Welke.nl

Landgoed Bosch & Duin Landgoed Bosch & Duin, natuurlijk genieten...

Landgoed Bosch & Duin Landgoed Bosch & Duin
5 5 2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Schoorstraat 50
5071 RC Udenhout

Welkom

Maak kennis met Landgoed Bosch en Duin, gelegen in één van de mooiste plekjes van Brabant, de Loonse en Drunense Duinen. Deze aan de historische 'Route du Napoleon' gelegen locatie, dateert van 1930 en werd in 1993 volledig herbouwd. Al jaren opent Landgoed Bosch en Duin zijn deuren voor de vele welkome gasten.

Landgoed Bosch & Duin als officiële trouwlocatie 

Vanwege de fraai gedecoreerde zalen, de centrale ligging binnen de stedelijke driehoek Tilburg, Waalwijk en 's-Hertogenbosch én het riant eigen parkeerterrein is Landgoed Bosch en Duin uitermate geschikt voor alle zakelijke én particuliere bijeenkomsten. Van recepties tot romantische huwelijksfeesten.

Onze zalen 

Verdeeld over drie verdiepingen liggen de fraaie feestzalen. Dankzij de combinatie van de verschillende zalen, biedt Landgoed Bosch en Duin altijd een passende ruimte voor groepen tot 1500 gasten. Met behulp van al dan niet overdekte terrassen en buitenterreinen kunnen zelfs gezelschappen tot 2500 gasten bij Landgoed Bosch en Duin terecht om tot in de late uurtjes te feesten.

Uw gasten genieten zowel op een kleine party als op een megafeest van een onvergetelijke dag, waarin beleving en originaliteit centraal staan. Wat dacht u bijvoorbeeld van spetterend feesten in de Duinzaal, relaxed swingen in de Napoleonzaal, heerlijk borrelen in de Ruiterbar of een onvergetelijke receptie in de Jachtkamer.

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Henriette

Op 28 aug 2018

Wij hebben bij Landgoed Bosch en Duin een fantastische bruiloft gevierd. Wat een fijne bediening! En er werd bij de voorbespreking goed meegedacht. Het eten was voortreffelijk. Kan niets anders dan 5 sterren geven.

Heidi

Op 11 jun 2018

Onze bruiloft gevierd bij Bosch en Duin en we hebben het geweldig gehad! Alles was netjes en goed geregeld. Super bedankt Rik en het team!!

Schrijf hier jouw beoordeling

Laatste beoordeling Henriette

Op 28 aug 2018

Wij hebben bij Landgoed Bosch en Duin een fantastische bruiloft gevierd. Wat een fijne bediening! En er werd bij de voorbespreking goed meegedacht. Het eten was voortreffelijk. Kan niets anders dan 5 sterren geven.

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation