Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Met je hond op de verlovingsfoto!

Een verlovingsfoto is iets waar stelletjes bijna niet omheen kunnen. Het is ook gewoon té leuk om iedereen te laten weten dat je gaat trouwen middels een prachtige foto. In de meeste gevallen is dat een foto van de ring, maar je kunt ook met je hond op de foto!

Hond in trouwfoto

Vaak betrekken stelletjes hun kinderen in de verlovingsfoto, maar als je geen kinderen hebt en wel een hond, dan kan je ook foto’s maken samen met je hond. Dat is immers ook een soort kind van je, toch? Verlovingsfoto’s kan je op allerlei manieren nemen.


De ring is natuurlijk het middelpunt van de belangstelling. Laat jullie handen met de ring fotograferen en zet de hondenpoot er ook bij op. Nu vormen jullie een echt gezinnetje. Je kunt ook hand met ring op de voorgrond laten zien en jullie samen op de achtergrond, met de hond tussen jullie in.

Tips voor hondenfotoshoot

Lastig om een goede selfie te maken met z’n drieën? Dat snappen we! Je hond is natuurlijk ook helemaal door het dolle heen en voelt met jullie energie mee.

Maak het jezelf gemakkelijker en probeer de volgende dingen voor de fotoshoot:

Neem koekjes mee. Heel veel honden doen alles voor een koekje, zelfs langer dan drie seconden stilzitten! Niet zo’n snoeperd? Neem z’n favoriete speeltje mee.

Kies een bekende locatie. Als je hond voor het eerst op het strand is, wat natuurlijk wel een hele romantische plek is voor een aanzoek, dan is er heel veel afleiding. Andere mensen, de zee, vogels, zand, schelpjes, geluiden en lekkere geurtjes. Je snapt het al.

Lukt de foto niet in één keer? Neem even pauze, laat je hond uitrazen en probeer het dan nog eens. Het hoeft niet in één keer perfect! En een ‘mislukte’ foto kan ook heel erg leuk zijn.

Maak je geen selfie met je hond en hubby to be, maar laat je speciaal iemand komen? Kies dan iemand die je hond al kent. Dan heeft hij minder afleiding en zal hij zich relaxter gedragen.

Laat de hond de ring dragen. Knup het doosje aan z’n halsband (leeg, want mocht ‘ie er vandoor gaan, is het verliezen van een doosje niet zo erg) of leg z’n pootje erop. Je kunt ook een bordje met ‘Getting Married!’ of ‘I Said Yes!’ om z’n hals hangen. Cute!
Tekst: Sanne van Bortel
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation