Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier
Professionals
Aan het laden...

Einde van de content

Afvallen voor je trouwpak | Maatpak bruidegom

Wil jij als bruidegom straks schitteren in een prachtig maatpak? Maar heb je het gevoel dat er nog wat pondjes af mogen? In dit artikel geven we je wat tips om je leefstijl te veranderen.

Een maatpak is natuurlijk prachtig: je ziet er als bruidegom piekfijn uit in een pak dat letterlijk voor jouw lijf gemaakt is. Een maatpak heeft veel voordelen. Je kunt exact jouw wensen doorgeven en hoeft geen concessies te doen op het gebied van kleur, vorm en materialen. Daarnaast zit het je als gegoten. Geen knellend jacquet, geen broek die een ietsje te lang is, maar alles precies op maat voor jouw lichaam.

Tijdig op pad voor je trouwpak

Een maatpak koop je natuurlijk niet op het laatste moment. Er is immers tijd nodig om het pak te maken. Ga dus tijdig op pad en geef je wensen door!

Afvallen door leefstijlverandering

Ben je niet tevreden met je gewicht en wil je voor de bruiloft nog de nodige kilootjes eraf? Ga niet rigoureus jezelf uithongeren, maar kies voor een verandering van leefstijl. Zo houd je het afvallen langer vol en werk je op een gezonde manier aan gewichtsafname. Gezond eten staat voorop als je wilt afvallen. Maar wist je dat bewegen net zo belangrijk is? Kies voor een variatie aan sporten, zoals fietsen, hardlopen en krachttraining. Ben je helemaal niet zo sportief, begin dan met wandelen. Dat is ook een goede manier om je lichaam te trainen. Let ook op dat je niet te hard van stapel loopt. Het laatste dat je wilt, is een nare blessure oplopen vlak voor je bruiloft.

Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation