Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Trouwen aan zee in België | Check de mooiste badplaatsen

Of jullie nu dromen van zand tussen jullie tenen of een adembenemend uitzicht op de golven, trouwen aan zee in België is een betoverende keuze. Laat je inspireren door de charme van verschillende badplaatsen!

Trouwen in Blankenberge

Blankenberge, bekend om zijn maritieme erfgoed, biedt niet alleen een prachtig strand, maar ook historische charme. Overweeg een ceremonie in de sfeervolle Sint-Rochuskerk, gevolgd door een feest in een van de gezellige visrestaurants. Vergeet niet om samen te genieten van een ritje op de iconische pier voor een onvergetelijk moment!


Ga naar Trouwen in Blankenberge | Huwelijksplechtigheid


Trouwen in Knokke

In het chique Knokke vind je zowel alle ingrediënten voor een klassieke bruiloft als voor een bruisend strandfeest. Na de ceremonie kunnen jullie wandelen over de beroemde boulevard van de Zoute, waar jullie exclusieve boetieks vinden. Voor een bijzondere fotosessie zijn de pittoreske villa's en het prachtige natuurschoon van het Zwin natuurreservaat de perfecte achtergrond. Alles wat je nodig hebt voor een fantastische bruiloft!


Lees ook Trouwen in Knokke | huwelijksceremonieel & trouwlocaties


Trouwen in Oostende

Oostende, de 'Koningin der Badsteden', is een culturele schatkamer. Na de ceremonie kunnen jullie een koetsritje boeken door de romantische straten, langs de Koninklijke Gaanderijen en het Thermae Palace. Ook de gasten kunnen hierbij aansluiten. Zo mis je niks van dit bijzondere stadje. Sluit de dag af met een romantisch strandfeest bij ondergaande zon.


Ga naar Huwen in Oostende | Data & locaties


Trouwen in Middelkerke

Middelkerke, bekend om zijn strandhuisjes, geeft een relaxte sfeer aan jullie bruiloft. Kies voor een informele ceremonie in de schilderachtige duinen, gevolgd door een feest op het strand. Alle gasten kunnen elk in een strandhuisje verblijven. De Beach Art installaties langs de kust zorgen voor unieke en kleurrijke fotomomenten.


Ga naar Huwelijk in Middelkerke | Huwelijksaangifte & locaties


Trouwen in Panne

De Panne, met zijn natuurlijke schoonheid en rustige charme, biedt de perfecte setting voor een intieme bruiloft. Overweeg een ceremonie in het prachtige Maria-Hendrikapark, gevolgd door een feestelijke picknick op het strand. Samen met jullie dierbaarste gasten. Dit is de beste plek voor een kleine bruiloft, waarbij je veel bijzondere momenten kunt delen.


Ga naar Huwen in Panne | Trouwtarieven & procedure


Voor welke trouwlocatie in België kies jij? Hoe dan ook: als je kiest voor een van deze badplaatsen, is succes gegarandeerd.

Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation