The 1:1 Diet met Kitty Bierenbroodspot Onafhankelijk The 1:1 Diet Consulente

1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
The 1:1 Diet met Kitty Bierenbroodspot Vraag informatie aan
Nicolaes Maesstraat 2 Unit 123
1506 LB Zaandam

Wat houdt The 1:1 Diet in?

Het Stappenplan is flexibel en helpt jou op een manier die het beste past bij jouw leefstijl. Maatwerk dus! Met de hulp, adviezen en coaching van mij wordt het voor jou mogelijk om een gezond gewicht en een gezonde leefstijl te vinden en te behouden, ongeacht hoeveel je wilt afvallen.

Afvallen

The 1:1 Diet werkt in diverse fasen van het Stappenplan met maaltijdvervangers en reguliere voeding naar wens. 

Van diëten naar eten

Groente gaat een belangrijke basis vormen voor je nieuwe manier van eten. Stap voor stap voegen we productgroepen toe en worden de hoeveelheden wat groter.  

Bewust worden

In het Stappenplan leer je gaandeweg om de balans te vinden met gevarieerde, gezonde voeding. Je leert meer en meer dat gezond en lekker uitstekend samengaan. 

Leefstijl en stabilisatie van je gewicht

De 7 gezonde regels, tips & tricks voor een goede mind set, tips om op een leuke manier in beweging te komen en in beweging te blijven, hulp om je leven permanent te veranderen, gezonde manieren om je eten te bereiden en nog veel meer.

Het Stappenplan: van verantwoord afvallen naar bewust genieten!

Cambridge, nu The 1:1 Diet heeft veel voor mij betekend. Dat is de reden dat ik heel graag andere mensen wil laten weten wat je met dit dieet kunt bereiken. Ik gun iedereen zijn streefgewicht en het gevoel als je dat hebt behaalt. Maar het allerbelangrijkste is dat je het gewicht behoudt, want dat is het allerlastigste! Cambridge kan je dit bieden en ik wil je daarbij graag ondersteunen en motiveren.

Er is voor iedereen wel een programma. Een intakegesprek is ontzettend belangrijk om te bepalen welk programma bij jou aansluit. Het is allemaal afhankelijk van je thuissituatie, wat voor werk je doet, of je een sport beoefend en welke sport. Vooral je medische gegevens zijn erg van belang. Samen beslissen we welk programma het beste bij je past en daarna help ik je om je doel te behalen. Je staat er niet alleen voor! Ben je er klaar voor?

Aarzel niet langer en pak snel de telefoon! Of stuur mij een mail of whats app voor meer informatie of het maken van een afspraak!

Groetjes Kitty

Voor meer info bekijk ook eens mijn facebook pagina.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Esther

Op 04 dec 2018

Ik ben erg tevreden met de begeleiding die ik bij Kitty krijg. Kitty is een consulent die echt haar tijd neemt voor haar klanten. Je krijgt een consult van 20 minuten waarin je wordt gewogen je een gesprek hebt hoe het is gegaan. Wat ik ook fijn vind is dat als je er even doorheen zit en je beld of appt Kitty krijg je altijd een reactie niet altijd alla minuut want ze werkt, maar ze reageert wel. Kitty is een lieve en goede consulent waar ik met een gerust hart andere mensen die een probleem hebben met hun gewicht naartoe verwijs.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation