Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier
Professionals
Aan het laden...

Einde van de content

Fitness tips van health guru’s op Instagram

Instagram staat bol van de health guru’s, fitness fanatics en groene-sapjes-kuurtjes. Soms zien we door de bomen het bos niet meer, dus wij helpen je een handje! Om fit te worden voor je bruiloft, lees je hier de tips van de vijf populairste Instagram-accounts over health & fitness!

Joe Wicks, @thebodycoach

Laat je ogen tegoed doen aan deze eye candy en leer tegelijkertijd fit en gezond te worden met de tips van deze wel heel aantrekkelijke fitness guru. Volgens hem is de grootste fout die er gemaakt wordt het uithongeren en hopen op dramatisch gewichtsverlies. Wat er dan gebeurt, is hongergevoel en een slecht humeur, met als resultaat vaak een slechte huid. In plaats daarvan moet je erop uit gaan, en dat hoeft helemaal niet lang of tien keer per week. Drie keer per week een intensieve training van twintig minuten en je ziet het vet wegsmelten van je lichaam. Plus je huid krijgt er een enorme boost van!


Lees ook ➲ Tips voor afvallen voor de bruiloft


Ella Mills, @deliciousyella

Ella Mills gelooft in lekker en gezond eten en het feit dat je niet te streng voor jezelf moet zijn. Als het niet altijd volgens plan loopt, hoef je jezelf niet te straffen daarvoor. Perfectie bestaat toch niet. Als je een workout overslaat of een keer pizza eet, is dat helemaal niet erg. Probeer jezelf niet te vergelijken met iemand anders, maar wees blij met waar je nu bent en waar je straks zal staan. Dan wordt je veel gelukkiger van en het maakt alles een stuk gemakkelijker!

Carly Rowena, @carlyrowena

Deze fitness fanatic blijft heel realistisch en dat is precies wat we nodig hebben. Volgens haar moet je fitness zien als yoga: als je net begint, kan je niet elke pose. Er zullen gewichten zijn die je niet kunt tillen en kilometers die je niet kunt rennen. Is dat erg? Natuurlijk niet. Het gaat om ontwikkeling en vaak zie je op Instagram alleen de resultaten van soms jarenlange training. Niemand ziet er na twee maanden training perfect uit; het is een manier van leven en het kost tijd.


Lees ook ➲ Super snel afvallen voor je bruiloft


Marie Purvis, @mariepurvis

Marie benadrukt iets dat wij vrouwen allang weten: samen is gezelliger dan alleen. Dat geldt niet alleen voor toiletbezoekjes, maar ook voor de gym. Je sociale contacten worden verbeterd terwijl je aan je lichaam werkt! Bovendien stel je jezelf hogere doelen en houd je het langer vol vanwege de competitie. Alleen maar voordelen, dus!

Faya Nilsson, @fitnessontoast

Iets wat we op de redactie heel erg herkennen: het is slecht weer, het is koud, binnen is het vele malen knusser op de bank bij een haardvuurtje met een warme kop chocolademelk... Faya Nilsson is opgegroeid in Zweden en kreeg altijd te horen dat er niet zoiets bestaat als slecht of koud weer, alleen slechte kleding. Hoewel zo’n kop hot chocolate echt heel lekker is, voel je jezelf enorm goed als je de kou hebt getrotseerd en lekker een eind hebt gerend.

We hopen dat jullie met deze tips snel fit en gezond zijn voor de grote dag! Zoek je een partner in crime die jou begeleid? ga dan naar onze health guru’s en kies wat bij jou pas.

Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation