Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Fotohokje.nl Wij denken niet alleen in hokjes!

7 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Fotohokje.nl Vraag informatie aan
Dhr. Paul Bouwman
Landelijk

FOTOHOKJE

Ook wel het mooiste Fotohokje van Nederland genoemd. Een photobooth waar je in kan zitten en je recht in de camera kijkt.

Geen onverwachte kosten, heldere communicatie en een unieke ervaring. Zo heb je al een all-in pakket voor € 575 euro inclusief BTW. Zo nemen ze de herinnering aan jouw topfeest mee naar huis. Een zorg minder tijdens je bruiloft of evenement. Wij regelen alles tot in detail.

Vooraf heb je volop mogelijkheden om het fotohokje naar wens te maken, zoals:

Branding van het fotohokje
Een persoonlijke achterwand
Je eigen fotostrip
Tijdens het feest is er iemand van ons team op locatie die het fotohokje bezorgt en gebruiksklaar maakt, ruim voor de tijd die je hebt afgesproken.

Tijdens je feest krijg je:

Begeleiding van een enthousiaste medewerker
Onbeperkt foto’s afdrukken
Een verkleedkist met leuke attributen
Foto’s delen op social media
En een USB-stick met alle foto’s na afloop

FOTOSPIEGEL

Van top tot teen op de foto en tegelijkertijd jezelf zien? Dat kan met deze Mirrorbooth, ideaal als je niet zoveel ruimte hebt.

Heb je wel genoeg ruimte? Dan kunnen we de Fotospiegel altijd nog uitbreiden met een rode loper en afzetpaaltjes. Je waant je vanzelf een filmster.

FOTOBUSJE

Maak kennis met deze unieke combinatie! Deze retro Volkswagenbus uit 1971 is omgebouwd tot Fotohokje.

De photobooth op wielen is een echte eyecatcher voor jouw gasten. Of je het gebruikt voor je bruiloft, bedrijfsfeest of zelfs als marketingtool op jouw evenement mag je helemaal zelf weten. Een unieke herinnering is gegarandeerd.

Treed binnen in het Fotobusje en neem lekker plaats op de achterbank. Je ziet jezelf direct op het scherm en met een druk op de knop begint het aftellen. Er worden 3 verschillende foto’s gemaakt en deze worden ook direct geprint. Wil je meer weten van deze te gekke fotobus? Klik dan hier.

 

Vraag informatie aan

Beoordelingen


7 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Thomas

Op 10 jul 2023

Vanaf het eerste moment, met informatie aanvragen, zijn we enorm goed en vriendelijk geholpen! We hadden wat uitdagingen met leveren, maar ook dit was meteen geregeld! Helaas hebben wij onze bruiloft moeten uitstellen en ook hier werd er meegaand gereageerd: het was geen enkel probleem! Nu we door corona hebben moeten besluiten onze algehele plannen om te gooien en dus geen gebruik meer te maken van Fotohokje, werd er zelfs nog een alternatief geboden. Door de gewijzigde plannen, maken we hier helaas geen gebruik van en is er vol begrip gereageerd en ontvangen we het bedrag van de al betaalde factuur terug. Absolute klantvriendelijkheid! Top!

D-Way Hovers

Op 10 jul 2023

Wat een geweldige service en vriendelijke mensen die deze geweldige aanvulling op ons feest verzorgd hebben!! hilarische foto's gegarandeerd en super leuk om.deze ook op usb te mogen ontvangen. Extra hulde aan degene die zaterdag het fotohokje begeleid heeft...2 fietsen van gasten waren helaas gestolen en hij heeft deze 2 gasten 'thuisgebracht ' naar de camping waar ze verbleven. Wat een service en wij en onze gasten hebben genoten!!! nogmaals bedankt en aanprijzen it is!!!

Mellany & Bart

Op 02 jul 2019

Een van jullie lieftallige collegas die is gister avond bij ons op de bruiloft geweest met het fotohokje. Wat is dat leuk zeg!!! ? Dus via deze mail even een bedankje naar jullie toe, alles was netjes geregeld en duidelijke mailtjes zijn er aan vooraf gegaan! En ook zeker een groot bedankje aan je collega die heel de avond bij het hokje heeft gestaan!! Dat heeft ie top gedaan!! (Zou af en toe wel lache zijn geweest met die mensen die voorbij komen die al wat biertjes op hadden haha) Complimenten!

Merlijn

Op 02 jul 2019

Wij zelf en al onze gasten hebben ontzettend genoten van jullie photobooth! Super goede service, fijne begeleiding tijdens het feest, tof dat jullie ons kader hadden ontworpen en de foto's zijn hilarisch!

Kim

Op 02 jul 2019

Het fotohokje was een geweldige aanvulling op onze mooie trouwdag. Alles was perfect geregeld van aanvraag tot uitvoering op de dag zelf.

Marloes

Op 03 sep 2018

We hebben gebruik mogen maken van t busje op t 50 jarige huwelijksfeest van mijn ouders met familie en vrienden op de prachtige lokatie Kasteel Tongelaar. Iedereen was verrast ! Wát een leuke manier om herinneringen vast te leggen! Goede communicatie vooraf, prima gastvrouw (Lot) bij t busje en alleen maar positieve reacties. Super! Dankjewel!

Anke

Op 10 jul 2018

Voor onze bruiloft gekozen voor fotohokje! Wat een succes! Dankzij jullie kunnen wij terugkijken op een geweldige dag met een gek randje!!! Top service en de dames die bij het hokje assisteerden waren gezellig, leuk en behulpzaam! Topbedrijf!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation