Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Onno Innemee Voor een humoristische huwelijksvoltrekking!

14 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Onno Innemee Vraag informatie aan
Landelijk

Jullie trouwdag is een unieke belevenis. Als Cabaretier en Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand kan ik deze gebeurtenis nog unieker maken. Al jaren treed ik op in theater en in het bedrijfsleven als gastspreker.

Ikzelf ben getrouwd in Maleisië twaalf jaar geleden en zou het zo weer overdoen. Een paar jaar geleden vroeg Mike Boddé mij, hem en zijn Ineke, te trouwen. Dat werd een bijzondere gelegenheid met veel lach en een emotionele onderlaag. Snel daarna werd ik door anderen gevraagd.

Ik vind het een groot feest om mensen in de echt te verbinden en gelukkig vinden de echtparen dat ook.

Geen clichématige huwelijksvoltrekking maar een intieme, romantische en humorvolle ceremonie met een lach en een traan.

Meer lezen over Onno Innemee? Bekijk de advertorial

Vraag informatie aan

Beoordelingen


14 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Sandra & Kevin

Op 08 dec 2022

Als ik het over mijn bruiloft heb, begint iedereen nog steeds over die leuke trouwambtenaar. Zo uniek, en iedereen trapte erin. Onno begon stotterend en stik zenuwachtig. Zelfs ik kreeg medelijden met hem. Op de foto's zie je ook eerst verontwaardigde gezichten, met even later hard gelach. Maakte de dag compleet!

Chris & Anne-Marie

Op 08 dec 2022

Met zijn onzekere voorkomen, persoonlijke trauma’s, onaardige- én onhandige uitspraken heeft Onno onze daggasten tijdens de huwelijksceremonie flink in verwarring gebracht en gechoqueerd. Onno is zó overtuigend dat diverse gasten op het punt stonden om in te grijpen tijdens zijn speech. Door zijn goede theatrale voelsprieten wist Onno dit echter te tijdig te voorkomen, door precies op het juiste moment van gedaante te wisselen. Een zucht van verlichting was voel- en hoorbaar bij de aanwezige gasten en het zorgvuldig opgebouwde ijs was door Onno zelf weer snel gebroken. Onno kreeg de lachers op zijn hand en zorgde bij letterlijk iedere aanwezige voor een onvergetelijke huwelijksvoltrekking, waar nog steeds met enige regelmaat over gesproken wordt. Onno weet als geen ander humor en het gemis van dierbaren in een ceremonie te combineren. Onno draagt zorg voor de juiste sfeer op het juiste moment en is dan ook echt belabberd goed. Wij zouden het zo weer over doen…. Onze gasten overigens ook…

Charlotte & Jeroen

Op 08 dec 2022

Wat hebben we ontzettend genoten van jouw optreden tijdens onze ceremonie, Onno. Je hebt iedereen weten te verrassen en ons moment tijdens de ceremonie net dat beetje extra gegeven. Er worden nog steeds veel complimentjes gegeven over jouw aandeel op onze bijzonder dag en krijgen vaak te horen dat mensen nog nooit zo hard hebben gelachen. Wij kijken dan ook met een heel fijn gevoel en een hele grote lach op dit moment terug.

Charlotte & Kevin

Op 08 dec 2022

Onno had zo goed uitgelegd wat hij zou gaan doen, dat we dachten zelf niet meer verrast te worden. We hebben hard gelachen en Onno liet onze gasten in verwarring achter. Voor de dames: zorg voor waterproof make-up, want je gaat het niet droog houden!

Danique & Danielle

Op 08 dec 2022

Toen vanochtend de gasten afscheid namen wisten ze zeker dat ze deze ceremonie zich over 20 jaar nog zullen herinneren. Iedereen was vol lof!!We hebben 2x afgesproken met Onno, de eerste keer om te kijken of er een klink was en deze was er! Daarna is hij aan huis geweest en heeft hij in grote lijnen doorgesproken hoe hij onze dag ging aanlopen, hier werden wij enthousiast van en zo bleef er ook een verrassingselement voor ons in zijn “optreden”. De dag liep zoals we hadden gehoopt. Onno zijn show was hilarisch, een stukje ongemak bij onze gasten dat gepaard ging met humor en ontlading op het einde. Een aanrader, met een persoonlijke touche. Wij zijn ontzettend blij.

Buddy & Lilly

Op 08 dec 2022

Vanaf het eerste contact tot aan de ceremonie is Onno een genot om mee samen te werken. We hebben Onno ervaren als heel persoonlijk, gedreven, een bijzonder groot gevoel voor humor, punctueel en iemand alles tot in de puntjes voor elkaar wil hebben. Tijdens alle voorbereidingen reageert hij snel en denkt hij mee. Op onze trouwdag zelf hadden we geen betere en/of leukere trouwambtenaar kunnen wensen. Hij nam al onze aanwezigen op de hak tot grote hilariteit van iedereen. Helemaal achteraf toen duidelijk werd dat al het stotteren, grappen tot net over de grens en beledigingen allemaal onderdeel waren van de opzet om de aanwezigen op het verkeerde been te zetten. Chapeau aan Onno!

Jan

Op 08 dec 2022

Ik vond dat je het geweldig deed, veel beter dan ik had verwacht. Veel mensen hebben het uur van hun leven gehad! Het verbaasde mij hoe lang het bij heel veel duurde voordat ze doorhadden dat het allemaal een grap was. Dus al je grappen zijn regelmatig aangehaald, en iedereen heeft heel veel gediscussieerd over wanneer ze het nou precies wel en niet door hadden en waaraan ze konden zien of het allemaal wel of niet fake was. Mijn vader zei dat als het nog een minuut langer geduurd was die opgestaan en had je weggestuurd. Grote mond natuurlijk, maar het bracht wel heel wat te weeg Al met al hebben wij enorm genoten van de hele ceremonie, ook de traditionele elementen. En je hebt daar een hele belangrijke rol in gespeeld waarvoor ik je absoluut wil bedanken.

Sander & Yvonne

Op 08 dec 2022

Even een berichtje van onze kant. Want wat deed je het leuk. Echt boven onze verwachtingen. Echt iedereen die had plaats vervangende schaamte en dachten bijna dat je ter plekke op de grond viel omdat je het zo “warm” had. Geweldig.. en daarna begreep iedereen het. bedankt voor het meewerken aan een super geslaagde dag. Nogmaals dank!

Edwin & Meta

Op 17 feb 2020

Je eigen trouwerij, daar ga je toch altijd wat gespannen naartoe. Loopt het zoals je wilt? Komt de sfeer er in? Gedraagt je schoonmoeder zich dit keer wel? Onno neemt die spanning direct weg met zijn humor en zijn, gespeelde, kwetsbaarheid. Als eerste komt de gêne bij de gasten, dan de verwarring en daarna de gulle lach. En doordat dat proces bij de één wat sneller gaat dan de ander, hebben de gasten na zijn act voldoende om over te praten. Hierdoor zit de sfeer er gelijk goed in: het feest kan beginnen!

Alexandra & Dimitri

Op 17 feb 2020

De dag na onze verrassingsavond, (50ste verjaardag werd huwelijk) met daarbij een hilarisch leuke gevoelige verrassende Onno, was iedereen nog in een soort van ‘wat voor droom heb ik gisteren meegemaakt’ stemming. De surprise was fantastisch en de opkomst en ceremonie van Onno maakte het helemaal compleet waarna iedereen helemaal uit z’n dak ging! Dank Onno! Je was super!

Arnout & Patricia

Op 17 feb 2020

Trouwen is geen geintje (op zich), maar er moet wel gelachen worden. Tijdens onze zoektocht in contact gekomen met Onno en we hadden direct een klik. Onno: “Zijn er zaken die jullie niet willen delen?” Wij: “Nee hoor, je hebt karte blanche.” Gevolg was een speech van de (veronderstelde) trouwambtenaar die geen onderwerp onbesproken liet. Wij hebben ons rot gelachen net als alle gasten en kijken met veel plezier terug op de opsomming van pijnlijk leuke, nietsverhullende momenten die door onze vrienden en familie waren aangedragen. Een speech om in te lijsten!

Frank & Reni

Op 20 aug 2018

Toen vanochtend de gasten afscheid namen wisten ze zeker dat ze deze ceremonie zich over 20 jaar nog zullen herinneren. Iedereen was vol lof!!

Kim en Ferry

Op 25 jun 2018

Hi Onno, Wij wilde jou nog bedanken voor de geweldige ceremonie die jij ons gegeven hebt. Zoals jij voorspelde was de juist toon voor de gehele dag verder gezet en werd er nog lang over doorgepraat! Kim en ik hebben het als geweldig ervaren en hadden geen betere keus kunnen maken. Tot een volgende keer bij één van je shows! Groet, Ferry & Kim

Bar & Mike

Op 25 jun 2018

Lieve Onno, wij hebben echt een ongelofelijke werelddag gehad!!! Met, eerlijk = eerlijk: jouw ceremonie als absoluut hoogtepunt!!!! Dank, dank, dank!!! Dikke X

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation