Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Trouwen op een camping

In eerste instantie klinkt het een beetje vreemd, maar er zijn echt hele leuke manieren om heel hip op een camping te trouwen. Huur bijvoorbeeld een complete minicamping af voor het trouwfeest.

Festival sfeer


De leuke Ibiza/ festivalsfeer is op een bosrijke minicamping heel goed te creëren, hang lantaarns in alle soorten en maten in de bomen die verschillende loungehoekjes verlichten. Een paar hangmatten voor de puntjes op de I, tevens leuk vermaak voor de aanwezige kinderen.

Foodtrucks & barbecue


Voor het diner kan er lekker gebarbecued worden met een paar foodtrucks erbij is het af! Je kan iemand inhuren die het vlees klaarmaakt maar zelf met z’n allen om een grote barbecue staan kan natuurlijk ook leuk zijn. Heerlijke andere hapjes en drankjes uit de foodtrucks als aanvulling, maakt het feest compleet!

Regel een partytent


Uiteraard is het wel slim om rekening te houden met het wisselvallige Hollandse weer, voor de zekerheid kan er altijd een flinke partytent op het terrein gezet worden. Zorg dat voor alle gasten een paraplu aanwezig is, en maak van de nood een deugd door plu’s te kopen die helemaal in het thema van je bruiloft passen.

Door allemaal leuke gekleurde tentjes neer te zetten maak je het festivalgevoel helemaal af. Wil je wat luxer slapen kun je ook een camping kiezen die voorzien is van volledig ingerichte tipi’s of lodges.

Gasten blijven slapen


Door de campingbruiloft bied je op een leuke manier alle gasten de kans om te blijven slapen zodat er zonder problemen tot in de kleine uurtjes gefeest kan worden. Een mooie bijkomstigheid dacht ik zo. Op zoek naar jouw trouwlocatie? kijk hier

Saskia Baggen

Trouwen op de boerencamping

Ben je gek op boerderijen of hebben jullie zelf een boerderij? Dan is trouwen op een boerencamping ook wel iets voor jullie. De boerderijbruiloft wordt steeds populairder. Je hebt genoeg plek, een prachtige scène en een relaxte sfeer. Lees meer over de boerderijbruiloft! LEES MEER...
Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation