Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier
Professionals
Aan het laden...

Einde van de content

Winter workout tips voor je bruiloftsbody

Hoe blijf je actief in de winter, wanneer het weer soms zo guur is dat je het liefste onder een dekentje op de bank kruipt met een grote kop thee? Het feit dat je bruiloft eraan komt is motivatie genoeg, maar soms gaat de tijd ineens zo snel... Lees hier onze winter workout tips!

Ga een teamsport beoefenen

In je eentje sporten kan saai zijn en bovendien ben je eerder geneigd om niet te sporten, want wie wacht er op je? Niemand. Met een teamsport is dat anders. Je team verwacht je bij elke oefening en wedstrijd en bovendien is het een stuk gezelliger om samen te sporten. De competitiedrang die je voelt is een gezonde motivatie om vaker te gaan sporten. Dat je daarnaast ook nog eens fitter wordt en strakker in je vel komt te zitten is een extraatje!

Maak een trainingsschema bij de sportschool

Sport je liever thuis, maar gaat het in de praktijk toch niet helemaal zoals je voor ogen had? Tijd om de knoop door te hakken en je in te schrijven bij de sportschool. Je geniet van vele voordelen als je een membership bij een sportschool hebt; de sfeer is zeer motiverend, je kunt alle soorten spiergroepen trainen, je kunt groepslessen nemen en je kunt begeleiding krijgen. Alle excuusjes die er bestaan om niet te sporten, worden op de sportschool van tafel geveegd. Maak een trainingsschema dat je kunt volgen en waarop je kunt bijhouden wat je hebt bereikt. Het doel: een bruiloftsbody!

Richt thuis een sportplekje in

Hoe toegewijd je ook bent, soms kunnen omstandigheden ervoor zorgen dat je niet naar de sportschool kunt. Zorg dat je ook thuis aan de slag kan, als dat nodig is. Op YouTube staan duizenden workoutfilmpjes en er bestaan honderden websites waarop je kunt inschrijven, zodat je een wekelijks trainingsschema kunt volgen. Investeer in een yogamatje en een fitnessbal en wat gewichten en voilà, je kunt thuis sporten.

Probeer een outdoor sport

Skiën, paardrijden, fietsen, rennen; allemaal outdoor sporten die je kunt beoefenen, zelfs in de winter. Er zijn nog veel meer sporten die je in de winter gewoon kunt beoefenen. Omdat je veel buiten bent is het dubbel gezond!


Ga naar Afvallen professionals


Huur een personal trainer in

Wanneer je dolgraag een bruiloftsbody wil, maar bang bent dat je zit zelf niet kunt bereiken, aarzel dan niet en schakel een personal trainer in. Of bezoek een diëtist. Je krijgt niet alleen professionele hulp en begeleiding, maar ook een extra stok achter de deur. Succes!
Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation