Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Onno Innemee Voor een humoristische huwelijksvoltrekking!

6 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Onno Innemee Vraag informatie aan
Landelijk

Jullie trouwdag is een unieke belevenis. Als Cabaretier en Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand kan ik deze gebeurtenis nog unieker maken. Al jaren treed ik op in theater en in het bedrijfsleven als gastspreker.

Ikzelf ben getrouwd in Maleisië twaalf jaar geleden en zou het zo weer overdoen. Een paar jaar geleden vroeg Mike Boddé mij, hem en zijn Ineke, te trouwen. Dat werd een bijzondere gelegenheid met veel lach en een emotionele onderlaag. Snel daarna werd ik door anderen gevraagd.

Ik vind het een groot feest om mensen in de echt te verbinden en gelukkig vinden de echtparen dat ook.

Geen clichématige huwelijksvoltrekking maar een intieme, romantische en humorvolle ceremonie met een lach en een traan.

Meer lezen over Onno Innemee? Bekijk de advertorial

Vraag informatie aan

Beoordelingen


6 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Edwin & Meta

Op 17 feb 2020

Je eigen trouwerij, daar ga je toch altijd wat gespannen naartoe. Loopt het zoals je wilt? Komt de sfeer er in? Gedraagt je schoonmoeder zich dit keer wel? Onno neemt die spanning direct weg met zijn humor en zijn, gespeelde, kwetsbaarheid. Als eerste komt de gêne bij de gasten, dan de verwarring en daarna de gulle lach. En doordat dat proces bij de één wat sneller gaat dan de ander, hebben de gasten na zijn act voldoende om over te praten. Hierdoor zit de sfeer er gelijk goed in: het feest kan beginnen!

Alexandra & Dimitri

Op 17 feb 2020

De dag na onze verrassingsavond, (50ste verjaardag werd huwelijk) met daarbij een hilarisch leuke gevoelige verrassende Onno, was iedereen nog in een soort van ‘wat voor droom heb ik gisteren meegemaakt’ stemming. De surprise was fantastisch en de opkomst en ceremonie van Onno maakte het helemaal compleet waarna iedereen helemaal uit z’n dak ging! Dank Onno! Je was super!

Arnout & Patricia

Op 17 feb 2020

Trouwen is geen geintje (op zich), maar er moet wel gelachen worden. Tijdens onze zoektocht in contact gekomen met Onno en we hadden direct een klik. Onno: “Zijn er zaken die jullie niet willen delen?” Wij: “Nee hoor, je hebt karte blanche.” Gevolg was een speech van de (veronderstelde) trouwambtenaar die geen onderwerp onbesproken liet. Wij hebben ons rot gelachen net als alle gasten en kijken met veel plezier terug op de opsomming van pijnlijk leuke, nietsverhullende momenten die door onze vrienden en familie waren aangedragen. Een speech om in te lijsten!

Frank & Reni

Op 20 aug 2018

Toen vanochtend de gasten afscheid namen wisten ze zeker dat ze deze ceremonie zich over 20 jaar nog zullen herinneren. Iedereen was vol lof!!

Kim en Ferry

Op 25 jun 2018

Hi Onno, Wij wilde jou nog bedanken voor de geweldige ceremonie die jij ons gegeven hebt. Zoals jij voorspelde was de juist toon voor de gehele dag verder gezet en werd er nog lang over doorgepraat! Kim en ik hebben het als geweldig ervaren en hadden geen betere keus kunnen maken. Tot een volgende keer bij één van je shows! Groet, Ferry & Kim

Bar & Mike

Op 25 jun 2018

Lieve Onno, wij hebben echt een ongelofelijke werelddag gehad!!! Met, eerlijk = eerlijk: jouw ceremonie als absoluut hoogtepunt!!!! Dank, dank, dank!!! Dikke X

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation