Doe het SelfieBox

Doe het SelfieBox Doe het SelfieBox
5 5 5 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Doe het SelfieBox Vraag informatie aan
Admiraal de Ruyterstraat 58b
3262 XE Oud-Beijerland

Photobooth Doe het selfiebox in Oud-Beierland

Vraag informatie aan

Beoordelingen


5 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

mariska

Op 20 jun 2018

Erg leuke doehetselfiebox op onze bruiloft gehuurd. Wij en de gasten vonden het erg leuk om de foto’s te maken. Plus natuurlijk een leuk gastenboek met alle foto’s om op terug te kijken is erg leuk om te hebben! Pluspunten : GOEDE SERVICE, FIJN CONTACT. DE DOEHETSELFIEBOX MET GORDIJN ZIET ER ERG LEUK UIT VAN DE BUITENKANT EN MAAKT LEUKE FOTO’S.

Stefan

Op 20 jun 2018

Wij en onze gasten hebben het super leuk gehad met de fotobooth! leuk om te zien hoe iedereen mee doet en later op de avond nog gekker kan worden. Alleen maar leuke reacties van iedereen!

Niké

Op 20 jun 2018

Wij hadden de fotospiegel met bloemenwand gehuurd. Dit was echt een aanwinst voor onze bruiloft. De bloemenwand paste ook perfect bij ons thema. En wat een aardige mensen werken daar… GOEDE SERVICE, SNELLE REACTIE EN MOOIE MIRRORBOOTH

Maartje

Op 20 jun 2018

We hebben super veel gelachen tijdens het maken van de foto’s, ook om andere bezig te zien. Goede begeleiding en duidelijke snelle communicatie. Er is veel mogelijk als je het aangeeft en voldeed aan onze wensen.

Vera

Op 20 jun 2018

Leuke booth met veel leuke/gekke accessoires en je krijgt een mooi opgemaakt printje in een leuk mapje. Iedereen vond het super leuk!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation