Renaissance Amsterdam Hotel Boek nu uw bruiloft in de Koepelkerk en ontvang een gratis overnachting in de romantische bruidssuite met uitzicht over de grachtengordel!

Renaissance Amsterdam Hotel Renaissance Amsterdam Hotel
5 5 1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Renaissance Amsterdam Hotel Vraag informatie aan
Kattengat 1
1012 SZ Amsterdam

Ja ik wil! Trouwen in de Koepelkerk

Wat is er mooier dan uw huwelijksdag te vieren in de magnifieke zeventiende eeuwse Koepelkerk in Amsterdam? Een unieke 5 sterren locatie midden in het bruisende hart van de hoofdstad met een breed scala aan mogelijkheden voor elk droomhuwelijk.

Zo kunt u per boot arriveren aan de eigen aanlegsteiger, elkaar het jawoord geven in de historische Koepelzaal, welke een officiele trouwlocatie is, en een receptie of feest houden in de bovenzalen van de Koepelkerk of het stijlvolle Renaissance Amsterdam Hotel dat direct aan de kerk verbonden is. Er kunnen dus zowel kleine groepen als grote gezelschappen tot zevenhonderd personen terecht, ideaal voor alle facetten van de dag.

Met één van de complete Weddings by Renaissance Hotels-pakketten kan de hele dag geregeld worden, inclusief o.a. de bruidsmake-up, limousine service en fotografie. Ons team van gecertificeerde wedding planners assisteert bij elke stap van de planning van de gastenlijst, tafel indeling tot de huwelijksreis. Wij zorgen ervoor dat uw bruiloft een unieke ervaring wordt.

Boek nu uw bruiloft in de Koepelkerk en ontvang een gratis overnachting in de romantische bruidssuite met uitzicht over de grachtengordel! Hier kunt u in all rust nagenieten van uw onvergetelijke dag. Quote Bruiloft.nl bij uw aanvraag.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Craig

Op 06 sep 2018

Great location, comfortable rooms, wonderful breakfast and excellent service!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation