Fun-fotobooth Oog voor details

2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Fun-fotobooth Vraag informatie aan
Venlosesteenweg
3680 Maaseik

Bruiloften

Wie gaat trouwen, gaat op zoek naar ideeën om er een onvergetelijk feest van te maken. Met Fun Fotobooth heb je gegarandeerd succes. Door het prachtige design van de selfiezuil en de selfiespiegel passen de Fotobooths altijd op je feestlocatie. Met een Fotobooth komt het feest meteen op gang. Een foto met een achtergrond de stijl of het thema van uw bruiloft, is de perfecte manier om uw gasten te bedanken voor hun komst. Vrienden, familieleden en collega's kunnen een foto in het gastenboek plakken, zodat u later uitgebreid en vooral met een big smile kan terugkijken.

Magische Selfiespiegel

De Magische Selfiespiegel is het stralende middelpunt van elk feest en ieder evenement. Zodra uw gasten langs de spiegel lopen, nodigen kleurrijke animaties hen uit de spiegel aan te raken en op een avontuurlijke fotoreis te gaan. Het touchscreen is eenvoudig te bedienen en een vriendelijke host zal u daarbij helpen. De Magische Selfiespiegel kan de foto's direct uitprinten in -indien er wifi is- doorsturen naar uw social media accounts. De zijkanten en achterkant van de afdrukken kunt u voorzien van een leuke boodschap, uw logo of een andere reclame-uiting. En dan ook nog eens in de stijl of het thema van het evenement. De fotospiegel biedt interactief amusement bij elke gelegenheid!

Retro Selfiezuil

Door zijn vintage stijl en mooie vormgeving past de Retro Selfiezuil in elk decor. Deze fotobooth is geweldig op bruiloften, jubilea en bedrijfsfeesten. Uitgerust met professionele apparatuur maakt de Retro Selfiezuil de helderste foto's. Dankzij onze fotobooth props gaan uw gasten lekker gek op de foto en wordt er gegarandeerd gelachen. De Retro Selfiezuil is makkelijk te bedienen. De foto's worden direct uitgeprint en -indien er wifi is- kunnen ze direct worden doorgestuurd naar uw social media accounts. De zijkanten en achterkant van de afdrukken kunt u voorzien van een leuke boodschap, uw logo, slogan of een andere reclame-uiting. Voor een flitsend imago!

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Max

Op 19 sep 2018

Supere ervaring! Aardige mensen en geweldige mogenlijk heden en prijzen!!

Kathleen

Op 20 jun 2018

Super ervaring. Enorm leuk aandenken overgehouden aan ons feestje. Zeker voor herhaling vatbaar

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation