Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Trouwthema: nudisten bruiloft Parijs! In je blootje dineren bij restaurant O’Naturel

Ben je op zoek naar een unieke en onvergetelijke manier om je huwelijk te vieren? Overweeg dan eens een nudisten bruiloft in Parijs! Ja, je leest het goed, een bruiloft zonder kleding, in een van de meest romantische steden ter wereld. Hieronder lees je meer over wat er allemaal mogelijk is.

Zijn jullie nudisten?

Voordat je verder gaat, is het natuurlijk belangrijk om te weten of jullie en jullie gasten openstaan voor een nudisten bruiloft. Als dit het geval is, dan zijn jullie vast geïnteresseerd in de mogelijkheden die Parijs te bieden heeft. Zijn jullie geen nudisten, dan is dit niet iets wat je zomaar even uitprobeert voor je bruiloft. Wel geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

Willen jullie graag trouwen in het buitenland? Parijs heeft het voor nudisten!

Parijs, de stad van de liefde. De ideale stad voor een buitenlandse bruiloft. En voor nudisten zijn er zelfs speciale mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld trouwen in het Bois de Vincennes, een groot park in het oosten van de stad. Hier vind je een afgelegen gedeelte speciaal voor naturisten, waar je een pop-up bruiloft kunt organiseren. Dit is een geweldige manier om jullie liefde te vieren in een mooie en rustige omgeving.

Overdag een pop up bruiloft in het nudisten park

Als je op zoek bent naar een unieke en onvergetelijke bruiloft, dan is een pop-up bruiloft in het nudisten park in Parijs misschien wel iets voor jullie. Het park ligt midden in de stad en biedt een rustige en vredige omgeving om elkaar het jawoord te geven. Weten hoe je zo’n pop up bruiloft in het park organiseert? Lees dan eens ons artikel daarover!


Ga naar het nudistenpark Bois de Vincennes


Lekker de dag in je blootje afsluiten met een huwelijksdiner bij restaurant O’Naturel

Na een dag vol liefde en naaktheid is het tijd om lekker te ontspannen en te genieten van een huwelijksdiner. In Parijs vind je zelfs restaurants waar je in je blootje kunt dineren. Bijvoorbeeld het restaurant O’Naturel in het hart van Parijs. Het is een bijzondere ervaring om samen met je geliefde en andere naturisten te genieten van een heerlijke maaltijd.


Ga naar Restaurant O’Naturel


Meer in je blootje resorts Frankrijk

De bruiloft is niet compleet zonder een huwelijksreis! Op zoek naar resorts waar je als nudist kunt verblijven? Bekijk eens de onderstaande opties:

* Euronat in Grayan-et-l’Hôpital
* CHM Monta in Vendays-Montalivet
* La Jenny in Le Porge, north of Arcachon Bay
* Sérignan by the Mediterranean Sea
* Cap d’Agde by the Mediterranean Sea
* Arnaoutchot in Vielle-Saint-Girons
* Riva Bella in Corsica
* Plage de Grottes near Cannes
* Tahiti Beach in Saint Tropez

Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation