Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Een rol voor je hond bij de ceremonie? Tuurlijk!

Is jouw hond ook alles voor je? Dan mag hij of zij natuurlijk niet ontbreken bij jullie trouwerij. Er zijn tal van leuke manieren om je trouwe viervoeter een rol(letje) te geven bij de ceremonie!

Boerenzakdoek maar dan anders

Ken je die leuke boeren zakdoeken die sommige honden om hun hals dragen? Maak een dergelijke zakdoek zelf in de kleuren en stijl van jullie bruiloft.

Lees ook Hondenkoekjes bakken? Traktatie voor je hond op de bruiloft

Versierde riem

Laat de bruidskinderen de hond mee naar voren nemen aan zijn riem. Die riem kun je op allerlei manieren versieren, bijvoorbeeld met mooie linten. Ook de ringdrager kan jullie hond meenemen, om op dat speciale moment jullie maatje dicht bij je te hebben.

Lees ook Met je hond op de verlovingsfoto!

Schattig bordje

Wil je alle spotlights voor een momentje op de hond richten? Maak een schattig bordje en hang dat om zijn hals. Bijvoorbeeld met de tekst ‘hier komt de bruid’. Gegarandeerd levert het veel ‘oehs’ en ‘aahs’ op en ook voor de fotograaf is het een mooi moment om jullie hond op de gevoelige plaat te leggen!

Samen naar het altaar

Wil je het écht samen doen, loop dan met je hond naar het altaar!

Lees ook Goede ideeën voor je hond op bruiloft | Trouwen met honden

Bruidsreportage

Vind je alle drukte te veel voor je hond? Betrek hem of haar dan niet bij de ceremonie, maar kies een rustig fotomoment uit waar hij of zij de show steelt. Het is altijd leuk om mooie foto’s van je hond en jou te hebben; zeker op de mooiste dag van je leven!

Lees ook Waarom een hond heel erg trouw is

Tips

Wijs iemand van je trouwgezelschap aan die op de hond let. Zorg voor alles wat je hond nodig heeft; voldoende water, een schaduwplekje als het warm is en natuurlijk poepzakjes. Bespreek vooraf met de mensen van jullie feestlocatie of de hond welkom is en of er voor hem of haar een rustig plekje kan worden ingericht om een dutje te doen.

Daphne Doemges-Engelen

Zo kan jouw hond mee naar je bruiloft

Je wilt natuurlijk altijd het beste voor je trouwe viervoeter, en dat geldt helemaal op jullie bruiloft. Die vier je uiteraard met je hele familie en honden horen daar ook bij! Lees hier hoe je ervoor zorgt dat jullie bruiloft ook voor je hond de beste dag ooit wordt. LEES MEER...
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation