The Right Click Bruidsfotografie De Click staat voor dat ene moment

2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
The Right Click Bruidsfotografie Vraag informatie aan
Grasbroekerweg 23
6412 BA Heerlen

Aanbieding : 8 uur reportage € 825,- inclusief alle (800-1000) nabewerkte foto's.

Exclusieve fotografie hoeft niet onbetaalbaar te zijn.

Ik streef ernaar om in een fijne en ongedwongen sfeer een reportage te maken die het complete verhaal van jullie mooiste dag vertelt. Uiteraard met alle hoogtepunten van die dag; de ringen, de kus, bruidstaart en openingsdans en natuurlijk de ‘officiële’ reportage. Maar ook de kleine details, sfeerbeelden, expressies van jullie gasten; zaken die je op je trouwdag soms ontgaan, simpelweg omdat er al zoveel gebeurt.

Ik hou van duidelijkheid en openheid en werk altijd vanuit jullie wens, smaak en ideeën. Jullie ontvangen een USB Stick met alle (meer dan 100 per uur) nabewerkte foto’s zonder bijkomende kosten. In de hoogste kwaliteit en zonder watermerk. Het nabestellen van de foto’s, vergrotingen of bijvoorbeeld canvassen hebben jullie dus zelf volledig in de hand, hetgeen enorm kostenbesparend werkt. Het maken van een album is mijn specialiteit, en ik ben van mening dat dit de mooiste manier is om een tastbare herinnering vorm te geven, te bewaren en aan anderen te laten zien. Dit is echter optioneel, als jullie alleen de foto's wensen, is dat prima.

Tarieven vanaf € 75 per uur reportage (inclusief BTW, nabewerking van alle foto’s, reiskosten en USB Stick met alle foto’s)

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Maud

Op 17 sep 2018

Hoop snel een keer samen te werken, wat een geweldige foto's! Een bijzondere kijk op hetgeen je fotografeert en goed gevoel voor het vastleggen van de krachtige eigenschappen van mensen. Top!

Raimond

Op 19 jun 2018

Wij hebben uit 3 fotografen uiteindelijk Robert van The Right Click als onze fotograaf gekozen om ons huwelijk vast te leggen. Wij hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen! Niet alleen was de prijs voor de reportage zeer scherp, de kwaliteit en spontaniteit van onze foto's is ronduit fantastisch. Robert begreep precies wat onze wensen waren en we voelden ons bij hem erg op ons gemak. Hij was de hele dag onzichtbaar aanwezig en dat heeft absoluut zijn bijdrage in de kwaliteit gehad. Robert is een echt natuurtalent! Verder was de nazorg van hetzelfde hoge niveau. We hadden de foto's binnen 2 weken en het album was, na onze goedkeuring op de proefdruk, binnen 1 week in ons bezit. Wij raden The Right Click absoluut aan. Hij heeft deze onvergetelijke dag voor eeuwig en ontzettend mooi vastgelegd.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation