De Leukste Photobooth op 3 wielen Met liefde gemaakt

De Leukste Photobooth op 3 wielen Vraag informatie aan
Spoorlaan 7
4872 XM Etten-Leur

Van harte met jullie voorgenomen huwelijk

Vanuit de smalle straatjes van Toscane rijdt deze Piaggio APE recht naar uw feestlocatie. De perfecte photobooth om jullie zelf en de gasten te voorzien van een leuk stukje entertainment én een mooie herinnering aan de avond.

Wie wordt er nou niet verliefd op de langgerekte Toscaanse velden, of de mooie oude stadjes? Met dit idee begonnen we met het ombouwen van de Piaggio APE tot een photobooth. We kozen voor een vintage look: de buitenkant in een pastelgroene kleur met daarop het industrieel-vintage logo van Van der Fotograaf. De originele bak is vervangen voor een houtbak om de APE het gevoel te geven van een kleine pick-up.

De binnenkant van de APE is bekleed met het warme Toscaanse olijfhout, waarin de camera en het touchscreen zitten verwerkt. De Piaggio APE houdt ook rekening met het milieu: veel van de materialen die voor de bouw gebruikt zijn, zijn tweedehands. Dit idee past ook goed bij de vintage uitstraling van de Piaggio APE en houdt de prijs voor de klant zo laag mogelijk. De Piaggio moet voor iedereen zijn!

Vraag informatie aan

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor De Leukste Photobooth op 3 wielen
Schrijf een beoordeling

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation