Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Lucky Photobooth Voor de meest hilarische foto's

2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Lucky Photobooth Vraag informatie aan
Dhr. Lucky Mervol
Landelijk

Lucky Photobooth

Welkom bij Lucky Photobooth!

Uw Fotohok / Photobooth verhuur voor alle feesten, partijen en bruiloften. Wij verhuren niet alleen regionaal, maar door het hele land. Het enige verschil is dat een Fotohok zonder gordijntjes is en bij een Photobooth heb je meer privacy. Voor de rest krijgen jullie dezelfde faciliteiten. Onze ovaal vormige Photobooth is uniek en het is vrij groot. Er kunnen zelfs 6 personen tegelijk in.

Wij zorgen voor alles rondom de Fotohok / Photobooth, van leuke ontwerpen tot een fijne opbouw en een representatieve host die de hele avond aanwezig is om iedereen te begeleiden bij het maken van de leukste foto's. Alles voor u georganiseerd van A-Z, dus geen omkijken naar!

Onze Fotohok / Photobooth is in te zetten bij:

– Bruiloften
– Bedrijfsfeesten
– Verjaardagen
– Evenementen en beurzen
– Voor alles wat u zich maar kunt bedenken….

Dit zit altijd bij ons in het pakket:


- Professioneel foto ontwerp incl. Logo’s (o.a. van sponsoren), teksten en achtergrond
- Onbeperkt foto’s maken en printen
- Dubbel prints smal formaat 5x15 cm (1 voor de gasten en 1 voor het gastenboek)
- Hoogwaardig kwaliteit foto’s
- Representatieve host(‘ss) die alles rondom de photobooth regelt. Opbouw, afbouw, vriendelijke assistentie bij het maken van de foto’s, software en apparatuur
- Fotokist met de leukste foto accessoires, photoprops.
- Foto’s worden binnen 24 uur online op de site gezet en indien gewenst worden de foto’s beveiligd met inloggegevens.
- Gebruik maken van greenscreen. Wij zijn betrouwbare partner en leveren beste service.

Fotohok als Photobooth kunnen wij ook laten bestickeren.

Onze Fotohok / Photobooth zijn zeer geschikt om je merk te promoten. Of het nu gaat om lanceren van nieuwe producten of het promoten van een bestaand product. Wij helpen je graag om het product aan de man te helpen. Kom met je eigen ontwerp of laat je helpen door onze professionele grafisch designer. Alles is mogelijk en wij doen dit altijd in overleg. Het fotohok / photobooth met eigen logo of geheel in eigen huisstijl bekleden behoort tot de mogelijkheid. U levert ons een ontwerp en wij zullen ervoor zorgen dat de fotohok / photobooth wordt bestickerd.

Voldoet bovenstaande nog niet aan uw wensen? GEEN probleem, Lucky Photobooth wilt graag aan bijdrage geven tot een perfecte en succesvolle event.

Optioneel:

– Extra uur/uren de photobooth huren U kunt de Lucky photobooth huren zo lang u wilt, al is er voor een dag of een week.
– Dubbele prints (briefkaart formaat 10x15 cm)

Heeft nog vragen c.q. opmerkingen neem geheel vrijblijvend contact op!

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Tinden

Op 18 oct 2018

Wat was dit een ontzettend goede keuze! Voor mijn ouders hun 25 jarig huwelijks feest hebben wij de photobooth genomen. Er lag ook een gasten boek bij waarin de fotos geplakt konden worden. Dit was echt een super idee! Mijn ouders kijken hier met plezier in terug! Alles is goed geregeld door Luuk en de communicatie verliep goed! Ik kan iedereen dit aanraden! Bedankt voor alles. Iedereen heeft er veel plezier van gehad! Groetjes Tinden

Irma & Dave

Op 20 jun 2018

Lucky Photobooth hadden we ingehuurd voor ons trouwfeest op 16 juni 2018 en was een groot succes. De Photobooth en de hosts sloegen goed aan bij ons en de gasten en de hosts (Jeremy en Iris) hadden alles goed opgezet en begeleid die avond. Ook wij raden Lucky Photobooth aan want hun service en voorbereiding zijn zeer goed.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation