Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Vintage op Wielen Pak je kans en neem contact op, voor je het weet zoef je weg en ervaar je het geluk en plezier van deze prachtige Nissan Figaro!

2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Vintage op Wielen Vraag informatie aan
Dhr. Kees Slappendel
Goudsbloem 6
2412 AT Bodegraven

Ouderwets genieten met ongekende luxe!

Ervaar zelf deze unieke belevenis en reserveer vandaag nog zodat het genieten kan beginnen.
Voor je het weet rijd je weg in onze super leuke Nissan Figaro. Ontworpen in 1991 met voor toen ongekende luxe. Het retro uiterlijk maakt deze auto zo leuk. Ben je eenmaal op weg dan gaan er allerlei mensen spontaan naar je zwaaien, vragen stellen en foto’s maken. Het aaibare gehalte van deze speciale auto is zeer hoog!

Retro uiterlijk

Het allerleukste aan de Nissan Figaro is natuurlijk het retro uiterlijk, wat hem uniek maar tegelijk ook erg lief maakt! Maar achter de buitenkant zitten nog tal van luxe opties, zeker voor een auto die in 1991 op de markt is gekomen. De auto rijdt zeer comfortabel, met heerlijke leren stoelen. Hij is voorzien van een cabrio dakje dat zeer soepel en gemakkelijk bediend kan worden door één persoon. Waar normaal een cabrio vaak in de winterstalling gaat, is dat bij de Nissan Figaro helemaal niet nodig. Er zit een supergoed werkend airco- en verwarmingssysteem in, waardoor er zelfs in de winter met open dak gereden kan worden! Bedenk hierbij nog dat het een automaat is met extra luxe van een radio (sommigen met cd-speler), elektrische deurvergrendeling en elektrische ramen. Kortom, voor die tijd super-de-luxe!

Mag ik zelf rijden?

Ja zeker! Bij het huren van onze Nissan Figaro krijg je instructies over het gebruiken van de Nissan Figaro. Je zal zien dat het vrij gemakkelijk is. Echter is het fijn om de typische Japanse kenmerken van te voren even te horen. In het dashboard kastje ligt een gebruiksaanwijzing zodat je alle instructies rustig na kan lezen terwijl je onderweg bent.

Is een chauffeur optioneel?

In overleg is een chauffeur zeker mogelijk afhankelijk van de beschikbaarheid. Echter is het veel te leuk om zelf te rijden in deze Nissan Figaro! Mocht je toch een chauffeur willen dan kunnen we die leveren.

Trouwdag

De dag voor de bruiloft kun je de Nissan Figaro al ophalen in Bodegraven. Vind je het leuk om een dag na de bruiloft nog lekker rond te toeren voor een laag tarief, ook dat kan! Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en check onze Instagram pagina! 

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Remco & Johanna

Op 21 jun 2023

Genoten van de prachtige Nissan Figaro op onze trouwdag. De foto’s komen zeker jullie kant op! Wij raden deze auto absoluut aan, aan onze vrienden en familie.

Marlies

Op 21 jun 2023

Wat een super leuke ervaring was dit! Wij hadden de Nissan Figaro gehuurd om deel te nemen aan een auto puzzel tocht. Hij rijdt heerlijk, echt genieten!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation