Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Drankjes uit een foodtruck op je bruiloft

Een foodtruck op je bruiloft is tegenwoordig helemaal hip. Geen wonder ook, want foodtrucks zijn flexibel, inzetbaar op elke locatie, voorzien jullie gasten van elk hapje dat je je kunt wensen én ze zien er hartstikke gaaf uit.

Warme dranken uit een foodtruck

Op een feestje wordt natuurlijk gedronken, maar niet iedereen begint om drie uur ’s middags al met champagne. Er zullen veel gasten zijn die overdag en ’s avonds na het eten behoefte hebben aan lekkere warme drankjes. Ook deze drankjes kun je laten serveren vanuit een foodtruck, hoe controversieel de naam dan ook mag zijn. Denk aan allerlei soorten koffie, geef jullie gasten een luxe aanbod om uit te kiezen. Espresso, cappuccino, koffie verkeerd, latte macchiato, van alles is er te verkrijgen. Even een momentje rust en genieten tijdens een inspannende dag. Voor diegenen die liever iets kouds drinken: serveer verse groente- of fruitsappen of cocktails zonder alcohol. Voor een gezonde boost!

Alcoholische drankjes uit een foodtruck

Later op de avond breekt het tijdstip aan waarop je gaat toasten met je gasten. De dansvloer is geopend, de bar is geopend, de gasten zijn blij en content, alle ingrediënten voor een knalfeest zijn aanwezig. Buiten staan de foodtrucks met allerlei heerlijke drankjes, voor wanneer je even af wilt koelen of even een rustmoment wilt pakken. Cocktails, sapjes, bier, frisdrank, shakes... Je kunt het zo gek niet bedenken, de foodtruck biedt het aan.

Beschikt jouw trouwlocatie niet over een buitengedeelte of een tuin? Dan bestaan er ook schattige kleine foodtrucks die je naar binnen kunt rijden. Super handig, ook wanneer het bijvoorbeeld heel erg slecht weer wordt. Enjoy the party!

Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation