Renaissance Amsterdam Hotel Boek nu uw bruiloft in de Koepelkerk en ontvang een gratis overnachting in de romantische bruidssuite met uitzicht over de grachtengordel!

5 (6 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Kattengat 1
1012 SZ Amsterdam
type trouwlocatie
Bruidssuites, Hotels, Kerken en Kloosters
aantal gasten
0-299 gasten
stijl
Romantisch, Klassiek
omgeving
In het centrum
dagdelen
Ceremonie, Receptie, Diner, Feest, Overnachten
dagdelen
Gratis parkeerplaatsen
omgeving
Terras, Omkleedruimte
omgeving
A la Carte, Walking Diner, Afkoop mogelijk

Ja ik wil! Trouwen in de Koepelkerk

Wat is er mooier dan uw huwelijksdag te vieren in de magnifieke zeventiende eeuwse Koepelkerk in Amsterdam? Een unieke 5 sterren locatie midden in het bruisende hart van de hoofdstad met een breed scala aan mogelijkheden voor elk droomhuwelijk.

Zo kunt u per boot arriveren aan de eigen aanlegsteiger, elkaar het jawoord geven in de historische Koepelzaal, welke een officiele trouwlocatie is, en een receptie of feest houden in de bovenzalen van de Koepelkerk of het stijlvolle Renaissance Amsterdam Hotel dat direct aan de kerk verbonden is. Er kunnen dus zowel kleine groepen als grote gezelschappen tot zevenhonderd personen terecht, ideaal voor alle facetten van de dag.

Met één van de complete Weddings by Renaissance Hotels-pakketten kan de hele dag geregeld worden, inclusief o.a. de bruidsmake-up, limousine service en fotografie. Ons team van gecertificeerde wedding planners assisteert bij elke stap van de planning van de gastenlijst, tafel indeling tot de huwelijksreis. Wij zorgen ervoor dat uw bruiloft een unieke ervaring wordt.

Boek nu uw bruiloft in de Koepelkerk en ontvang een gratis overnachting in de romantische bruidssuite met uitzicht over de grachtengordel! Hier kunt u in all rust nagenieten van uw onvergetelijke dag. Quote Bruiloft.nl bij uw aanvraag.

Bekijk website
+4 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


6 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Dinesh & Ashvita

Op 05 feb 2020

Wij hebben elkaar het JA-woord gegeven in de Koepelkerk met daaropvolgend de receptie, het diner en het feest. De locatie is van zichzelf geweldig en zeer indrukwekkend! De ligging in het hartje van Amsterdam maakt het mogelijk om unieke trouwfoto’s te maken. De organisatie heeft vanaf het begin zeer goede service verleend, waarbij er vaak contact was per mail, telefonisch en daarnaast zijn er meerdere afspraken op locatie geweest om alles tot in de puntjes door te nemen. De Koepelkerk heeft er echt alles aan gedaan om aan onze wensen te voldoen en dit heeft geleid tot een droomhuwelijk!

Sara & Julian

Op 05 feb 2020

We had the most amazing wedding! Our guests are still marveling about the fantastic venue, the delicious food and the wonderful service.The team of the Koepelkerk did an amazing job and we could not have asked for a more perfect day. The Koepelkerk is definitely THE venue in Amsterdam for an elegant and unique wedding!

Maarten & Marije

Op 05 feb 2020

Het Renaissance Amsterdam heeft samen met ons een onvergetelijke bruiloft samengesteld. Doordat wij in de maanden en weken voorafgaand aan de bruiloft elk detail hebben mogen en kunnen bepalen, hebben wij van begin tot het eind samen met onze familie en vrienden uitsluitend genoten van de grote dag. Van de kleine finishing touch tot aan de grote lijnen, onze wedding planner heeft overal aan gedacht. Hierdoor waren wij niet het zoveelste bruidspaar in het jaar, maar voelden wij ons speciaal en uniek.

Julian & Jarno

Op 05 feb 2020

Wij hebben een enorm knalfeest kunnen geven mede dankzij het team van De Koepelkerk. In de maanden voorafgaand aan ons huwelijksfeest stonden ze altijd klaar met hulp, adviezen en leuke ideeën. De zaal is indrukwekkend en heeft een echte wow-factor; dé reden dat wij voor De Koepelkerk hebben gekozen.

Karin

Op 05 feb 2020

Een historische plek, mooi akoestisch. Hier een geweldige avond gehad.

Craig

Op 06 sep 2018

Great location, comfortable rooms, wonderful breakfast and excellent service!

Schrijf hier jouw beoordeling

type trouwlocatie
Bruidssuites, Hotels, Kerken en Kloosters
aantal gasten
0-299 gasten
stijl
Romantisch, Klassiek
omgeving
In het centrum
dagdelen
Ceremonie, Receptie, Diner, Feest, Overnachten
dagdelen
Gratis parkeerplaatsen
omgeving
Terras, Omkleedruimte
omgeving
A la Carte, Walking Diner, Afkoop mogelijk

Vraag informatie aan

Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation