Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Trouwambtenaar Edith Tiessen Heerlijk ontspannen trouwen!

53 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Trouwambtenaar Edith Tiessen Vraag informatie aan
Landelijk

De huwelijksceremonie is een van de hoogtepunten van jullie Grote Dag en daarom moet er ook alles aan worden gedaan om deze persoonlijk, ontspannen en liefdevol te maken!

Ik ben Edith Tiessen en sinds 2015 met ontzéttend veel plezier buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand. Verbonden aan de gemeenten Heemstede en Bloemendaal, maar ook als zelfstandig trouwambtenaar en ceremonieel spreker werkzaam door heel Nederland en in het buitenland.

Jullie hebben besloten om te gaan trouwen of een geregistreerd partnerschap aan te gaan en zijn op zoek naar iemand die voor jullie een unieke ceremonie kan verzorgen. Dan zijn jullie bij mij aan het juiste adres! Want ik wil graag ieder paar, met welke culturele achtergrond, wensen en budget dan ook, een onvergetelijke huwelijksceremonie bieden. Dus of ik nu voor de gemeente of als zelfstandige werkzaam ben, iedereen krijgt van mij evenveel aandacht en tijd.

Als het kan kom ik graag bij jullie thuis, om uitgebreid kennis te maken en te vernemen wat voor jullie de ideale huwelijksceremonie is. Om daar vervolgens samen vorm aan te geven. Ik vertel graag jullie levensverhaal en doorspek dat meestal met de input die ik van de getuigen vraag. Jullie buitenlandse gasten heet ik welkom in hun eigen taal en indien gewenst houd ik mijn speech volledig in het Engels of Frans.
En het zou wel héel fijn zijn als jullie van een grapje houden, want ik wil graag dat de ceremonie zo ontspannen en vrolijk mogelijk is!
Maar vaak vloeit er toch ook wel eventjes een traantje……!

Voor meer informatie verwijs ik graag naar mijn Instagram en LinkedIn account. 
Hopelijk tot ziens!          

Fotocredits :  (1) PaulMac Photography (2) Ruud Brinkhuis (3) Alejandro Loar (4) Within the Frame Fotografie (5) Roos Koman (6) M+R naam volgt (7) Richard Wijnands (8) Cindy Bakker Fotografie (9) Mayla & Marcel Photography  (10) Treasure Photography (11) Gerben Pul (12) Fotozoet (13) Raisa Zwart Photography (14) AFB Fotografie (15) Shaanti Photography

Vraag informatie aan

Beoordelingen


53 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Tahmina en Idris

Op 08 may 2024

Edith is iemand die van haar werk houdt. Dat straalt ze ook uit. Ze voert het uit met overgave en een niet te evenaren enthousiasme. Het is een gave. Vanaf het eerste moment voel je je op je gemak bij haar. Ze heeft enorm bijgedragen aan het onvergetelijk maken van onze dag. Edith bedankt! Je bent geweldig!

Shannon van der Prijt

Op 08 dec 2023

Wat zijn wij blij geweest met onze keuze voor Edith als onze trouwambtenaar! Zij heeft onze speciale dag nóg mooier weten te maken door het prachtige verhaal wat zij over ons heeft weten te vertellen. Het was een perfecte balans tussen luchtigheid, een grapje en een lach, maar ook zeker een traan. Vanaf onze eerste ontmoeting voelde wij zo'n fijne klik. Edith als trouwambtenaar kiezen is een keus waar je zeker geen spijt van krijgt.

Rick and María

Op 03 oct 2023

Edith married us at Het Oude Slot. She was absolutely amazing! She first got to know us and wrote our whole story for the ceremony. She made the ceremony relaxed and entertaining. We really appreciate her effort and hard work. We are an international couple and she made sure all the family coming from outside would follow and understand everything. Thank you a thousand times, Edith, for your outstanding and impeccable work. You truly made the ceremony perfect!

David & Yuchen

Op 06 sep 2023

Enorm bedankt voor je voltrekking van ons Huwelijk! De passie waarmee je het hebt gedaan was een mooi extraatje op een bijzondere dag. We hadden het getroffen. Met jou en het weer. We schrijven nu deze review, opdat jij veel andere gelukkigen in de echt mag verbinden. Met veel liefs en groetjes, David en Yuchen

Mark en Manon

Op 26 jul 2023

Wij gunnen elk bruidspaar Edith als trouwambtenaar. Zodra wij Edith leerde kennen was het contact fijn, gezellig en vertrouwd. Ze steekt zo veel tijd en energie in elk bruidspaar. Door een kennismakingsgesprek, vragenlijst en input van getuigen zorgde ze voor een prachtige speech over ons (liefdes)leven. Het was persoonlijk, warm, met hier en daar een grap en ruimte voor een traan. De ceremonie paste perfect bij ons en er was niets wat wij anders hadden gewild of beter had gekund. Ook de gasten waren enthousiast. We hebben zoveel complimenten gehad over Edith (en een hoop vriendinnen die een traantje hebben gelaten). Het was een geweldige start van een perfecte dag. We zijn Edith heel dankbaar voor de tijd, moeite en liefde die zij erin heeft gestoken en raden haar absoluut aan!

Aristide & Irma

Op 10 jul 2023

Nous avons été extrêmement satisfaits des services d'Edith. Tout d'abord, elle nous a accueillis très chaleureusement chez elle et nous a posé des questions pertinentes afin de mieux nous connaître. Ensuite, elle a contacté nos témoins et nos parents pour approfondir sa connaissance de nous. Elle a véritablement investi son temps. Pendant la cérémonie, elle a su impressionner l'ensemble du public, non seulement en partageant les moindres détails de notre vie qui ont permis à tout le monde de mieux connaître notre histoire, mais également par sa maîtrise excellente des langues, ce qui lui a permis de s'exprimer parfaitement en néerlandais et en français. Une belle surprise pour ceux venus de loin. Nous avons ri et pleuré d'émotion et de bonheur. Nous recommandons vivement Edith à tout le monde, surtout à ceux qui souhaitent inclure un public francophone ou anglophone. Merci Edith!

Omri & Krissi

Op 10 jul 2023

Edith was AMAZING! She gave us all the attention in the world, wanted to learn about us as a couple and about our story, talked with some of the closest people to us and came up with a BEAUTIFUL speech that our families and friends absolutely loved! She even did it in 5 languages! She was also super nice, smiley, happy and a joy to have as part of our wedding and family journey!

Barry Plaisant van der Wal

Op 06 jul 2023

Een onmisbaar onderdeel op jullie grote dag is uiteraard de ceremonie, het formele gedeelte voordat je eindelijk met elkaar kunt proosten op de liefde. Iemand die daar een belangrijke rol in speelt is uiteraard de Bijzonder Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (ofwel: BABS genaamd). Edith neemt de gasten mee in sneltreinvaart langs alle belangrijke momenten van het leven van het bruidspaar: van de geboorte tot aan de eerste baan en van kenmerkende momenten tot aan hoe jullie samen uiteindelijk de liefde bij elkaar hebben gevonden. Edith weet na slechts een avondje informatie lospeuteren haarfijn alles uit te leggen, alsof ze er zelf al die tijd bij is geweest. Met veel humor, passie, maar ook zeker op de juiste momenten ingetogen en subtiel, kiest zij exact de juiste woorden om het levensverhaal van jullie beide te vertellen, tot je bij die ene dag bent aangebroken, precies JULLIE DAG.

Sandra & Edwin

Op 28 jun 2023

Op 23 juni 2023 zijn mijn partner Edwin en ik in de gemeente Bloemendaal getrouwd, en we hadden het geluk om Edith Tiessen als onze trouwambtenaar te hebben. Ik kan met volle overtuiging zeggen dat Edith de meest geweldige bijdrage heeft geleverd aan de mooiste dag van ons leven. Haar warmte, liefdevolle karakter en oprechte interesse in ons als koppel waren werkelijk hartverwarmend. Vanaf het allereerste moment dat we met Edith in contact kwamen, voelden we ons meteen op ons gemak. Ze nam de tijd om ons te leren kennen, om te begrijpen wie we waren als individuen en als partners. Het was duidelijk dat Edith veel waarde hecht aan persoonlijke verbinding en dat ze erop gebrand was om ons liefdesverhaal op een unieke manier te vertellen. Op de dag van de ceremonie bracht Edith een perfecte balans van humor, schoonheid en emotie in haar toespraak. Haar verhaal raakte iedereen aanwezig op een diep niveau. Ze wist precies welke woorden ze moest gebruiken om ons en onze gasten te laten lachen, huilen en genieten van elk moment. Het voelde alsof ze ons al jaren kende, en dat gaf een bijzondere betekenis aan de ceremonie. Wat Edith echt onderscheidt, is haar vermogen om ware interesse te tonen in het leven van anderen. Ze nam de tijd om ons verhaal te begrijpen en te delen, en ze zorgde ervoor dat elk detail perfect in elkaar paste. Het was niet alleen een ceremonie, het was een persoonlijk en op maat gemaakt avontuur dat ze voor ons creëerde. Edith zorgde ervoor dat onze liefde in het middelpunt van de aandacht stond en dat we ons echt bijzonder voelden. Als je op zoek bent naar een trouwambtenaar of ceremonieel spreker in Nederland of in het buitenland, kan ik Edith Tiessen niet genoeg aanbevelen. Ze is een prachtige vrouw met een warm hart en een ongelooflijk talent om een ceremonie tot leven te brengen. Als je niet van een stijve ceremonie houdt, kies dan Edith. Ze zal je niet teleurstellen. Haar betrokkenheid, haar zorgzaamheid en haar vermogen om ware magie te creëren, maken haar een buitengewone keuze voor je speciale dag. Edith, we zijn je eeuwig dankbaar voor de onvergetelijke herinneringen die je voor ons hebt gecreëerd. Jouw bijdrage aan onze trouwdag zal voor altijd in ons hart blijven. We hopen dat vele anderen de kans krijgen om jouw warmte en talent te ervaren.

Rick & Lorenzo

Op 27 jun 2023

Op 23 juni 2023 zijn wij door Edith getrouwd bij Orangerie Elswout. Vanaf het eerste contact was Edith al enthousiast en bij ons thuis hebben we uren gepraat en leerde zij ons echt kennen. Van diepe serieuze gesprekken tot de slappe lach, Edith heeft echt een luisterend oor en een goed vermogen om door te vragen. Onze ceremonie was ook écht fantastisch. Omdat we vrienden over hadden uit Duitsland, Ierland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten zorgde Edith na elk stuk voor een samenvatting in het Engels waardoor iedereen betrokken was bij de ceremonie. Iedereen, inclusief wij natuurlijk, zijn lyrisch enthousiast over Edith!

Ruud en Renske

Op 22 may 2023

Wat een enthousiasme en fijne energie. Edith neemt alle tijd, luistert naar je wensen en geeft goed advies zodat de ceremonie verloopt zoals je het wilt. Veel humor en mooie emoties heb je verwerkt in de ceremonie. Gaf echt een extra persoonlijke dimensie. Edith, dank je wel!!!

Alex en Floor

Op 10 may 2023

Edith is een fantastische trouwambtenaar. Ze neemt haar rol heel serieus. Het begon al met een uitgebreid voorgesprek, waarbij we zeer gastvrij ontvangen werden. De speech op de dag zelf was heel persoonlijk en helemaal wat we er van hadden verwacht. Veel gasten hebben ons gezegd hoe mooi zij de ceremonie vonden.

Joost & Simone

Op 23 apr 2023

Lieve Edith, Onwijs bedankt voor je prachtige verhaal. Je hebt precies de punten die wij belangrijk vonden er uit weten te halen. Wij hebben echt genoten. Veel van onze gasten gaven ook aan dat ze de ceremonie geweldig vonden, met extra complimenten voor hoe jij dat deed. Nogmaals onwijs bedankt voor dit speciale moment. Liefs, Joost & Simone

Viktoria & Mike

Op 12 apr 2023

Wat hadden we een heerlijke dag, en een bijzondere ceremonie! Onze bruiloft was klein. Alleen familie en beste vrienden waren uitgenodigd. De speech van Edith heeft deze (eigenlijk vrij spontane bruiloft) tot een onvergetelijk moment gemaakt. Al van te voren heeft ze veel tijd genomen om ons te leren kennen, verhalen te verzamelen over ons persoonlijk maar ook als stel. Haar vlotte manier van spreken roerde ons tot tranen. Daarnaast heeft ze alles gedaan om de toespraak voor iedereen toegankelijk te maken en het deels in het Duits, Engels en Nederlands te doen. Zo was iedereen betrokken. Nogmaals bedankt, Edith1

Yor & Jim

Op 21 mar 2023

Edith heeft onze mooie dag nog meer bijzonder gemaakt! Zij neemt van te voren alle tijd om de verhalen van ons en onze getuigen aan te horen/te verzamelen, om hier vervolgens een prachtig verhaal van te maken. Zowel ontroerend als met hier en daar een grap, beter hadden wij het niet kunnen wensen. Haar manier van aanpak is heel warm en vertrouwd waardoor zij de ceremonie op een manier deed, die leek alsof zij ons al jaren kende. Dit was niet alleen voor ons erg leuk, maar ook onze bruiloftsgasten hebben erg van haar genoten.

M & C

Op 03 mar 2023

Vorige week zijn wij getrouwd door Edith. Wij kijken terug op een warme, liefdevolle ceremonie met een lach en een traan. Precies zoals we wensten en voor ogen hadden met het kleine gezelschap wat we hadden uitgenodigd. Ter voorbereiding van de ceremonie is Edith bij ons thuis geweest. We hadden gelijk een klik. Ze is een enorm warm persoon, oprecht geïnteresseerd, luistert goed en steekt enorm veel tijd, liefde en energie in haar verhaal. En dat was ook terug te horen tijdens de ceremonie. Alles wat we besproken hadden, stond er in. Perfect op elkaar aangesloten. Op een leuke manier verteld, met hier en daar een grapje. Precies wat bij ons past. Wat we ook enorm aan haar waarderen is dat ze meedenkt. Zo had ze een heel leuk idee om ons kindje en zus in het geheel te betrekken, waardoor de ceremonie nog persoonlijker en extra bijzonder werd.

Miriam & Pieter

Op 13 feb 2023

Edith is een warme en fijne vrouw, dus een aanrader om te hebben als trouwambtenaar. Ze neemt uitgebreid de tijd om kennis te maken en brengt het verhaal op de dag zelf leuk over aan de gasten. Daarnaast denkt ze ook mee over kleine dingetjes in de ceremonie wat ook fijn is. We kijken nog steeds terug op een fantastische dag, die niet beter had gekund!

Paula

Op 13 feb 2023

Edith is een geweldige trouwambtenaar. Ze heeft zich zeer goed voorbereid, ze nam uitgebreid de tijd om ons te leren kennen en onze levensverhalen te horen. Door haar jarenlange ervaring gaf ze ons vele goede tips voor de trouwceremonie, dit was heel fijn. Edith raakt haar publiek en met haar vele grappen laat ze iedereen lachen. Dankjewel Edith dat je onze mooiste dag nog een beetje mooier gemaakt hebt. Voor iedereen; we raden Edith van harte aan!

Alexander en Wieke

Op 02 feb 2023

Edith wat ben je geweldig! We zijn zo blij dat jij ons hebt willen trouwen op 16 augustus 2022! Je hebt zoveel aandacht en tijd gestoken in ons verhaal, en dat op zo een mooie bijzondere en vooral hele gezellige manier tijdens de ceremonie met iedereen die ons lief is gedeeld. Jou warme vrolijke maar ook hele grappige woorden vond iedereen aanwezig fantastisch. Je neemt iedereen mee in ons verhaal! Vanaf het moment dat je bij ons thuis was en tot nu, is jou aandacht en interesse echt een waardevolle bijdrage geweest aan onze trouwdag! Het was een feestje om jou als trouwambtenaar te mogen hebben!

Danique en Robert

Op 22 jan 2023

Edith was a very nice, interested, loving person with a warm heart. I am Dutch, my now husband is American so we wanted some things in Dutch but also in English. Edith did a fantastic job combining those two and made it an absolutely fantastic speech that everyone could understand. I’m gladly never getting married again, cause I married the love of my life, but for every coming couple (English or Dutch) I would highly recommend Edith. It was funny, true, accurate and she put a lot of time and effort in it what felt to us like it was no effort to her. Search no further, Edith is the one you want!! Lots of love, Danique and Robert

Sharon

Op 17 nov 2022

Edith is een fantastische trouwambtenaar. Bij het kennismakingsgesprek heeft ze de rustig te tijd genomen om ons goed te leren kennen. Door haar spontaniteit en humor voelde we gelijk een klik. Ze heeft onze levens heel gedetailleerd verwoord in haar speech en op een leuke, grappige en enthousiaste manier verteld. We raden Edith daarom zeker aan als trouwambtenaar!

Jurgen Schouten

Op 14 oct 2022

Wij willen Edith graag bedanken voor de mooie ceremonie die ze voor ons gegeven heeft. Ze heeft met veel interesse naar onze verhalen geluisterd en heeft daar uitgebreid de tijd voor genomen. Voor we het wisten was de middag al voorbij. Edith heeft onze verhalen op een mooie manier verwerkt in haar speech. Het is haar gelukt om een serieuze plechtigheid op een luchtige en persoonlijke manier te brengen, met een vleugje humor daarin verwerkt. Precies zoals we het wilden. Dankzij haar bijdrage is het een dag geworden om nooit te vergeten!

Johan & Amy

Op 14 oct 2022

Speciaal, liefdevol, heel persoonlijk en met een goeie portie humor dat was hoe Edith onze ceremonie heeft laten zijn. Een prachtig en heel dierbaar moment waar we met een heel gelukkig gevoel naar terug kijken. Met een gezellig en fijn voorbereidend gesprek neemt Edith alle tijd om een prachtig verhaal te maken en met het aanschrijven van twee van onze vrienden was het verhaal meer dan compleet. Echt een fantastisch cadeautje op je bruiloft!

Stijn

Op 10 oct 2022

Edith heeft onze dag echt gemaakt! Met zoveel liefde en aandacht en tot in de puntjes voorbereid. Tijdens haar verhaal was er ruimte om te lachen maar raakte ze ook de gevoelige snaar waardoor de emotie in de ruimte te voelen was. Al met al een fijn mens en goede professional. Overigens deed ze dit allemaal in 'impeccable English'! Voor iedereen die nog gaat trouwen een aanrader.

H & E

Op 05 oct 2022

Wij zijn in september 2022 getrouwd en Edith was onze trouwambtenaar. Vanaf de eerste mail was het contact gelijk heel vriendelijk en warm. Ze kwam langs om kennis te maken en dat was een hele gezellige avond. De voorpret voor onze bruiloft werd daardoor alleen maar groter. Ze is heel ervaren en heeft al veel bruiloften meegemaakt, ik vond het fijn dat ze die avond ook allerlei dingen vertelde over hoe een trouwceremonie gaat, en ons tips gaf over hoe we dingen eventueel konden doen. Ze had zelfs onze getuigen benaderd die ook nog vanalles aan haar hadden gemaild. Tijdens de dag zelf heeft ze het zo onwijs leuk gedaan. Na afloop was Edith al weg maar wij kregen allemaal complimenten van de gasten over hoe leuk onze trouwambtenaar was. Inmiddels hebben we de foto’s van de dag ontvangen en zie je ook mensen dubbel liggen van het lachen tijdens haar speech. Ze had er zoveel werk van gemaakt, echt geen detail ontgaat haar. De speech was heel mooi geschreven, van serieus naar grappig, heel vrolijk en persoonlijk, de verhalen van onze levens mooi in elkaar gevlochten. We zijn haar heel dankbaar en we kijken met heel veel plezier naar onze bruiloft terug. Stop maar met zoeken, kies gewoon Edith, dan heb je zeker een hele goede en leuke trouwambtenaar.

Stijn

Op 30 aug 2022

Edith is echt een topper! Met veel persoonlijke aandacht, humor en een geweldige speech heeft ze ons getrouwd. Ik zou iedereen aanraden met haar te werken. Het heeft onze dag extra bijzonder gemaakt.

Gerwin en Danique

Op 21 aug 2022

Edith Tiessen is een fantastische trouwambtenaar, we zijn ongelofelijk blij dat we voor haar hebben gekozen. De ceremonie was fenomenaal. Haar voorbereiding was bijzonder goed en grondig. Ze is bij ons thuis langs geweest, zodat ze onze (levens)verhalen kon opschrijven, heeft navraag gedaan bij onze getuigen en veelvuldig contact gehad met de mensen die tijdens de ceremonie zouden speechen. Ze is warm, vrolijk, professioneel en helder! Hiernaast heeft ze veel gevoel voor humor, kan ze erg goed spreken (niet onbelangrijk) en heeft ze heel goed geluisterd naar onze wensen voor de ceremonie.

Vilma & Joost

Op 21 aug 2022

Dear Edith, We had such an incredible wedding day! Thank you so much for putting so much effort in the speech and ceremony! Before the wedding day, Edith came to our house and really took the time to get to know us better and write down our story. Edith is a true professional, endearing and funny at the same time. Edith conducted the ceremony very smoothly in English. We would recommend Edith for dutch as well for international couples who want to get married.

Rik en Nina

Op 15 aug 2022

Een trouwambtenaar kiezen; niet de makkelijkst keuze. En dat ondanks dat het een ontzettend belangrijke rol is tijdens je dag. Wat zijn we blij geweest met onze keus voor Edith. Een uitgebreide intake bij ons thuis geweest, waarin duidelijk werd dat ze welbespraakt is en veel humor heeft (voor ons belangrijk in onze keus). De ceremonie had niet beter gekund: een mooi en grappig verhaal met de juiste balans tussen mooie woorden en humor. Een lach en een traan, zoals het hoort. Er zijn zóveel mensen naderhand naar ons toe gekomen die dachten dat het een familielid van ons was, zo warm en natuurlijk voelde het allemaal aan vanuit Edith. Een mooier compliment kan je niet krijgen denk ik! Edith, ontzettend bedankt voor alles, je hebt onze dag een perfecte start gegeven! Rik & Nina

Ciomara & Thomas

Op 08 aug 2022

Voor onze bruiloft in het Oude Slot Heemstede waren we opzoek naar een trouwambtenaar. Wij waren op zoek naar een trouwambtenaar die een speech in een andere taal konden doen omdat het een internationale bruiloft was (Orlando, Verenigde Staten en Heemstede, Nederland). Kennissen gaven gelijk aan dat ik hiervoor bij Edith Tiessen moest zijn! Voor onze bruiloft zijn we bij Edith thuis langs geweest zodat ze ons kon leren kennen. Daarnaast heeft Edith enorm met ons meegedacht. Zij kent de lokale trouwlocaties erg goed en kon ons daardoor hints geven die de dag nog net iets bijzonderder maken. Zowel de internationale als de lokale gasten als wijzelf hebben enorm genoten van Edith’s geweldige speech op onze onvergetelijke huwelijksdag. Edith, super bedankt! Er komt nog een kaart jouw kant op vanuit Winter Springs, Florida, waar we nu een prachtig appartement hebben gevonden waar we ons hebben weten te settelen.

Rick en Paula de Bruin

Op 01 aug 2022

Wat een lieve, betrokken, geïnteresseerde en heel leuke vrouw en trouwambtenaar is Edith! Na mailcontact gehad te hebben met onze getuigen, kwam ze voor een kennismaking bij ons thuis. Een gezellige avond, waarbij ze alle aandacht had voor ons verhaal en er alles over wilde weten. Voor ons ook een fijn moment om de mooie (en een enkele minder mooie) en bijzondere momenten uit ons leven nog een keer de revue te laten passeren. De ceremonie was prachtig, ontroerend en ook luchtig, helemaal bij ons passend en werd door iedereen zeer gewaardeerd. Wij vonden het daarbij heel speciaal om de bijdragen van de getuigen in het verhaal terug te horen. Zoek niet verder! Edith, enorm bedankt.

Maria Bezuur-van Ballegoij

Op 31 jul 2022

Edith is een topper. Onze bruiloft moest ongedwongen en puur zijn. Edith heeft veel aandacht besteed om ons te leren kennen, zowel middels gesprek met ons, maar ook door informatie te verzamelen bij de getuigen. Hierdoor heeft zij een prachtige, persoonlijke speech kunnen maken, wat zowel een lach als een traan opleverde. Alle gasten en wij zelf waren enthousiast over de manier waarop Edith de ceremonie vorm heeft gegeven. Kortom, een onvergetelijk heerlijke bruiloft. Edith bedankt!!!!!

Ton en Liesbeth Voogd-Kramer

Op 31 jul 2022

Wij zijn op 2 juli 2022 getrouwd op Slot Heemstede. Edith was onze trouwambtenaar. Wij zijn heel blij dat Edith onze trouwambtenaar wilde zijn. Ze heeft uitgebreid de tijd genomen om ons te leren kennen en heeft de ceremonie heel mooi uitgevoerd, persoonlijk en met een lach en een traan. De locatie is super, wij hadden mooi weer en Edith zorgde ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelde. Wij hebben een dag gehad om nooit te vergeten. Bedankt Edith!

Mike Dawud-Wettke

Op 11 jun 2022

Wat is Edith fantastisch, ze heeft er echt iets moois van gemaakt. We hebben zowel gelachen als een traantje weggepinkt. Maar wat was het mooi. Haar speech was warm, gezellig, grappig en luchtig en ze betrok ook het publiek bij haar speech. Daarnaast heeft ze de input van onze getuigen erg goed in haar speech verwerkt. Alle lof voor Edith!

Kelly van Amsterdam - Bos

Op 10 jun 2022

Wij zijn ontzettend blij geweest met Edith als onze trouwambtenaar. We hadden geen betere kunnen wensen en vinden het een eer om door haar getrouwd te zijn. Edith heeft een persoonlijke benadering, die wij erg fijn vinden. Ook na het uitstellen van onze bruiloft i.v.m. corona vroeg ze nog hoe het met ons was. Ze is enkele weken voor de ceremonie langsgekomen om ons verhaal te horen, en als ze ergens nog vragen over had appte ze gewoon, dit maakt het persoonlijk en fijn. Edith is gedreven in haar vak, heeft humor (vinden wij heel belangrijk) maar weet ook de juiste snaar te raken. Ze heeft met haar warme persoonlijkheid een hele mooie speech voorbereid met input van onze getuigen. Hoe leuk! Ook onze gasten hebben de speech erg mooi/leuk gevonden en hebben via ons Edith complimenten gegeven. Edith bedankt, je bent top! Dankzij jou kunnen we terug kijken op een hele mooie ceremonie.

Marije en Brad

Op 02 jun 2022

Wij zijn Edith ontzettend dankbaar voor de prachtige ceremonie! Edith kwam van te voren bij ons thuis om ons te leren kennen en ons hele levensverhaal op te schrijven. Samen met de inbreng van onze getuigen heeft ze hier een bijzondere speech van gemaakt. En heel fijn voor onze Canadese gasten dat de speech in het Engels kon. Het was erg persoonlijk en grappig op z'n tijd! Precies zoals wij in gedachte hadden. Ook onze familie was vol lof en ze waren zelfs dingen over ons te weten gekomen, die zij nog niet eerder wisten! Kortom, wij hadden ons geen betere trouwambtenaar kunnen wensen!(Bloemendaal aan Zee, 20-05-2022)

Nico en Mary

Op 25 apr 2022

Lees de beoordelingen van Jade van der Werve en Jessica de Boer hierboven, die maken het voor ons heel makkelijk want hier hebben wij niets meer aan toe te voegen. Trouwambtenaar nodig ? Echt niet langer zoeken Edith is perfect.

Daniel & Emma

Op 21 nov 2021

Wat heeft Edith er voor ons een prachtige en persoonlijke speech van gemaakt. Tweetalig (NL-Frans), humoristisch en heel hartelijk! We waren enorm verrast door haar persoonlijke benadering met zeer uitgebreide kennismaking bij ons thuis, we hadden niet beter kunnen wensen! We kijken er heel blij op terug, veel dank!

Danielle en Ruud Bouman

Op 11 oct 2021

Edith heeft ons op 12 september 2021 op het Oude Slot te Heemstede getrouwd. Het was een prachtige ceremonie. Ze was van te voren bij ons langs geweest en wij voelde ons gelijk op ons gemak bij Edith. Ze is heel warm met een goed gevoel voor humor. Onze kinderen hebben ook een bericht van haar gekregen om hun verhaal over ons naar haar toe te sturen wat er zeker aan bijdroeg dat het een intieme ceremonie werd. Wij raden Edith zeker aan een mooiere ceremonie hadden wij ons niet kunnen wensen. Dank je wel Edith dat je dit voor ons zo mooi hebt gemaakt!

Astrid & Henri

Op 13 sep 2021

Dear Edith, It was so wonderful to have you marry us! You described us very well, and listened to us with undivided attention. We received great feedback from our guests about your speech! Thank you again, Astrid & Henri

Jade van der Werve

Op 14 aug 2021

Edith heeft enorm veel passie voor haar beroep. Zij zal elke stap extra zetten om er een dag van te maken om nooit te vergeten. Haar speeches zijn tot in de kleinste details voorbereid en bevatten ook leuke verwerkingen van de getuiges. Doordat ze het zo grondig voorbereidt voelt het niet als een speech van een trouwambtenaar, maar als van een familielid. Bij het uitzoeken van een trouwambtenaar raden wij Edith 100% aan.

Jessica de Boer

Op 04 jul 2021

Als je op zoek bent naar de leukste trouwambtenaar, dan kan ik je Edith van harte aanbevelen! Vanaf het begin tot het eind hebben we heel leuk contact gehad. Lekker spontaan, een grapje hier en daar maar ook serieus als het nodig was. Je hebt ons verhaal thuis aangehoord en hier een prachtig en memorabel samenhangende speech van gemaakt en dat is toch best knap. Ook bij de getuigen werden anekdotes opgevraagd welke vervolgens ook in de speech werden verwerkt. Dat waren voor ons weer leuke herinneringen om terug te horen. Zo bijzonder. Tijdens de ceremonie zaten alle gasten aandachtig te luisteren. Er kwamen zeer herkenbare dingen voorbij, maar ook dingen die nog niemand eerder had gehoord en dat was zo mooi om te zien. Alle gasten waren/zijn ook zeer te spreken over Edith. Onwijs bedankt Edith, voor je prachtige verhaal, aandacht en de speech die de ceremonie heel bijzonder maakte.

Laura van der Heijden - Vonk

Op 04 jul 2021

Op de mooiste dag van ons leven, 2 juli 2021, heeft Edith een hele fijne en persoonlijke rol gespeeld. Wat was het fantastisch om Edith als trouwambtenaar op onze bruiloft te hebben. De voorpret begon al toen Edith bij ons thuis kwam, een gezellige ontmoeting. Op de bruiloft heeft Edith een prachtige speech gegeven; heel persoonlijk en uitgebreid. Niet alleen wij, maar ook onze gasten zijn vol lof over Edith. Edith nogmaals dank dat je ons wilde trouwen!!

Remco en Mariska

Op 08 may 2021

Wat is Edith een lieve vrouw en een geweldige trouwambtenaar! Zij is van het begin tot het einde enorm betrokken geweest bij onze bruiloft, die eerst in mei 2020 zou zijn maar (door corona) uiteindelijk in december 2020 plaatsvond. Wij hebben veel en fijn contact met Edith gehad. Zij steekt duidelijk veel tijd en energie in de voorbereiding van een huwelijk. Dat heeft geresulteerd in een ceremonie waar wij en alle aanwezigen van hebben genoten. Zij hield een heel persoonlijk verhaal, inclusief de door haar beloofde humor. Van onze gasten kregen wij uitsluitend lovende reacties op de manier waarop Edith de ceremonie verzorgde en iedereen toesprak. Zij heeft daarmee een heel bijzonder tintje gegeven aan onze dag. Dit was voor ons extra fijn omdat wij door de coronamaatregelen weinig andere festiviteiten dan de ceremonie konden organiseren. Wij kunnen Edith dus van harte aanbevelen als trouwambtenaar.

Lisanne Rikkers

Op 28 feb 2021

Op 26 november 2020 zijn wij getrouwd. Een rare tijd. We hebben Edith gevraagd om onze trouwambtenaar te zijn. Wat een fantastische keuze. De eerste klik was er meteen. Haar humor en het feit dat ze net als mijn man uit heemstede komt. Een top avond. Omdat we met een zeer klein gezelschap waren heeft Edith alle mensen om een stukje over ons gevraagd. Dit heeft zij fantastisch in de ceremonie verwerkt. Het was intiem, mooi, vol humor en heel erg persoonlijk! Ze nam ook de tijd en de ruimte om de mensen die via de live stream erbij waren erbij te betrekken. We hebben onwijs genoten. Wat een onwijs mooie dag heeft zij er voor ons van kunnen maken. Dank We kijken terug op een fantastisch dag!

Ed and Anna Hollo

Op 29 oct 2020

To simply say that Edith officiated our wedding ceremony three years ago would be an understatement. From the moment we met together for the first time until the day we stood before her to seal our marriage vows, Edith was genuinely interested in not only how we wanted our wedding ceremony to go, but also in our story: where we came from, how we grew up, how we met... she was amazing to work with! Edith truly got to know us and masterfully translated this into a story on our wedding day about our lives and our life together. By the way, Edith did this all in English, which was so precious for our families who traveled here from abroad for the wedding.

John

Op 29 oct 2020

We were one of the fortunate couples to have Edith manage our wedding ceremony. It was a multi-national, multi-lingual wedding in Bloemendaal with guests from Italy, Switzerland, America. Belgium, Greece, and the Netherlands. Getting married is sometimes a stressful event yet Edith simplified the whole complex process with sensitivity and expertise. John Burnett Jacqueline Terpstra

Paul & Sylvia Brou

Op 28 oct 2020

Merci d’avoir célébré notre union. Votre professionnalisme combiné à votre chaleureuse bonne humeur nous a profondément touchés, et le tout dans un français impeccable. Nous gardons un merveilleux souvenir de votre prestation qui a contribué à la réussite de cette journée. Encore merci et bravo **Mariés le 18 Mai 2018 à Heemstede**

Erica en Jeroen Wolff

Op 27 oct 2020

Wij zijn op 18 juni 2016 getrouwd en Edith was onze trouwambtenaar, en wat waren we daar ontzettend blij mee! We hadden vooraf een heel fijn gesprek waarin ze ons echt goed heeft leren kennen, wat heel goed naar voren kwam tijdens ons ceremonie. Ze heeft met haar gevoel voor humor en passie een prachtig ceremonie geleid met een lach en een traan. Precies zoals we hadden gewild! Wij, en onze familie en vrienden, hebben genoten van ieder moment, vooral omdat Edith ervoor gezorgd heeft dat ons ceremonie zo persoonlijk was. We hadden geen betere trouwambtenaar kunnen wensen!

Jurgen en Suzanne Besuijen-Buskermolen

Op 09 sep 2020

Wij zijn getrouwd op 3 september 2020 en Edith was onze trouwambtenaar. We hebben echt ontzettend genoten van de ceremonie. Edith haar speech was heel persoonlijk, enthousiast en met een grappige noot. Ook van onze gasten alleen maar complimenten, iedereen heeft aandachtig geluisterd en vond het heel leuk onze beide verhalen zo samen te horen komen. We hadden ons oprecht geen betere trouwambtenaar kunnen wensen.

Cathalijn Zomerdijk

Op 07 sep 2020

Op 2 september 2020 zijn wij getrouwd. We hebben Edith gevraagd om onze trouwambtenaar te zijn. Wat een cadeautje! Eerst hebben we een hele gezellige avond bij ons thuis gehad. Ook heeft Edith onze getuigen gevraagd om iets persoonlijke aan haar te sturen. Edith heeft ervoor gezorgd dat we een prachtige ceremonie hebben gehad. Het was intiem, mooi, grappig en vooral persoonlijk! Met een lach en een traan van alle mooie woorden. We hebben genoten van elk moment! Dank je wel! We kijken terug op een geweldige dag!

Kevania de Vries-Menig

Op 04 sep 2020

Op 29 augustus 2020 zijn wij getrouwd. Het was een topdag en Edith heeft daar een grote bijdrage aan geleverd. Het begon met een supergezellig voorbereidend gesprek bij ons thuis en tijdens de ceremonie heeft Edith ons verhaal op een prachtige manier verteld, met veel aandacht voor onze inbreng en die van onze getuigen. We hebben gelachen en er was hier en daar een traan. Onze gasten waren ook erg onder de indruk van de warmte die Edith creëerde. Al met al hadden we ons geen betere ambtenaar kunnen wensen!

Monique Ammerlaan

Op 01 sep 2020

Wij zijn nu 4 jaar geleden getrouwd en Edith is onze trouwambtenaar geweest. Na een fijn voorbereidend gesprek bij ons thuis, heeft zij de ceremonie begeleid op een manier die helemaal bij ons past! Met een lach, met een traan, persoonlijk en vooral op onze manier. Edith heeft de personen, die voor ons dierbaar zijn, allemaal benoemd en betrokken bij de ceremonie. Heel knap hoe zij dit zo persoonlijk heeft gemaakt! Wij kijken nog steeds met een heel warm gevoel terug.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation