Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier
Professionals
Aan het laden...

Einde van de content

Samen met een coach afvallen voor jullie trouwdag

Het zoveelste goede voornemen is gemaakt, maar het lijkt je maar niet te lukken. Waar ligt het dan aan? Zelfbeheersing, discipline, de omgeving of de beschikbare middelen misschien? Een professional kan je met al deze problemen helpen.

Gewichtsconsulenten en diëtisten

Veel mensen die willen afvallen kiezen ervoor om naar de sportschool te gaan en gezonder te eten. Heel goed! Het is echter wel een manier om gewicht te verliezen op een langere termijn. Als je voor je bruiloft nog graag iets gewicht wil verliezen of strakker eruit wil zien, heb je in de meeste gevallen niet alle tijd om rustig eens per week te sporten.


Lees ook Tips voor afvallen voor de bruiloft


groepslessen of een sportmaatje

Sterker nog: als je slechts een jaar of half jaar hebt om je doel te bereiken voor de bruiloft, moet je elke dag aan de bak! Daarbij kan je best professionele hulp gebruiken, zowel op afstand als ‘live’. Samen met een professional afvallen is een stuk gemakkelijker omdat je niet alleen leiding en advies krijgt (en dus een stok achter de deur hebt), maar ook omdat je kan kiezen voor groepslessen of een sportmaatje ontmoet.


Lees ook Samen sporten & gezonder eten | Bruiloft shape


Herbalife

Herbalife is dat populaire product dat naar eigen zeggen bijdraagt aan een succesvolle gewichtsbeheersing. Ook bij het gebruiken van supplementen is het belangrijk om een expert in te schakelen voor informatie en begeleiding. Diëtisten en gewichtsconsulenten kunnen daarbij het beste helpen. Gezond eten en voldoende beweging zal altijd de basis blijven van een gezond lijf! Voordeel is dat je er niet alleen geweldig uit ziet op je bruiloft, maar je zal je ook een stuk lekkerder gaan voelen wanneer je gezonder bezig bent. Trek je gymschoenen maar aan!


Ga naar Herbalife


Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation