Wedding nanny huren voor je bruiloft

Veel stelletjes trouwen pas als er al kinderen zijn en dat is natuurlijk geweldig, want dan heb je direct bruidsmeisjes en bruidsjonkers voor je bruiloft. Bruiloften zijn echter vermoeiend voor bruidskinderen. Gelukkig is er een oplossing: de wedding nanny

Kinderen op de bruiloft


Kinderen zijn niet altijd gewenst op bruiloften. Dat kunnen we snappen, want vooral het avondfeest is een feest voor volwassenen en niet voor kinderen. Ook overdag kunnen kinderen verveeld of moe raken en dan kunnen ze ongewenst gedrag gaan vertonen. Iets wat je liever niet hebt op je bruiloft. Gelukkig bestaat de bruiloftsnanny.

Deze nanny let op de kinderen op de bruiloft (al kan ze daar soms best hulp bij gebruiken in de vorm van kinderentertainment op de bruiloft). De bruiloftsnanny is ideaal voor de bruidsparen die wel (hun) kinderen op de bruiloft aanwezig willen hebben, maar niet de hele dag zelf op de kinderen willen letten.

Nanny voor de bruiloftskinderen


In overleg kun je ook de nanny op andermans kinderen laten letten. Pas wel op met de hoeveelheid kinderen per nanny. Je kunt afspreken of alle kinderen bijvoorbeeld afwezig zijn tijdens de ceremonie of een ander belangrijk moment waarbij je wilt dat het stil is. De nanny(‘s) nemen dan alle kinderen mee om iets leuks te gaan doen terwijl jullie in alle rust de zaken afhandelen die voor kinderen minder leuk zijn dan voor volwassenen. Hebben jullie simpel gezegd geen zin in andermans kinderen? Huur dan alleen een nanny in voor je eigen kinderen en wees duidelijk naar alle gasten. Jullie eigenlijk kinderen krijgen natuurlijk wel voorrang op zo’n belangrijke dag!

Sanne van Bortel
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation