Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Edo Kooiman Fotografie Is hij op de knieën gegaan?

5 (3 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Dhr. Edo Kooiman
Noordwester 47
1791 HE Texel / Landelijk

Gefeliciteerd!

Is hij op de knieën gegaan? Of heeft hij het van de daken geschreeuwd. Dat jullie besloten hebben om te trouwen is fantastisch natuurlijk. En daar hoort natuurlijk een goede fotograaf bij. Eentje die jullie op het gemak kan stellen. En eentje die professioneel is en oog heeft voor detail. Stop met zoeken! Jullie hebben hem gevonden. Ik zou graag met jullie de dag willen voorbereiden tot iets moois, iets leuks, iets sprankelens. Dus twijfel niet. Neem contact op en dan kunnen we een afspraak maken voor de invulling van jullie mooiste dag!

Loveshoot

Stap samen met ons in een wereld van liefde en tederheid tijdens een betoverende loveshoot! Een ervaring die jullie liefdesverhaal op een unieke manier zal vereeuwigen.
Samen zullen we de meest prachtige momenten vastleggen terwijl jullie genieten van elkaars gezelschap in een idyllische setting. Laat jullie liefde stralen terwijl de camera jullie lachende blikken, tedere aanrakingen en innige momenten vastlegt.

 

Bekijk website
+8 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Jill

Op 21 nov 2023

Edo heeft onze bruiloft op Texel vastgelegd. Zeer professionele fotograaf die goed doet meedenken en waarbij veel mogelijk is. Edo is een creatieve fotograaf die alle mooie momenten voor ons heeft vastgelegd. Vooraf verschillende keren bij elkaar gekomen om alles door te spreken, Edo staat open voor ideeën hierin. Edo gaf aan iemand mee te nemen met een drone zodat we mooie foto's van bovenaf kregen. Contact loopt zeer soepel en Edo is goed te bereiken. Binnen een week alle foto's bewerkt ontvangen alsmede filmpjes. Wij zijn heel erg blij dat we voor Edo hebben gekozen en dat hij onze mooie dag zo goed heeft vastgelegd.

Caro

Op 21 nov 2023

Wat zijn de foto's fantastisch geworden zeg! Ze zijn echt prachtig. Tijdens de love shoot hing er een ontspannen sfeer en gaf je leuke tips en aanwijzingen, wat we konden gaan doen. Tussendoor liet je ook wat foto's zien, wat we heel leuk vonden! Mijn vriend en ik vonden het ook zo leuk dat je zelf enthousiast werd van de foto's. We zijn heel erg enthousiast over de geweldige foto's die je gemaakt hebt. Heel erg bedankt. Wie weet tot de volgende keer.

Lena

Op 21 nov 2023

Edo heeft voor de tweede keer een fotoreportage gemaakt van ons gezin en het resultaat was wederom prachtig. De warme en open manier waarop hij foto’s maakt zorgt ervoor dat de foto’s natuurlijk en spontaan ogen. Je voelt je onmiddellijk op je gemak en dat weerspiegelt zich in de foto’s. Onvergetelijke herinneringen!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation