Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Rachelle Stoffels Fotografie Spontane momenten, mooie mensen en zo veel mogelijk liefde vastleggen is wat ik het aller liefste doe.

5 (4 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Mevr. Rachelle Stoffels
's-Heerenberg / Landelijk

Ongedwongen foto's vol liefde.

Het is een van de mooiste dagen van je leven. Hoe fijn is het als je dan prachtige foto's hebt waar je later bij kunt terugkijken en zo jullie grote dag weer opnieuw kunt beleven? Een album dat je vol trots aan je toekomstige (klein)kinderen kunt laten zien is waar ik naar streef als ik foto's maak.

Op jullie bruiloft is het belangrijkste dat jullie genieten. Ik ben erbij om dat allemaal op foto vast te leggen. Alle liefde, aanrakingen en emoties. 

Speciaal voor bruidsfotografie heb ik een aantal pakketten samen gesteld. Deze beginnen vanaf €1495,- voor 6 uur fotografie.Elk pakket is helemaal naar jullie dag aan te passen.

Om te zorgen dat jullie je op je gemak voelen, plan ik altijd eerst een kennismakingsgesprek. Als dat klikt zijn jullie op de dag zelf ook meer ontspannen en kan ik op die manier de magie van de dag het beste fotograferen.

Liefs Rachelle

Bekijk website
+12 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Simone & Daan

Op 30 jan 2024

We zijn erg blij dat we Rachelle als fotograaf voor onze bruiloft hebben gekozen. Vanaf de kennismaking hadden we een goed gevoel bij haar. Ze is toegankelijk, ontspannen, denkt goed mee, professioneel, gezellig en is onopvallend aanwezig. We zijn ook erg blij met het resultaat, de foto's zijn prachtig en heel mooi opgemaakt in een trouwalbum. Communicatie verloopt goed via mail en whats app. Zeer tevreden! We kijken al uit naar de newborn shoot met haar.

Lia

Op 19 jan 2024

De foto's van onze bruiloft zijn echt prachtig geworden. Alle mooie momenten zijn vastgelegd zonder dat we op dat moment doorhadden dat er iemand foto's maakte. Bij de geplande bruidsshoot liet ze ons ons eigen ding doen, maar gaf ze aanwijzingen waar nodig. Het contact vooraf en achteraf verliep snel en prettig. Het foto-album is zichtbaar met zorg samengesteld. Rachelle is een zeer professionele fotograaf met aandacht voor detail en is erg prettig in de omgang. Zeker een aanrader!

Daniek

Op 19 jan 2024

Rachelle is echt een topper! Wij hebben Rachelle gevraagd als fotograaf op ons huwelijk. Vanaf de eerste kennismaking ervaarde wij een klik. We wilden graag een dag waarbij alle momenten worden vastgelegd, maar het liefst niet geposeerd. Rachelle kan dat! Rachelle is iemand die geen moment mist en overal bij is op de dag. Dit zie je nog eens terug als je de foto’s krijgt na afloop. Op de dag zelf geen moment gemerkt dat ze overal zo goed bij was qua momenten. Ook tijdens de fotoshoot denkt ze graag mee over de foto’s, zonder dat het spontane eraf gaat. Rachelle is prettig in haar communicatie vooraf, op de dag zelf en achteraf. Je mag alles vragen en ze denkt graag met je mee. Wij bevelen Rachelle dan ook echt aan en zijn blij met de blijvende herinneringen die onze bruiloft laat zien!

Eveline & Sebastiaan

Op 19 jan 2024

Zó bij met de foto's! Je hebt ons echt vast weten te leggen zoals we zijn.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation