Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Fotobusje.nl Bij ons huur je een unieke fotobeleving met onze Fotobusjes voor op je bruiloft!

3 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Fotobusje.nl Vraag informatie aan
Landelijk

FOTOBUSJE

Maak kennis met deze unieke combinatie! Deze retro Volkswagenbus uit 1971 is omgebouwd tot Fotohokje.

De photobooth op wielen is een echte eyecatcher voor jouw gasten. Of je het gebruikt voor je bruiloft, bedrijfsfeest of zelfs als marketingtool op jouw evenement mag je helemaal zelf weten. Een unieke herinnering is gegarandeerd.

Treed binnen in het Fotobusje en neem lekker plaats op de achterbank. Je ziet jezelf direct op het scherm en met een druk op de knop begint het aftellen. Er worden 3 verschillende foto’s gemaakt en deze worden ook direct geprint. Maar dat is niet het enige. Je kan jouw persoonlijke fotostrip ook meteen laten zien aan al jouw vrienden door de foto te delen op social media.

WE PLAATSEN VRIJBLIJVEND EEN OPTIE

Als je de datum door geeft kijken we direct naar de beschikbaarheid en plaatsen een optie voor je. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om je wensen door te spreken.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

D-Way Hovers

Op 10 jul 2023

Wat een geweldige service en vriendelijke mensen die deze geweldige aanvulling op ons feest verzorgd hebben!! hilarische foto's gegarandeerd en super leuk om.deze ook op usb te mogen ontvangen. Extra hulde aan degene die zaterdag het fotohokje begeleid heeft...2 fietsen van gasten waren helaas gestolen en hij heeft deze 2 gasten 'thuisgebracht ' naar de camping waar ze verbleven. Wat een service en wij en onze gasten hebben genoten!!! nogmaals bedankt en aanprijzen it is!!!

Karin

Op 10 jul 2023

Grote hit op onze bruiloft! Vooral de kinderen konden er geen genoeg van krijgen. Ons kader was ook helemaal in onze stijl.

Maartje

Op 10 jul 2023

Super leuke toevoeging op onze bruiloft. Wij hadden een aantal extra wensen waar alle begrip voor was. Goede kwaliteit!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation