Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Cocktailbar op je bruiloft

Na het officiële gedeelte is het tijd om te vieren dat jullie voor altijd bij elkaar gaan blijven! Daarbij is een borreltje wel op zijn plaats, en waarom zou je dat niet doen in de vorm van een cocktail?

Kiezen voor cocktails op je bruiloft


Totaal iets anders dan het klassieke glaasje champagne (ook erg lekker) maar waarom zou je de champagne niet in een heerlijke cocktail laten verwerken? Het hele feest kan georganiseerd worden door één van de vele bedrijven die van jouw feest een cocktailfeest maken, inclusief DJ en aankleding van de feestlocatie.

Lees ook Een geweldige bruiloft met cocktails

Het hele feest kan georganiseerd worden door één van de vele bedrijven


Een mooie manier om het organiseren van het feest uit handen te geven, jij zorgt voor de locatie en hun doen de rest. Voor een bruiloft zijn er ook mobiele en feestelijke cocktailbars in een hippe kleuren te huur. Voor de Ibiza style bruiloft de ideale accessoire. Ook voor de chiquere bruiloft zijn de mogelijkheden tot een cocktailfeest eindeloos. Van middelpunt van het feest tot een ingetogen bar in een hoek van de zaal.

Ga naar Catering professionals

De barman maakt een hele show van elk drankje dat geschonken wordt


Super lekker en al die kleurige drankjes staan ook nog eens erg leuk! Pas wel op dat je niet te diep in je Cosmopolitan kijkt, want dat staat weer wat minder leuk!


Lees ook Lekkere cocktailhapjes serveren op je bruiloft
Tekst: Saskia Baggen
Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation