Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier
Professionals
Aan het laden...

Einde van de content

Een dieet schema maken

Gezond gewicht verliezen gaat gemakkelijker met behulp van een dieet schema. Wanneer je de hulp inschakelt van een professional of bedrijf wordt er vaak ook een dieet schema in gebruik genomen. Je kunt ook zelf een dieet schema online maken.

Gratis dieet schema online

Op veel websites kun je zelfs gratis een dieet schema aanmaken. Na het afnemen van een voedingstest of het berekenen van je BMI kun je een dieet schema maken, zodat je gemakkelijk en overal en altijd in de gaten kunt houden wat je wel of niet mag eten.


Ga naar Gratis dieet schema online


Online eetdagboek bijhouden

Naast een online dieet schema kun je ook een eetdagboek met een programma om calorieën te tellen bijhouden. Zo weet je elke dag heel gemakkelijk hoeveel je hebt gegeten, of je je dagelijkse doel hebt behaald en of je iets moet aanpassen. Het online dieet schema houdt alles automatisch bij.


Ga naar Eetdagboek bijhouden app


Eetpatroon onder controle krijgen

Als je dagelijks een eetdagboek invult dat bij je dieet schema hoort, krijg je al snel een overzicht van je eetpatroon. Vaak hebben mensen niet eens door wat ze op een dag allemaal eten of kunnen ze zich het niet herinneren na een lange hectische dag. Met een dieet schema heb je het eetpatroon in de hand en krijg je advies hoe je het patroon kunt aanpassen om gezonder te eten. Afslanken wordt zo stukken gemakkelijker.

Online dieet schema vaak niet privé

Eén nadeel aan een online dieet schema is dat alles openbaar wordt, ook al staat het er soms bij dat het privé blijft. Je gegevens kunnen waarschijnlijk gelezen worden door de makers van de website. Bedenk of je dit wil. Zo niet, stap dan naar een professionele instantie die je helpt met afvallen.


Ga naar Professionals afvallenTekst: Sanne van Bortels

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation