Kasteel Henkenshage Trouwen in het mooiste kasteel van Brabant

Kasteel Henkenshage Kasteel Henkenshage
5 5 7 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Kasteel Henkenshage Vraag informatie aan
Laan van Henkenshage 3
5492 BH Sint-Oedenrode

Sprookjesachtig kasteel waar de gasten door lakeien ontvangen kunnen worden, in de tuin trouwen en aansluitend zelfs mogen blijven overnachten.

Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar bij het Kasteel. Wij regelen uw bruiloft van begin tot einde en laten u deze dag een echte prins en prinses voelen.

De drankjes worden uitgeserveerd door onze ervaren medewerkers en ook een toost met feestelijke bubbels kan niet ontbreken.

Qua culinaria kunt u denken aan een overheerlijke bruidstaart, lunch of high tea, barbecue, walking diner, live cooking, warme en koud buffet, uitgeserveerd diner en luxe hapjes.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


7 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Ricolette

Op 16 jul 2020

Wat een mooie trouwlocatie. Sfeervol, met super vriendelijk personeel en heerlijk eten en drinken. Jammer dat de ceremonie niet buiten kon plaatsvinden vanwege het weer maar ook binnen is de zaal mooi.

Adrienne

Op 16 jul 2020

We hebben afgelopen Zondag de bruiloft van onze dochter bij jullie mogen vieren, het was een topdag! Er was niet veel dat niet kon en de verzorging was geweldig, de bbq was heerlijk en de locatie fantastisch! We hebben zoveel complimenten mogen ontvangen van de gasten! Het was super! Heel hartelijk bedankt!

Miranda

Op 16 jul 2020

Na precies 18 jaar weer terug op deze locatie! Geweldige middag gehad op onze trouwdag, we mochten alles bekijken en een heerlijke bbq gehad, een speciale manier om onze trouwdag te vieren vandaag.

Bas

Op 16 jul 2020

Wij hebben onze bruiloft op kasteel Henkenshage gevierd. Op deze prachtige locatie in Sint-Oedenrode werden we door La Casserole verwend. De borrel was voorzien van heerlijke hapjes, een bruidstaart van de eigen bakker en een heerlijk diner zorgden ervoor dat de dag onvergetelijk werd. ’s Avonds tijdens het feest waren er heerlijke hapjes en we kregen na afloop nog diverse complimentjes over de lekkere hapjes. Alle opties werden op locatie besproken. Zelfs een lastig dieet was geen enkel probleem. Er werden prima alternatieven, zoals een suikervrije bruidstaart, voorgesteld. We zijn blij dat onze dag zo goed was verzorgd. Over 12,5 jaar weten we dat we weer bij La Casserole een feest gaan geven.

Jos

Op 28 aug 2018

Geweldige locatie voor reportage's voor bruidsparen zeer mooi

Henriëtte

Op 20 jul 2018

Geweldige trouwlocatie in ons mooie Sint-Oedenrode. Je hebt het hele kasteel ter beschikking voor huwelijksceremonie, toast, diner, feest en bruidsuite voor de huwelijksnacht. Bruidsparen zijn enthousiast en ik ben altijd blij als ik de buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand mag zijn

Ina

Op 20 jul 2018

Ik heb een fantastische bruiloft mee mogen maken in jullie prachtige kasteel. Het was mooi weer wat wil je nog meer.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation