Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

De Brabantse Kwibus Bij De Brabantse Kwibus gaat het niet om vervoer van A naar B, maar om vermaak van A tot Z.

1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
De Brabantse Kwibus Vraag informatie aan
Lunet 2
4941 GG Raamsdonksveer

Bij De Brabantse Kwibus gaat het niet om vervoer van A naar B, maar om vermaak van A tot Z. De arrangementen van De Brabantse Kwibus zijn afwisselend en ludiek en wij bieden aan scala aan mogelijkheden. Kijk bij onze uitgewerkte bedrijfs- en groepsarrangementen.

De Amerikaanse Schoolbus is zeer geschikt voor jong en oud. Iedereen kan mee in onze Kwibus. Bij ieder arrangement dat u boekt zit altijd een professionele, maar zeer gezellige chauffeur! De Brabantse Kwibus heeft een kwibus voor 24 personen en een kwibus voor 44 personen.

Trouwvervoer

Wie opzoek is om in iets origineels te trouwen, is bij de Brabantse Kwibus aan het goede adres. Met onze Amerikaanse Schoolbus vervoert u niet alleen het bruidspaar, maar ook hun belangrijkste ‘aanhang’. De Brabantse Kwibus heeft een kwibus voor 24 personen en een kwibus voor 44 personen. Ideaal om een groep mensen in één keer stijlvol van de ene naar de andere locatie te vervoeren.

 Heeft u zelf een Event in gedachte waarbij u De Brabantse Kwibus goed kunt gebruiken? Laat ons dit dan weten. Alles is mogelijk en wij kunnen uw groep ophalen bij uw gewenste locatie.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Frans

Op 03 feb 2020

Een te gekke Amerikaanse schoolbus. uitstekend voor groepsvervoer van allerlei doelen .groep uitjes .

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation