Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Viptouringcar.nl Stijlvol vervoer voor de gasten

1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Viptouringcar.nl Vraag informatie aan
Landelijk

Luxe zwarte touringcars, stijlvol en exclusief.

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Leuk dat je op onze advertentie hier hebt geklikt, wij laten je graag kennismaken met de vele voordelen die het inzetten van een touringcar bij jullie bruiloft met zich mee brengen.

Welke invulling jullie trouwdag ook heeft, er is een grote kans dat deze bijzondere dag zich afspeelt op verschillende locaties: het ouderlijk huis, stad- of gemeentehuis, kerk, zalencentrum, eventuele tussentijdse lunchlocatie en/of fotolocatie. Jullie (dag)gasten zullen zich moeten gaan verplaatsen én dan heeft de inzet van een touringcar veel voordelen:

Gezellig met zijn allen gelijktijdig onderweg

Geen gemartel met het vinden van individuele parkeerplaatsen of aanvragen van een x-tal ontheffingen om op bepaalde locaties te kunnen komen

Geen verdwaalde familie of vrienden die per ongeluk de navigatie verkeerd ingesteld hadden

* Iedereen gelijktijdig onderweg en gelijktijdig aankomen

Niemand hoeft 'de BOB' te zijn (behalve dan de chauffeur(s) uiteraard!)

Viptouringcar.nl beschikt over een zeer gevarieerd wagenpark van luxe zwarte stijlvolle touringcars vanaf 16 tot maximaal 63 passagiers. Dankzij de minimale reclameuitingen of naamsvermelding van het vervoersbedrijf op het exterieur van de touringcars passen deze in iedere stijlvolle trouwstoet.

Naast het vervoer per luxe stijlvolle zwarte touringcar kunnen wij ook aanbieden om bijvoorbeeld de zijden van het voertuig te laten bestickeren met jullie namen en trouwdatum. En wanneer de reisafstanden wat groter zijn, dan is de reistijd te benutten door een hapje te nuttigen in de vorm van catering aanboord soms ook een mooie toevoeging.

Onze touringcars worden jaarlijks vele malen ingezet voor bruiloften, van één enkele dag binnen Nederland, tot meerdere dagen in het buitenland.

Trouwvervoer is vrijgesteld van (personenvervoer)vergunningsplicht, maar Viptouringcar.nl beschikt over alle vergunningen en verzorgt alleen vervoer conform de rij- en rusttijdenwetgeving, waarmee veiligheid van uw gasten wordt gewaarborgd!

Dankzij de zeer recente voertuigen in ons wagenpark, die allen voldoen aan de laatste milieunormen, is de inzet van één van onze luxe stijlvolle zwarte touringcars ook nog eens uiterst milieuvriendelijk!

Op afspraak zijn onze voertuigen ook vooraf te bezichtigen. Wij denken graag mee over de invulling van jullie dag en beantwoorden graag alle vervoersgerelateerde vragen zoals reistijden en voertuigcapaciteiten.

... trouwen doe je maar één keer, je bruiloft is te kort en te kostbaar voor prutsers ...

Graag tot ziens in één van onze uiterst luxe stijlvolle zwarte touringcars!

TIP: Overweeg om als bruidspaar ook zelf aanboord van de touringcar mee te reizen samen met jullie gasten met alle comfort en ruimte aanboord, dan jezelf in een (te) kleine (sport)auto te proppen.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Hellen

Op 14 feb 2019

De touringcars zijn geweldig, perfect op tijd, inrichting meer dan conform afspraak en super hoe chauffeur René ons in de spits door hartje Parijs loodste. Er staan nog meer reizen op ons programma maar daarvoor gaan we zeker met Taxi & Tour Van de Pol om de tafel. Klasse, heren!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation