Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Trouwambtenaar Sebastiaan Er zijn miljoenen mensen op de wereld, maar juist jullie hebben elkaar gevonden!

5 (15 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Dhr. Sebastiaan Boogaard
Landelijk

Een persoonlijke dag, jullie trouwdag. Willen jullie dit bijzondere, onvergetelijke moment op een sfeervolle, persoonlijke manier beleven? -dan is dat waar ik met veel plezier mijn energie insteek! Formeel als het moet, ongedwongen als het kan. Mijn werkwijze is dan ook persoonlijk, interactief en met humor

Persoonlijke speech in de gewenste sfeer

In ons voorgesprek hoor ik graag wat jullie deed besluiten om deze stap te zetten. We bespreken jullie wensen en desgewenst voeg ik hier mijn ervaring en ideeën aan toe. Ik vertaal jullie verhaal naar een persoonlijke speech op maat, die ik op jullie grote dag voordraag, zodat het jullie unieke moment wordt. Hierbij houd ik rekening met de eventuele aan- of afwezigheid van dierbaren van het bruidspaar. Mijn uitgangspunt is dat het officiële gedeelte, dit bijzondere persoonlijke moment, met de juiste bewoordingen en in de gewenste feestelijke gemoedelijke stemming plaats gaat vinden.  

Goed gevoel

Een ceremonie, die blij, bespiegelend, romantisch, humoristisch en serieus kan zijn, maar altijd persoonlijk en betrokken.... dát wil ik met en voor jullie realiseren. Opdat iedereen er hopelijk nog lang en met een goed gevoel op terug kan kijken.

Zijn er doven in de zaal?

Of ben je misschien zelf doof? Eventueel verzorg ik de speech van Nederlandse Gebaren. Menigeen zal me herkennen van mijn werk als tolk gebarentaal op televisie, als jullie het willen, dan voorzie ik de speech van gebaren zodat iedereen goed kan volgen wat er wordt gezegd.  

Een eersteklas, sfeervolle herinnering van jullie huwelijksvoltrekking is wat ik jullie als huwelijkscadeau wil geven. 

Voor mijn onregelmatige werkzaamheden ben ik veel op pad en misschien wat minder goed telefonisch te bereiken. Bel of mail mij echter gerust en ik laat zo spoedig mogelijk van mij horen! info@sebastiaanboogaard.nl 

Als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand wil ik graag jullie huwelijk voltrekken. Wat dat betreft kan ik alvast zeggen: Ja, ik wil! Maar....“Wat is hierop jullie antwoord?”

Bekijk onderstaand filmpje om een impressie te krijgen hoe Sebastiaan te werk gaat.

Bekijk website
+16 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


15 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Anoniem

Op 22 may 2023

Het was een feestje om door Sebastiaan getrouwd te mogen worden! Hij heeft het persoonlijk aangepakt met humor en met respect. Het betrekken van de neefjes tijdens het 'JA' woord was super!

M & M

Op 22 may 2023

We hebben Sebastiaan in eerste instantie gekozen omdat hij de Gebarentaal machtig is, mijn man is namelijk doof. In zijn e-mails aan ons klonk hij al enthousiast. Tijdens het gesprek wat we met hem hadden werden er veel en uitgebreid vragen gesteld om ons beter te leren kennen. Ik was al enthousiast en na het gesprek helemaal. Tijdens de ceremonie was het erg persoonlijk en lagen we regelmatig in een deuk. Het was mooi hoe Sebastiaan ons verhaal vertelde. Na afloop kregen we ook veel complimenten over de mooie woorden van Sebastiaan en dat hij het heel persoonlijk maakte. Wij raden Sebastiaan dan ook zeker aan. Of je nu horend bent of doof (of familie) bij Sebastiaan weet je dat de ceremonie onvergetelijk wordt!! Nogmaals bedankt Sebastiaan!

Tatiana

Op 22 may 2023

We zijn dit jaar door Sebastiaan getrouwd. Alles verliep keurig. Hij nam de tijd voor ons en luisterde naar onze wensen. Als we nog een keer zouden gaan trouwen, zouden we hem weer vragen. Wie weet misschien over 25 jaar Nogmaals bedankt Sebastiaan.

Herman

Op 22 may 2023

Een échte aanrader! Ontzettend aardig, meedenkend en bovendien vol creativiteit.

Mariska

Op 22 may 2023

Leuke sympathieke en zeer vriendelijke man alles is precies gegaan zoals wij het voor ogen hadden hield zich aan de afspraken en was ook behulpzaam met ideeën aandragen!

Mirjam

Op 22 may 2023

Wij raden Sebastiaan aan als trouwambtenaar omdat hij echt een persoonlijk woord kan vertellen en je daarin als bruidspaar meeneemt door het leuke verhaal. Van onze gasten kregen wij positieve reacties op de trouwambtenaar, zo betrokken en enthousiast!

Art & Evelien

Op 22 may 2023

Sebastiaan was in de voorbereiding en tijdens de dag zelf een baken van rust. Hij hielp ons met het bespreken en bedenken van verschillende onderdelen van de ceremonie waar we zelf nog niet aan gedacht hadden. Door alles stap voor stap door te nemen konden we vooraf nadenken en beslissingen nemen, zodat we op de dag zelf niet voor verrassingen kwamen te staan. Door de combinatie van gesproken taal en gebaren was het voorbereidende gesprek en onze ceremonie voor ons (beiden doof) goed te begrijpen. Zijn leuke (mondelinge) aankleding van de ceremonie met een mooie mix tussen klassiek/serieus en een grapje hier en daar, was voor ons het startpunt van een geweldige bruiloft.

Rowin & Martijn

Op 22 may 2023

Vanaf het eerste gesprek hebben we een vertrouwd gevoel gehad bij Sebastiaan. Hij luistert goed naar de wensen en verhalen welke hij voor een fantastische speech heeft gebruikt met een hoop humor en een variërende manier van spreken! Hij zorgt ervoor dat alle gasten mee worden genomen in het verhaal. Onze gasten (en wij) hebben het er nog regelmatig over! Absoluut aan te raden!

Anoniem

Op 22 may 2023

een dag om nooit te vergeten mede omdat Sebastiaan ons geweldig heeft toegesproken!

Inge & Richard

Op 22 may 2023

Sebastiaan, we hebben jou ervaren als een heel bijzonder mens en een zeer goede BABS. Zowel ons eerste online kennismakingsgesprek, het nadere kennismakingsgesprek op locatie als de ceremonie zelf zullen ons altijd bijblijven. Je weet zelf wel waarom! Dank voor jouw luisterend oor, en dankjewel voor hoe prachtig je ons verhaal hebt verwoord in jouw speech. Je hebt niet alleen ons, maar ook onze gasten ontroerd!

Anoniem

Op 22 may 2023

Sebastiaan heeft een perfecte ceremonie voor onze bruiloft verzorgd. De ceremonie was persoonlijk, had op de juiste momenten humor en was ook ontroerend. Het kennismakingsgesprek was erg prettig. Sebastiaan heeft goed met ons meegedacht. Wij zouden hem iedereen aanbevelen! Nogmaals bedankt Sebastiaan!

Desiree

Op 22 may 2023

Super leuke ervaring met Sebastiaan! Mede door hem een prachtige dag gehad en heeft ons precies zoals we wilden omschreven!

Gemma

Op 09 may 2022

Mede door jouw Sebastiaan hele mooie en leuke huwelijksvoltrekking, heel relaxt en fijn gedaan.

Daan

Op 11 feb 2020

Sebastiaan maakte onze dag compleet. We kunnen hem iedereen aanraden

Else-Marie

Op 20 feb 2019

Sebastiaan heeft oprechte belangstelling in mensen. Hij houdt van openheid en verbinding en vindt het belangrijk dat iedereen in z’n waarde wordt gelaten.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation