Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Marloes vertelt Unieke en persoonlijke huwelijksceremonies...

1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Marloes vertelt Vraag informatie aan
Mevr. Marloes van der Velde
Landelijk

Om te beginnen: Van harte gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! 

Als jullie overwegen om mij als trouwambtenaar jullie huwelijk te laten voltrekken, dan plannen we eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Want ik ben nieuwsgierig naar jullie, maar jullie waarschijnlijk ook naar mij. Een website en een foto is toch anders dan iemand in het echt zien. In dit eerste gesprek bespreken we jullie wensen en kijken we of ik jullie daarbij kan helpen.

Een huwelijk en de weg daar naar toe is een magische periode. Ik vind het elke keer weer een grote eer om deel uit te mogen maken van zo’n belangrijke dag. Want de liefde bezegelen en vieren, dat doe je niet zomaar.  Ik heb een passie voor het ontdekken, schrijven en vertellen van mooie verhalen. En liefdesverhalen, dat zijn de allermooiste. Ik geniet er van om op zoek te gaan naar de verhalen die schuilen in de details. De mooie, kleine dingen die juist jullie liefde zo bijzonder maakt. Met alle grote en kleine verhalen die jullie mij vertellen, kruip ik achter mijn laptop en schrijf net zo lang tot de speech helemaal perfect is. Geen standaard zinnen of gedichten. Maar een speech die van begin tot eind over jullie gaat. Over de liefde, jullie leven samen, toekomstdromen en alles wat verder voorbij komt.

Met veel liefde en passie voltrek ik jullie huwelijk of verzorg ik jullie omzetting van het geregistreerd partnerschap. Precies zoals jullie het willen en op elke gewenste locatie.

Nieuwsgierig geworden? Maak dan een vrijblijvende afspraak om kennis te maken. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Anoniem

Op 26 sep 2023

Wat heb je een mooie speech gegeven zeg! We krijgen allemaal complimenten. Het was niet te lang en precies goed qua timing. Veel dank hiervoor! Wij zijn heerlijk aan het nagenieten.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation