Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier
Professionals
Aan het laden...

Einde van de content

Samen sporten & gezonder eten | Bruiloft shape

Het is een onderwerp dat vaak aangesneden wordt wanneer er een bruiloft in het verschiet ligt: afvallen. Gezonder eten, minder eten, minder snoepen, meer bewegen… wat is nu het beste? Geloof ons wanneer we zeggen dat het gemakkelijker is om meer te bewegen dan om minder slecht te eten!

Sporten om strakker te worden

Bij de voorbereiding van een bruiloft komt vooral veel gesnoep kijken. Je moet de menu’s bepalen, je moet een taart uitzoeken, welke snacks worden er geserveerd en ga zo maar even door. Als je samen met je partner besluit om meer te bewegen, ben je al een heel eind. Begin met een gezamenlijke wandeling elke dag en leen desnoods de hond van je buren om je gezelschap te houden en om je wandeling een doel te geven. Wissel het wandelen af met af en toe sprinten of doe thuis af en toe wat oefeningen om bepaalde delen van je lichaam extra aan te pakken. Wanneer je sport om gewicht te verliezen, word je ook direct strakker. Dat bereik je niet met alleen diëten!

Samen sterker

Als je gaat trouwen, heb je al iemand gevonden waarmee je altijd samen bent. Bovendien hebben jullie hetzelfde doel: de bruiloft. Jullie willen er allebei op je best uit zien. Logisch, ook. Er is geen andere dag waarop je zoveel gefotografeerd zal worden. Samen meer bewegen en gezonder eten zorgt niet alleen voor een beter, strakker en gezonder uiterlijk. Je zult je beter gaan voelen, zit lekkerder in je vel en je hebt meer energie. En al die positieve vibes zie je ook weer aan de buitenkant! Een soort van cirkeltje van positieve energie, dus. Vinden jullie het moeilijk om meer te bewegen, omdat jullie weinig vrije tijd hebben of omdat jullie absoluut geen sporters zijn? Overweeg dan een professional in te schakelen. Wanneer je een stap in de sportschool zet, zorgt de sport-vibe er al vaak voor dat je zin krijgt om flink te sporten. Succes!

Geschreven door Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation