Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Ricky's bakery Fresh Waffles, Mini Donuts & Hotdogs

Ricky's bakery Vraag informatie aan
Dhr. Rick Veldhuizen
Meikers 10
1619 KB Andijk

THE BEST IN TOWN

Onze gerechten worden met zorg bereid. Verse broodjes, heerlijke hotdogs van Grill en vers gebakken wafels of mini donuts. We geloven dat u met eten niet alleen uw lichaam voedt, maar ook uw ziel. Knapperig, hartig, zoet, sappig en lekker. Wij serveren waar u zin in hebt.

Ricky's Foodtruck is ontstaan in de zomer van 2021. Onze foodtruck is ontworpen met een vleugje 50's U.S.A Dinerstyle. Onze passie voor hotdogs is dan ook ontstaan in de U.S.A. waar ik jarenlang heb gewerkt en gereisd, van oost- naar westkust. Onze hotdogs, wafels en minidonuts zijn dan ook echt volgens authentiek recept!

Onze trucks

Wij beschikken over 2 foodtrucks.

Onze maxivan komt uit 1992 en is ontworpen met een vleugje "dinerstyle". De wagen is 250cm hoog en 5 meter lang. De truck is uitgerust met krachtstroom 16A en diverse stopcontacten.c.

Onze Piaggio APE P501 komt uit 1980. De "tuktuk" hebben wij in 2019 geheel gerenoveerd en voorzien van openslaande jkleppen en een dak met ledverlichting. De piaggio heeft 2x 220V aansluitingen. Ideaal voor het serveren van de Hotdogs, wafels  of slushpuppy met popcorn voor de (kinder)feesten etc.

Stel ons gerust een vraag. We helpen u graag!

Vraag informatie aan

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor Ricky's bakery
Schrijf een beoordeling

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation