Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Nieke van Broekhoven Een ceremonie vol liefde, humor, enthousiasme en herkenning die volledig bij jullie past.

5 (15 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Landelijk

Alles waar je ogen van gaan sprankelen moet je doen!

Dus ook trouwen!
Hallo toekomstig bruidspaar, wat leuk dat jullie gaan trouwen! Jullie hebben een hoop te plannen en bedenken en dan gaan jullie nu een BABS kiezen. Ga met alle beslissingen af op jullie gevoel en dan wordt het echt jullie dag. 

Mijn doel is dat jullie tijdens de ceremonie alleen maar hoeven zitten, luisteren, relaxen en het over jullie heen te laten komen. Dit doe ik aan de hand van een persoonlijk gesprek met jullie waar ik uitgebreid de tijd om jullie zo goed mogelijk te leren kennen. 

Ik neem jullie mee op een reis door jullie leven, wie jullie zijn en wat jullie voor elkaar betekenen. Het belangrijkste voor mij is om jullie op een enthousiaste manier te ontroeren, soms te verrassen, te laten herkennen en lachen en vooral de liefde optimaal te laten voelen.
Vervolgens stel ik die allerbelangrijkste vraag, of jullie de rest van jullie verdere leven met elkaar willen doorbrengen.
Want dat is uiteindelijk waar de hele dag om draait. 

Gelukkig is trouwen tegenwoordig geen plicht meer maar een keuze. Jullie kiezen er echt bewust voor om samen jullie liefde officieel te bezegelen. Dit maakt het daarom extra speciaal.
Iedereen mag de ceremonie invullen zoals gewenst. Klein en intiem, groots en meeslepend, binnen- of buitenland, in een luchtballon of bij je ouderlijk huis. Voor het eerst, voor de zesde keer of nogmaals met dezelfde liefde van je leven waarmee je nogmaals de trouwgeloften aflegt.
Gelukkig is niemand hetzelfde, alles kan en mag. Waar, wanneer en met wie je wilt. 

Hoe de ceremonie ook ingevuld wordt, ik hou van een uitdaging en denk graag creatief mee met jullie wensen en zal deze zoveel mogelijk vervullen en hierin ook adviseren.
Samen creëren we een ceremonie die volledig bij jullie past.

Bel of mail gerust en dan praat ik heel graag met jullie verder! Of hou mijn Instagram en Facebook pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws!

Wil je meer lezen over Nieke? Ga dan naar de advertorial

Bekijk website
+19 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


15 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Pim & Susan

Op 14 nov 2022

Wat is Nieke een fantastisch fijne Babs. We voelden ons meteen heel erg op ons gemak bij haar. Ze heeft heel uitgebreid de tijd genomen voor het voorgesprek en heeft echt heel goed geluisterd naar onze wensen. Ze voelde perfect aan welke kant wij op wilden en wij wisten dat het helemaal goed ging komen! En dat kwam het ook! Ook toen de gemeente een fout had gemaakt, heeft ze zich zeer flexibel opgesteld en er alles aan gedaan om ons hierin te ontlasten. Nieke heeft echt een heel persoonlijke ceremonie voor ons verzorgd waarin ons verhaal en onze liefde centraal stonden. Geen standaard praatje maar heel erg op maat, zoals we ook graag wilden. Nieke is gewoon een heel fijn mens en heeft een sprankelende persoonlijkheid en prettige uitstraling waarmee ze onze dag extra kleur heeft gegeven. We hebben nog vaak terug gehoord van onze gasten dat we zo’n leuke Babs hadden. We zouden haar aan iedereen aanbevelen.

Marcel & Chantal

Op 14 nov 2022

De huwelijksdag is toch 1 van je belangrijkste dagen in je leven… daarom probeer je dit zo te regelen dat de dag een weerspiegeling is van wie we zijn.. dat de liefde die we voor elkaar hebben voelbaar is. En hoe mooi het is om dit samen te vieren met de mensen om je heen die je heel dierbaar zijn. De BABS heeft hierin een hele belangrijke rol. Vanaf het moment dat we Nieke’s mooie woorden lazen waarin ze zichzelf voorstelde sprak dit ons enorm aan. De eerste kennismaking voelde direct goed. Ze begreep ons en het voelde alsof we op 1 lijn zaten. We zijn een samengesteld gezin en ook hierin snapte Nieke wat dit inhield. We vonden het heel belangrijk dat onze kindjes ook een belangrijke rol kregen op onze dag. 2 september was onze dag… en wat hebben wij een intens mooie dag mogen beleven! En wat zijn wij blij dat Nieke ons heeft mogen trouwen. Een super lieve vrouw die met je meedenkt, mee voelt… en die ons levensverhaal en onze liefde prachtig heeft verwoord. Ze zorgde er ook voor dat onze kindjes zich betrokken en speciaal hebben gevoeld deze dag. We raden daarom Nieke echt aan als aanstaande echtparen een lieve en betrokken BABS zoeken!

Mr & Mrs Lopez

Op 14 nov 2022

Nieke was onze BABS voor ons huwelijk. We hebben voor Nieke gekozen omdat het bij haar mogelijk was om de ceremonie grotendeels Engelstalig te doen. Het grootste deel van onze familie komt uit het buitenland en het was een uitdaging om een BABS te vinden die dit aandurfde. Veel andere BABSen wezen ons daarom af. Nieke was meteen enthousiast en we merkte dat we ook wat raakvlakken met haar hadden. Daarom was het een makkelijke keus voor ons. De ceremonie heeft Nieke geweldig gedaan. Ze wist ons verhaal goed over te brengen, met zowel humor als een serieuze noot. Dit op ons verzoek. Ze heeft heel goed geluisterd naar onze wensen en ze dacht goed met ons mee om de ceremonie vorm te geven. Nieke is een leuk persoon, heel erg easy going. Ze is absoluut geen saaie stoffige trouwambtenaar. Alle gasten waren ook erg over haar te spreken. Als je zoekt naar een leuke, spontane BABS voor je bruiloft, zoek dan niet verder. Absolute aanrader!

Roy & Linda

Op 14 nov 2022

Nogmaals ontzettend bedankt, Nieke, voor het echt speciaal en bijzonder maken van onze bruiloft! Toeval bestaat niet…Wij besloten eind februari (met carnaval) te willen gaan trouwen in juli. We hadden dus niet heel veel tijd om alles te regelen, maar alles lukte zoals wij wilden. Zo blij dat we jou heel toevallig via internet gevonden hebben, ik was op zoek naar een BABS en jij sprak ons meteen aan. Toen ik contact met je zocht, reageerde je snel en gaf aan ons te kunnen, willen en mogen trouwen op de door ons gekozen locatie. Je was meteen ook heel eerlijk en duidelijk, dat was fijn voor ons, want je gaf namelijk aan dat de gemeente waarin wij gingen trouwen, toevallig jouw basis-gemeente is. Dat bespaarde ons daardoor ook nog wat geld. Tijdens het “trouw-gesprek” vooraf bij ons thuis bleek je ook precies aan onze verwachtingen te voldoen (en toevallig bleken we ook nog eens meerdere raakvlakken te hebben). Het gesprek verliep vlot en wij vertelden jou in korte tijd meer over onszelf dan we gewend waren te doen. Dat had alles met jou te maken! Jij hebt voor ons de ceremonie heel bijzonder en speciaal weten te maken. Je gaf ons en onze naasten alle ruimte, je stond overal voor open en dacht mee waar nodig. Zo was er bijvoorbeeld ruimte voor een broer en zus om te zingen voor ons (wat wij niet wisten, maar zij met jou vooraf geregeld hadden!), kregen wij de kans om onze “geloften” op een door ons zelf ingevulde manier te mogen delen, maar het meest mooie voor ons was de plek die onze 3 kinderen mochten innemen tijdens de ceremonie. Trouwen met de kinderen erbij werd daardoor echt prachtig. Geen traditionele ringen voor ons beiden, maar armbanden voor ons alle vijf. Ons persoonlijke verhaal door onszelf voorgelezen speciaal gericht aan de kinderen en jij had bijvoorbeeld vooraf “stiekem” contact met onze zoon van 12 jaar en jij gaf hem het vertrouwen dat hij kon en mocht doen wat hij graag wilde doen. En dat deed hij! Jij maakt je eigen lijfspreuk dan ook meer dan waar, ook voor ons : Alles waar je ogen van gaan sprankelen moet je doen! Dat alles zo perfect klopte, kan vast geen toeval zijn : Lieve Nieke, bedankt! Hopelijk mogen er nog veel stellen plezier aan jou als trouwambtenaar beleven, blijf wie je bent!

Marcel & Irma

Op 14 nov 2022

Na een gezellige avond kletsen had Nieke een goed beeld van ons gevormd. Tijdens de ceremonie wist ze de gevoelige snaar te raken. Met een lach en een traan kon ze ons levensverhaal goed verwoorden. We zijn super blij dat we voor Nieke hebben gekozen als onze Babs. Onze dag en ons weekend waren onvergetelijk.

Laura & Yannick

Op 27 jan 2022

Onze ceremonie was een droom! En wat een geluk dat Nieke onze BABS was. Nieke heeft de ceremonie met zo veel liefde, aandacht en rust geleid. Zowel onze gasten als wijzelf vonden het heel bijzonder hoe raak Niekes woorden waren, hoe ze onze dierbaren betrok bij de ceremonie en hoe goed ze ons en onze liefde al na zo’n korte kennismakingsperiode zo goed snapte. Ze bracht een ontspannen, intieme sfeer en maakte met haar prachtige verhaal iedereen aan het huilen en aan het lachen. En behalve een fantastische spreker is Nieke ook gewoon een heel leuk en fijn persoon. Tijdens het kennismakingsgesprek (zo’n eerste gesprek leek ons een beetje ongemakkelijk, maar het werd een supergezellige en zonnige middag op ons dakterras) deelde Nieke een aantal waardevolle tips en ideeën met ons, die de ceremonie nog specialer maakten. We zijn ontzettend blij en dankbaar dat Nieke ons huwelijk heeft gesloten, en we hopen dat ze in de toekomst nog voor heel veel bruidsparen kan betekenen wat ze voor ons heeft betekend!

Jannes & Anush

Op 27 jan 2022

Wow, enorm veel respect voor hoe Nieke ons verhaal heeft weten te brengen naar ons en onze dierbaren. Voor ons was het de perfecte mix van plechtig, intiem, amusant en bovenal "spot on". Door haar zorgvuldige aanpak konden we op onze grote dag ook echt genieten van de ceremonie. We voelden ons, zowel tijdens de voorbereidingen als op onze trouwdag, erg op ons gemak bij Nieke. We hebben tijdens ons kennismakingsgesprek uitvoerig gesproken over alles wat we belangrijk vinden. Ze stelde zich open op en stelde de juiste vragen om ons beter te leren kennen. Het was erg leuk dat ze ook een paar vragen had bewaard om later los van elkaar te beantwoorden, zodat er op de grote dag zelf een element van verrassing was voor ons beiden. Toevallig hadden we ook nog wat persoonlijke raakvlakken met Nieke, en dat liet ze ook terugkomen in haar verhaal. Er was niks wat we anders hadden gewild, het was precies goed zoals zij het heeft gedaan. Een traantje, veel gelach en heel veel herkenbaarheid. Van onze familie en vrienden hebben we achteraf dan ook veel complimenten gekregen over onze BABS. Kortom, we zijn Nieke erg dankbaar voor haar bijzondere bijdrage aan onze speciale dag en zonder aarzelen bevelen we haar van harte aan!

Tim & Nina

Op 27 jan 2022

Via via tijdens Corona kwamen we bij Nieke uit en dat was een schot in de roos. We hadden geen betere BABS kunnen treffen. Ze heeft een avond bij ons aan tafel gezeten en we hebben ontzettend veel aan haar verteld. Ze heeft heel ijverig aantekeningen gemaakt en het hele gesprek opgenomen. Vanwege Corona moest onze locatie last minute veranderen en bleef alleen de ceremonie van onze bruiloft over. Nieke heeft met ons meegedacht en contact gehad met de betreffende gemeente wat nodig was om ons toch te kunnen trouwen. Tevens heeft ze met onze ceremoniemeester gekeken hoe het mogelijk was om verschillende gasten in haar verhaal te kunnen voegen, zodat er toch wat meer ontstond dan alleen de ceremonie. Het was ontzettend fijn dat ze zo betrokken en proactief was. Ze heeft echt de moeite genomen om ons te leren kennen en dat merkte je op onze trouwdag. Alles wat ze zei klopte en mensen konden ons herkennen in het verhaal wat zij vertelde. We hebben heel veel complimenten gekregen over onze BABS en dat was geheel terecht.

Yuri & Arfidah

Op 27 jan 2022

Mijn man en ik zijn afgelopen december getrouwd. Hierbij werd er een BABS toegekend en wij hadden geen flauw idee wat ons te wachten stond. Stiekem was ik al bang dat wij iemand zouden krijgen die star was en niet zouden matchen met hoe wij zelf zijn. Mijn zorgen verdwenen heel snel toen ik haar aan de telefoon sprak. Ze is flexibel, spontaan en ik had er tegelijk al een klik mee. Zo doende ook snel een afspraak gemaakt. Toen ze bij ons langskwam, hebben wij gepraat over informele en formele zaken. Ik kan het alleen omschrijven als een sympathieke vrouw die dit doet met veel plezier en liefde. Dat spat er ook van af tijdens het gesprek. Ze observeert heel goed, stelt ook leuke vragen en gaat er ook leuk op in. De tijd ging zo voorbij. Het was erg gezellig en je kon merken dat ze ervaring heeft. Dat gaf mij ook veel rust voor de bruiloft zelf. Het voelde heel natuurlijk aan. Dan zijn wij bij de ceremonie. Als eerste zag zij er netjes, verzorgd en mooi uit. Daar was ik al super blij mee. Ze heeft de ceremonie zo mooi en leuk opgebouwd en zo ook overgebracht, dat het precies bij ons aan sluit. De kleine dingetjes die bij mij horen en bij mij man. Daaruit kan je opmaken dat ze ook op de kleine dingetjes let. Aangezien ik half Indonesisch ben, heeft zij in de ceremonie ook nog een zinnetje in het Indonesisch gezegd. Zo ook een Finse vriendin verwelkomt in haar eigen taal. Er zat ook komedie erin, wat ook heel erg bij ons past. Het was zeker niet saai of star. Het werd overgebracht met veel liefde en passie. Iedereen zei ook na de ceremonie, dat zij het zo goed deed. Zij is echt een extra toevoeging voor onze bruiloft die onze dag nog specialer heeft gemaakt. Het maakte de ceremonie wel echt een van de topmomenten van onze bruiloft en ook het gedeelte waar het meeste over gesproken wordt. De ceremonie paste precies bij ons en dat is allemaal dankzij haar. Hierbij ook onze dank aan Nieke. Dankjewel dat je onze bruiloft nog mooier hebt gemaakt.

Simone & Henk

Op 27 jan 2022

Wij hebben het genoegen gehad dat Nieke onze BABS was en zij heeft mede onze dag onvergetelijk weten te maken. Ze neemt haar taak zeer serieus en dat merk je al tijdens de voorbereiding, wat uiteindelijk op de dag zelf tot een heel leuk en herkenbaar verhaal leidt. Haar enthousiaste en persoonlijke benadering maakt het voor iedereen prettig om naar te luisteren en ze weet de zaal goed mee te nemen in haar verhaal. Wij zijn heel blij dat zij ons heeft willen trouwen en we raden iedereen aan om Nieke als BABS aan te stellen, gegarandeerd een mooie, leuke en persoonlijke toespraak die een ieder aanspreekt. Dit werd ook bevestigd door onze gasten, die erg positief hebben gereageerd op Nieke’s bijdrage.

Camiel & Lisanne

Op 27 jan 2022

Voorafgaand aan de bruiloft heb je als bruidspaar al genoeg aan het hoofd. Veel dingen kun je zelf regelen, maar van sommige punten ben je afhankelijk van anderen. Dan is het fijn dat je een goed gevoel hebt bij die 'anderen'. Dan is het fijn om te weten dat je de invulling van de plechtige ceremonie wel over kan laten aan Nieke. Nieke werd ons toegeschreven door de gemeente en wij hadden dus ook geen idee met wie we te maken zouden krijgen, maar het was prettig vanaf het moment dat ze bij ons binnenstapte. Na een gezellige en uitgebreide kennismakingsavond, heeft Nieke het voor elkaar gekregen om een boeiende, beknopte samenvatting van ons verhaal te maken zoals het onszelf waarschijnlijk nooit gelukt was. Ze is een vrolijke en vlotte dame die weet hoe ze iedereen kan boeien tijdens de ceremonie met haar verhaal en humor. Wat wij heel prettig vonden, is dat ze goed luisterde en door vroeg wat wij belangrijk vonden tijdens de ceremonie. We willen haar graag bedanken voor de invulling van een van de belangrijkste momenten in ons leven.

Jeroen & Shirley

Op 27 jan 2022

Als wij iemand als babs aan mogen raden,denken wij aan Nieke. Kennismaken voelde vertrouwd en ze luistert en bespreekt goed wat ze wel en niet mag zeggen. Onze ceremonie was echt geweldig en mooi. De woorden die ze zei en ook hoe ze het zei voor ons was het perfect. Wij raden haar zeker aan! In elk geval van ons de hoogste beoordelingscore.

Mr & Mrs Vermeer

Op 27 jan 2022

Bij een trouwambtenaar dachten wij al gauw aan een wat stoffige, statige man die iets over ons zou gaan vertellen, maar toen was daar Nieke. Een jonge, vrolijke en spontane dame. Tijdens ons voorgesprek, voelde we een directe klik, door haar oprechte interesse in ons. Ze stelde veel vragen, wilde alles weten, en nam dit kennismakingsgesprek ook op. Dit zei ons dat ze ons als bruidspaar en haar werk serieus neemt. Tijdens de ceremonie voelde het dan ook heel open, positief en lekker informeel zoals wij dit wenste. Ze sprak vloeiend zonder enige moeite al onze wensen uit, en het officiële gedeelte voelde door haar stemgebruik en toon ook echt als een moment om nooit te vergeten. De tekst die ze over ons had voorbereid was geheel kloppend en had ze prachtig verwerkt in een mooie speech, waar op ons verzoek de nodige grapjes in zaten die ze ook goed wist over te brengen. Wij hebben Nieke ervaren als een echte professional, die weet wat ze doet en die vol positieve energie en enthousiasme haar werk doet. De communicatie met Nieke verliep vlekkeloos en niets was te veel. Wij zouden Nieke dan ook aanbevelen als je op zoek bent naar informele maar professionele BABS! Zelfs onze gasten waren onder de indruk van haar mooie speech die haar moeiteloos leek af te gaan.

Peggy & Walter

Op 27 jan 2022

Trouwen met Nieke als Babs. Trouwen is iets waar ik als meisje altijd al van droomde. We zijn op latere leeftijd pas gaan trouwen maar dat was het wachten zeer zeker waard, want nu hadden we Nieke als trouwambtenaar. Ze heeft met veel aandacht geluisterd naar ons samen en individueel. Wij (als stel)hadden al heel wat mee gemaakt en dat heeft ze ook heel mooi verwoord. De afwisseling van nare tijden, goede tijden en tussendoor even iets luchtigs. Echt heel knap hoe ze dat gedaan heeft. Op je bruiloft regel je alles, zo ook je trouwambtenaar, maar wat ze gaat vertellen blijft een geheim tot die dag. En dat kun je zeker aan haar overlaten. Wij zijn haar heel erg dankbaar dat ze ons wilde trouwen.

Marcel & Karline

Op 27 jan 2022

Bedankt Nieke voor je bijzonder mooie en belangrijke bijdrage aan onze bruiloft!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation