Fototainer Fotografen met humor

Fototainer Fototainer
5 5 3 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Fototainer Vraag informatie aan
Torenallee 20
5617 BC Landelijk

Topshots, de unieke Mobiele PhotoBooth

TopShots is een razendsnelle print-service met een stijlvolle uitstraling. Met dit mobiele fotoconcept wordt het publiek overal op het feest geëntertaind en gefotografeerd. De foto’s worden nog mooier door ons verrassende fun-element… TopShots is het perfecte foto-entertainment voor op jullie huwelijksfeest. 

Hoe werkt het? 

Onze Fotograaf met Humor begeeft zich onder de gasten met zijn TopShots unit. In een vrolijke interactie met de mensen wordt een mooie foto gemaakt die op de unit direct wordt bewerkt en afgedrukt.

Wil je gewoon een leuke groepsfoto? Dat kan. Wil ome Kees een snor? Dat kan! Wil tante Jeanette een papagaai op haar schouder? Ook mogelijk. Fototainer beschikt over een eindeloos groot assortiment aan plaatjes en concepten die gedurende de avond afwisselend worden toegepast en we doen niet moeilijk over een printje meer of minder. Als jullie maar tevreden zijn!  

Deze mobiele foto-act is anders dan de gewone photobooth door de grappige interactie van de fotograaf met de gasten. Hierdoor is iedere foto uniek en super grappig. 

Tip: Maak een uniek foto-gastenboek! Wij printen met alle liefde steeds een extra exemplaar om in jullie persoonlijke gastenboek te laten plakken.

FOTOGRAFEN MET HUMOR

We maken het jullie gasten naar de zin met een combinatie van topentertainment en fotografie. Zo creëren we een ultieme beleving met een blijvende herinnering.  

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Dennis en Gaby

Op 26 feb 2019

Dit is een fotobooth die in de zaal rondgaat en ook meteen de foto's print. De fotografen zijn echt grappig en dat maakt het een soort foto-act. Kei leuk!

Bregje en Ries

Op 04 feb 2019

Super leuk en origineel! Onze gasten vonden het echt tof. Thanks!

Judith

Op 15 jan 2019

Echt een aanrader! Jullie waren op ons jubileum feest en mede ook daardoor werd het een feest om nooit meer te vergeten. Super bedankt!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation