Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

De Stralende Bruid Jullie bruiloft is een intense dag. Zorg ervoor dat je hier niets van mist!

2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
De Stralende Bruid Vraag informatie aan

HOE KAN IK OOIT ÉCHT GAAN STRALEN?

Je wilt vanalles, maar je weet niet goed hoe

Als aanstaande bruid wil je graag een beetje afvallen.  Maar standaard diëten werken niet bij jou. Bovendien is je leven nu al ontzettend druk en ontbreekt het je aan de vereiste discipline om die gezonde leefstijl eigen te maken. Want welke supplementen kunnen jou ondersteunen? Welke leefstijl kun je het beste aanhouden? En hoe ga je om met al die stress? 

Al deze onwetendheid ontmoedigd jou en het maakt je gestrest, waardoor je in een neerwaartse spiraal terecht komt. Het is niet alleen je voedingspatroon dat je graag anders zou zien. Het is het grote geheel: leefstijl, mindset, suppletie en slaap. Je zou er zo graag verbetering in willen zien, maar je hebt gewoon geen idee hoe dan…

ONTDEK HOE JIJ KUNT STRALEN

Word die mooiste bruid

Jij wilt natuurlijk zelfverzekerd, superfit en energiek in je mooiste jurk staan voor je as man (levens- partner), familie en vrienden! Stralen zoals je nog nooit hebt gestraald en elk moment nog kunnen herinneren. De meest mooie foto’s waar je van droomt in je album hebben om op terug te kijken en zo je mooiste dag nog een beetje kunnen her-beleven.

* Voel je zelfverzekerder
* Krijg meer energie
* Zit lekkerder in je vel
* Ontwikkel een goede conditie|
* Ontdek een dieet en suppletie die passen bij jouw unieke zelf
* Haal meer uit jezelf

ZO WORD JIJ DIE STRALENDE BRUID

Haal meer uit jezelf en leef het leven ten volste

Het Stralende Bruid programma leert jou een beter voedingspatroon te gebruiken. Je zult je lekker in je vel voelen en zelfverzekerder zijn. Hierdoor kun je stress beter handelen doordat je lichaam een juiste balans heeft. 

Door de juiste voeding en supplementen toe te passen zorg je voor deze balans. Met een juist leefpatroon, slaap, voeding, mindset en ontspanning in de goede hoeveelheden toe te passen ben je lichamelijk en geestelijk in sterke conditie.

Hoe sneller je begint, des te meer is het mooie resultaat te zien en te voelen op jouw mooiste dag. Het integreren van een andere leefstijl kost eventjes tijd. Durf dat ook tijd te geven! Geduld is altijd een schone zaak en de vruchten kun je gaan plukken hierna. Jij zult na de inspanning die je hebt gedaan voor je lichaam en geest het resultaat terugzien op jullie grote dag!

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Ria

Op 29 sep 2022

Het dieet van Linda heeft mij enorm geholpen. Mijn huisarts stelde artritis bij mij vast waar niks aan te doen was, maar inmiddels ben ik helemaal klachtenvrij én ook nog eens 12 kilo afgevallen. Linda geeft goed advies en zoekt alles tot in detail uit.

Danijaela

Op 29 sep 2022

Linda heeft mij geholpen aan de juiste voedingstoffen en wat een gezond voedingspatroon nou eigenlijk inhoudt en hoe je dit dagelijks kunt toepassen in een druk gezin met kleine kinderen! Vele inzichten rijker, wijzer en hopelijk binnenkort vele kilo s armer!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation