Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Party-fotograaf.nl Je krijgt maar één kans om een eerste indruk te maken!

2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Party-fotograaf.nl Vraag informatie aan
Dhr. Marc van den Engh
Landelijk

TROUWREPORTAGE

Een bruiloft is een dag om nooit te vergeten en de huwelijksreportage is daar een belangrijk onderdeel van.

Het gaat om een impressie van een zeldzame momentopname, waarbij alles in één keer moet kloppen. Daarom willen we jullie vooraf in een ontspannen gesprek eerst goed leren kennen. Dan weten we precies hoe jullie bruiloft er uit gaat zien en waar wij eventueel rekening mee moeten houden.

Vooral de sfeer van jullie huwelijksdag in spontane beelden vangen, zodat zelfs na jaren de emotie nog van het beeld af spat. Jullie feest is ook ons feest en wij genieten net zoveel van deze dag als jullie en vinden het ook een eer om aanwezig te mogen zijn op deze dag.

De fotograaf die jullie in het kennismakings gesprek hebben gesproken komt ook de foto’s maken, dus geen verassingen van een vreemd gezicht op jullie bruiloft. Wij fotograferen vanuit verschillende perspectieven, waardoor er geen moment verloren gaat en alles op een spontane manier wordt vastgelegd. Wij zijn op de achtergrond aanwezig en mengen ons tussen de gasten, dat levert prachtige ongedwongen foto´s op.

Wil je op de hoogte blijven van mijn werk en het laatste nieuws, check dan eens mijn Facebook pagina!

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Astrid

Op 30 nov 2021

Wij hebben vorig jaar onze trouwfoto's door Fotostudio van den Engh laten maken echt super mooi, en vorige week bij hem geweest in zijn nieuwe fotostudio voor familie foto's met 25 personen en je raadt het al het was een hele leuke fotoreportage. Ook de kinderen heeft hij heel mooi op de foto gezet, ik hoorde dat hij ook schoolfotografie doet dus we gaan ze aan aan de school adviseren. Nogmaals fotostudio van den Engh maakt super mooie foto's !!

Joachim

Op 30 nov 2021

Marc is een gezellige fotograaf en wat ik tot zover heb gezien zag er fantastisch uit. De studio is makkelijk te bereiken en je kunt er parkeren. Aanrader

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation