Welke.nl

Landgoed Bosch & Duin Landgoed Bosch & Duin, natuurlijk genieten...

Landgoed Bosch & Duin Landgoed Bosch & Duin
5 5 3 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Landgoed Bosch & Duin
Schoorstraat 50
5071 RC Udenhout

Welkom op misschien wel hét mooiste plekje van Brabant

Maak kennis met Landgoed Bosch en Duin, gelegen in één van de mooiste plekjes van Brabant, de Loonse en Drunense Duinen. Ook wel bekend als de ‘Brabantse Sahara’. Al jaren opent Landgoed Bosch en Duin zijn deuren voor de vele welkome gasten. Samen met ons team hebben wij ook gedurende de jaren al vele bruidsparen welkom mogen heten. 

Landgoed Bosch & Duin als officiële trouw- én feestlocatie 

Vanwege de meerdere zalen, de centrale ligging binnen de stedelijke driehoek Tilburg, Waalwijk en 's-Hertogenbosch én het riant eigen parkeerterrein is Landgoed Bosch en Duin uitermate geschikt voor alle zakelijke én particuliere bijeenkomsten. Van recepties tot fantastische huwelijksfeesten. Wij kunnen u het gehele plaatje compleet bieden; ontvangst, huwelijksvoltrekking (óók buiten mogelijk!), borrelen, diner en een spetterend feest als afsluiting! Optimaal genieten op een locatie. Samen met u maken wij jullie dag geheel op maat en naar wens met persoonlijke begeleiding voor en tijdens uw dag. 

Onze zalen 

Dankzij de combinatie van de verschillende zalen, biedt Landgoed Bosch en Duin altijd een passende ruimte voor u en uw gezelschap qua grootte maar ook qua uitstraling. Uw gasten genieten zowel op een kleine party als op een megafeest van een onvergetelijke dag, waarin beleving en originaliteit centraal staan. Wat dacht u bijvoorbeeld van spetterend feesten in de Duinzaal, relaxed swingen in de Napoleonzaal of heerlijk borrelen of dineren in het Bosrestaurant. 

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Arno

Op 02 sep 2019

Top bedrijf. vandaag lekker met mijn vrouw onze twee jarige huwelijk gevierd op de zelfde plek als waar we zijn getrouwd. echt een aan rader

Henriette

Op 28 aug 2018

Wij hebben bij Landgoed Bosch en Duin een fantastische bruiloft gevierd. Wat een fijne bediening! En er werd bij de voorbespreking goed meegedacht. Het eten was voortreffelijk. Kan niets anders dan 5 sterren geven.

Heidi

Op 11 jun 2018

Onze bruiloft gevierd bij Bosch en Duin en we hebben het geweldig gehad! Alles was netjes en goed geregeld. Super bedankt Rik en het team!!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation