balans te vinden tussen de lach, de traan, het humoristische en het officiële. Je betrok ons zoontje ook precies op de juiste momenten en hij voelde zich ontzettend trots op zijn rol in de ceremonie. We zijn erg dankbaar voor de bijzonder uitgebreide en persoonlijke ceremonie die je ons gegeven hebt en die echt de kroon op deze prachtige dag was.

Remco & Elke

Op 07 nov 2023

Marian is een fantastische trouwambtenaar, we zijn zó blij met haar! Ze heeft een enorme voorbereiding gestoken in onze trouwceremonie. Wij hebben een fijn persoonlijk gesprek met haar gehad, daarnaast heeft ze ook met onze 4 kinderen gesproken en met onze getuigen en ouders. Al die inhoud heeft ze vertaald naar een prachtig verhaal, waarin ze de verschillende draadjes wist samen te knopen tot een heel warme en persoonlijke geschiedenis. Niet alleen van ons tweeën, maar van onze beide gezinnen. Ze gaf een van onze kinderen ook het benodigde zetje om een mooie speech te maken, dat voelde ze heel goed aan. Onze ceremonie werd zo precies wat wij hoopten: een mooi en ontroerend ritueel om onze liefde te vieren, met een luchtige, humorvolle noot tussendoor. ‘Wow, dat het ook zó kan”, was de reactie van verschillende gasten. Veelzeggend was dan ook dat een jong familielid alvast besloot dat ze óók Marian als Babs wil, als ze ooit gaat trouwen. En dat is een heel goede beslissing

Frank & Judit

Op 07 nov 2023

Op 25 September zijn we dan eindelijk getrouwd en wat heb je onze dag en ceremonie onvergetelijk gemaakt. Vanaf de eerste kennismaking bij Duin & Kruidberg hadden we al een klik en voelde het goed. Je enthousiasme en je mooie uitstraling maakte onze huwelijksvoltrekking echt onvergetelijk. Onze ontmoetingen vooraf, je vragen en je ideeën en vooral jouw betrokkenheid is groot. Mede door het contact met de kinderen en de getuigen is het voor ons een herkenbare en persoonlijke ceremonie geworden. Ontzettend bedankt voor wat je voor onze dag hebt gedaan en betekend. Lieve groet van ons

Jessi & Rene

Op 01 nov 2023

Lieve Marian, Je hebt het onmogelijke mogelijk gemaakt! Ondanks dat de wensen van ons als bruid en bruidegom niet verder uit elkaar konden liggen is het je gelukt om er een prachtig treffende ceremonie voor beiden van te maken. Topklasse! Dat heb je met mooie zinnen en intonaties gedaan, los van de warmte en charme die je ook nog uitstraalt. Tel daar nog goed luisteren en humor bij op, en we zijn er wel. Los van alle complimenten vanuit ons is het tekenend dat ook onze gasten zeer van je onder de indruk waren. Met jou aan het ceremonieroer kunnen we ons huwelijk niet beter beginnen. We wensen ieder bruidspaar jou toe. Heel veel dank!

Jan-Wytze & Carolien

Op 01 nov 2023

Marian heeft met ontzettend veel liefde en aandacht een geweldige trouwrede in elkaar gezet en voorgedragen op ons huwelijk. Haar enthousiasme is erg aanstekelijk en je merkt dat ze plezier heeft in wat ze doet. Ze steekt veel tijd in het achterhalen wie je bent als persoon en als bruidspaar. Op basis van gesprekken met zowel ons als met onze familie / vrienden, heeft ze ons exact zo neergezet zoals we zijn. Ook de communicatie vonden wij erg prettig: wat verwacht ze van ons en wat kunnen wij van haar verwachten (en wanneer). In een tijd waarin je al zoveel moet regelen en met zoveel mensen moet schakelen, is dat zo ontzettend fijn! We zijn ongelooflijk blij dat Marian ons heeft willen trouwen; we hadden ons geen fijnere trouwambtenaar kunnen voorstellen!

Miranda & Peter

Op 16 nov 2020

Vorige week heb jij ons getrouwd op de locatie Klooster Bethlehem in Haren (gemeente Oss). Dat heb je fantastisch gedaan! We hebben een geweldige dag gehad en daar heb jij zeker een belangrijke rol in gespeeld. Wij en ook onze familieleden en vrienden waren/zijn erg onder de indruk hoe betrokken je was bij de ceremonie. Het voelde of je ons heel goed kende en je bracht de ceremonie met heel veel liefde, gevoel en humor. Ook erg leuk en lief dat je onze zoon Tim bij de ceremonie betrokken hebt. Onze wens was namelijk ook dat we een beetje met z’n drieën zouden trouwen en dat heb je heel goed verpakt :-). Je bent werkelijk een topper!

Tanja & Wietse

Op 16 nov 2020

Op 26 oktober heb je ons getrouwd in de oranjerie van Buitenplaats Amerongen. We willen je nogmaals hartelijk bedanken voor de geweldige ceremonie. Vanaf de eerste kennismaking voelde het gelijk vertrouwd. Wij kijken terug op een prachtige ceremonie, die op een persoonlijke en warme manier werd verteld. Nog steeds krijgen we complimenten van onze gasten op die leuke, goedlachse, warme trouwambtenaar.

Robbert & Stacey

Op 16 nov 2020

Ontzettend bedankt voor het voltrekken van ons huwelijk. De toespraak, de onbevangenheid van de kinderen, de geweldige entourage…. het was een sprookje! Onze gasten waren onder de indruk en spraken vol lof over je. Ontzettend bedankt voor je inzet. En ga door met je prachtige werk. Je bent geweldig! Wij wensen je heel veel liefde, geluk en gezondheid toe.

Natasja & Mike

Op 16 nov 2020

Wat zijn wij blij dat we jou gekozen hebben voor onze huwelijksceremonie!! Van tevoren kun je je eigenlijk niet indenken hoe verschrikkelijk belangrijk dit is. Pas achteraf weet je dat de ceremonie eigenlijk het allermooiste en belangrijkste gedeelte is van je dag. En jij hebt hebt deze zo ongelooflijk mooi voor ons gemaakt! Echt onvergetelijk… Het was zo prachtig, puur en helemaal wij zoals je alles verwoord hebt. Het had voor ons niet mooier gekund. We voelde ons bij de eerste kennismaking al direct bij je op ons gemak. Je bent zo een lieve en vrolijke vrouw die ontzettend veel positiviteit uitstraalt. Wij werden gelijk blij van je en hebben alles als fantastisch ervaren! Nogmaals ontzettend bedankt. Je bent geweldig!

Ashleigh & Renato

Op 16 nov 2020

Wat was je toch geweldig!!:) Nadat we twee keer eerder gezellig bij elkaar waren gekomen om het gesprek te voeren over “ons verhaal” heb je op 9 april de ceremonie geleid bij ons huwelijk. De eerste ontmoeting voelde meteen goed en door je enthousiasme toen ik je belde om je “officieel” te vragen, wist ik meteen dat we een juiste keuze hadden gemaakt. We hadden wel de eis de ceremonie in het engels te willen, maar ook dit was voor jou geen enkel probleem (and your english was amazing!). De ceremonie werd voltrokken met veel gelach, af en toe een traan en hele mooie woorden. We zijn je eeuwig dankbaar voor de prachtige ceremonie en ook onze gasten waren vol lof over je. Niet alle gasten kenden ons beiden even goed, maar na de ceremonie had men het gevoel ons goed te kennen dankzij de personal touch die je aan de ceremonie gaf! Nogmaals bedankt en veel succes voor de toekomst! xxx

Jochem & Shelly

Op 16 nov 2020

Lieve Marian, Gisteren zijn Jochem en ik getrouwd en wij zijn nog helemaal in de wolken! Ik moest jou gelijk laten weten hoe geweldig jij bent en hoe natuurlijk, oprecht en relaxt de ceremonie is verlopen. Met een traan en met een lach, buitengewoon bijzonder omdat jij mijn zoon erbij betrokken hebt! Ik had niks willen veranderen en had niemand anders als trouwambtenaar willen hebben. Super bedankt voor dit onvergetelijke, speciale moment. Blijf altijd jezelf; super mooie lieve sprankelende warme vrouw. Veel liefs

Jan & Marjo

Op 14 nov 2019

Zoekt u een betrouwbare geestige, bekwame trouwambtenaar die van uw ceremonie een onvergetelijke herinnering weet te maken, zoek niet verder!!!! Wij kunnen alleen in superlatieven spreken als wij het over jouw bijdrage aan onze onvergetelijke huwelijksceremonie hebben. In de voorbereiding werden we al aangenaam getroffen door je warme ontvangst in je eigen huis in Weesp. Warmte, maar ook ongelooflijke professionaliteit. Doordat jij als geen ander ECHT weet te luisteren en goed observeert heb jij een ceremonie neergezet die niemand kan evenaren. Onze gasten dachten dat jij een vriendin van ons was, zo goed en liefdevol wist jij ons te typeren. Nu twee dagen na de ceremonie worden wij nog met complimenten overladen en vragen onze gasten waar we jou van kennen. Doordat het voor ons allebei het tweede huwelijk betrof lagen er wat gevoelige onderwerpen. Wij zijn diep ontroerd en dankbaar hoe jij op zeer discrete wijze de ceremonie leidde en ieder een podium gaf. Wat een klasse en wat een liefdevolle empathische vakvrouw. Jij bent meer dan een trouwambtenaar, jij begeleidt het bruidspaar op zeer bekwame wijze naar de grote dag toe, bent op zeer bescheiden wijze een baken op de dag zelf en toont ook nog je interesse na afloop. Wij beschouwen het als een voorrecht dat wij jou hebben leren kennen. Wij gunnen ieder bruidspaar zo’n trouwambtenaar stand toe. En jou gunnen we nog heel veel bruidsparen. Lieve Marian,dank voor alles, je bent een grote schat!!!!

Krista & Christoffer

Op 14 nov 2019

In all honesty we were introduced to Marian by our wedding planner. The planner thought it would be a match that would work, and like a proper modern blind date we had a look at her photo long before we met her and we both fell a little bit in love. She is gorgeous, soon we worked out that the saying ‘beautiful on the inside and on the outside’ was written for her and indeed it was a match made in heaven. The meetings we had with her before our big day were all filled with laughter and emotion and she just understood. She understood who we are and what we feel for each other, what we had in mind for our wedding ceremony and most importantly she also heard and felt what wasn’t said at all. She gave us perfect guidance and delivered a warm, inviting, loving ceremony in Italy. All our international guests loved the ceremony and we all agreed it was something truly special.

Lisa & Miekie

Op 11 nov 2019

En dan ontmoet je de vrouw van je leven waar je dolgraag mee wil trouwen. Ze zegt nog JA ook en dan beginnen de gezellige voorbereidingen. Op zoek naar een trouwvrouw, en wat hebben we de allerleukste gevonden, jij dus lieve Marian!!!!!!! Het eerste contact was Top en ons gevoel zei direct, Marian gaat het worden. Wat ben je lief, leuk, mooi, goede spreker, attent, vol humor, luisterend vermogen en wat gaf je ons een goed gevoel bij de samenwerking. We hadden geen enkele twijfel dat de ceremonie niet goed zou komen. Onze gasten waren onder de indruk en waren vol lof over je. Hebben het er nog over. Voor ons was je heel belangrijk op deze dag en zijn blij jou ontmoet te hebben. Pracht mens ben je. Blijf zoals je bent. Liefs de meiden

Jan & Petra

Op 11 nov 2019

Wij zijn op vrijdag 13 juli 2018 getrouwd op landgoed Duin en Kruidberg. Een half jaar eerder hadden we daar Marian ontmoet tijdens een open toptrouwlokatie dag. We waren er al vrij snel uit dat Marian onze trouwambtenaar zou gaan worden. Eerste indruk was gelijk goed. In de tussentijd per mail contact gehouden, vragenlijstjes ingevuld en Marian is ook nog bij ons thuis geweest. Ja, Marian heeft op die bewuste vrijdag ons verhaal vertelt. Geen poespas, maar een mooi verhaal met ook mooie woorden voor getuigen en ouders. Helemaal zoals wij dat voor ogen hadden. Marian is een vakvrouw. Fijn in de omgang, mooie verschijning en een heerlijke lach. Marian, heel veel dank nog.

Cees & Gerianne

Op 11 nov 2019

Wat heb je ons mooi neergezet! Met serieuze woorden, maar ook met veel humor. Je hebt een compleet beeld van ons weten te schetsen, aan het verhaal konden we horen dat je goed naar ons en naar onze getuigen/kinderen geluisterd hebt. Onze gasten waren allemaal vol lof over de ceremonie en je hebt een fijne, duidelijke stem om naar te luisteren. Je zei: “ik ga voor een tien” en dat heb je ook helemaal waar gemaakt! We hadden alle vertrouwen in je en hebben geen moment getwijfeld of het wel goed zou komen en dat bleek terecht! Ga alsjeblieft door met dit mooie werk, want je bent er zo goed in! Liefs.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation