Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Sfeervol: een trouwceremonie in de avond

Fonkelende lampjes, een ondergaande zon… een trouwceremonie in de avond is super romantisch en sfeervol. Doen dus!

In het voor- en najaar wordt het eerder donker; een mooi moment voor een trouwceremonie in de avond. Na de ceremonie vieren jullie op dezelfde locatie het feest. Met een hele rits lampionnen, lampjes en kaarsen, wordt de aankleding een eitje. Je creëert instant-sfeer met al die flonkerende lampjes in de avond!

Zelfstandig trouwambtenaar regelen voor je trouwceremonie

Trouwen in de avond vergt wel de nodige voorbereidingen. Zo zul je een Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand moeten regelen die in de avonduren jullie huwelijk kan voltrekken.


Ga naar Trouwambtenaar Professionals


Foto’s in de avond laten maken door een bruisfotograaf

Voor de fotograaf betekent een trouwceremonie in de avond ook een extra uitdaging; hij of zij zal lastiger foto’s kunnen maken dan overdag, dus schakel daar zeker een professional voor in. Je kunt natuurlijk wel de foto’s met je ouders, beste vrienden, getuigen en bruidsmeisjes en -jonkers maken voordat het echt donker wordt; bijvoorbeeld voorafgaand aan de ceremonie.


Lees ook Bruidsshoot in de avondzon


Only adults op de gastenlijst van jullie bruiloft

Als de avond valt en jullie feest gaan vieren, kunnen alle remmen los; gezien het tijdstip van dit trouwfeest gaan jullie waarschijnlijk voor een only adults-concept en kunnen de voetjes van de vloer. Omdat de bruiloft wat later dan gebruikelijk begint, zal het feest ook tot in de kleinste uurtjes kunnen duren.


Lees ook Wedding nanny huren voor je bruiloft


Hapjes in plaats van diner

Pas ook je hapjes aan op het tijdstip van het feest; een uitgebreid diner is overbodig. Maar kleine lekkernijen en een goed glas champagne, daar houdt iedereen het een paar uur op de dansvloer mee vol!


Lees ook Hapjes bruiloft? Hoeveel & tips voor heerlijke snacks voor alle gasten!


Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation