Polyplan Reizen Polyplan Reizen, dé Griekenland specialist

3 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Polyplan Reizen Vraag informatie aan
Landelijk

Je hoeft alleen maar ja te zeggen, wij regelen de details. 

Waar kun je de liefde voor elkaar nu beter bezegelen dan in het land van de romantiek? Griekenland maakt de mooiste dagen van je leven onvergetelijk. Zeg ja tegen elkaar in de ‘Mamma Mia-kapel’ op Skópelos. Vier je huwelijksfeest met je familie en vrienden onder de stralende zon en de sterrenhemel boven Santoríni. Of beleef de mooiste dagen van je leven intiem, met z’n tweetjes op een strand op Lesbos, Chalkidikí of Kreta. 

Polyplan Reizen organiseert al 25 jaar trouwerijen, huwelijksreizen en jubilea in Griekenland. Dat doen we met veel plezier. Wij vinden niets leuker dan onze kennis en ervaring in te zetten om het belangrijkste feest van je leven ook echt een feest te laten zijn. Als ervaren wedding planners en ceremoniemeesters beloven we dat Griekenland je met open armen zal ontvangen. 

Wij weten de mooiste trouwlocaties, in traditionele bergdorpjes, op trendy beaches. Wij zijn vertrouwd met de procedures, het papierwerk en de geestelijken voor de inzegening. Wij kennen de ideale routes voor huwelijksreizen, over zee en over land. Maar bovenal luisteren we zorgvuldig naar persoonlijke wensen. Of het nu een reis voor jullie samen betreft, of een feest met 200 genodigden. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de details is georganiseerd en genieten vervolgens op de achtergrond stilletjes mee. 

Je hoeft alleen maar ja te zeggen. Wij regelen de details. Tot in perfectie.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Martine

Op 13 jul 2021

Mooie inside tips gekregen, je kunt merken dat er kennis is van de lokale stadjes, restaurant, excursies, etc.

Mariska

Op 18 jun 2019

Fijne organisatie, goed geregeld. Denken graag met je mee

Corine

Op 29 aug 2018

Polyplan heeft onze rondreis door Noord Griekenland georganiseerd en rekening houdend met onze wensen is het een bijzondere en onvergetelijke reis geworden op geweldige locaties! Super bedankt, Antoinette!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation