Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Photos by Loes Ik vertel jullie verhaal in foto's, zoals het écht was!

5 (10 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Mevr. Marloes Mooibroek
Groningen

Als trouwfotograaf uit het mooie dorp Zuidhorn in de provincie Groningen zet ik de tijd steeds even stil en vang ik alle mooie momenten.
Zo vertel ik jullie verhaal in foto’s. Ik ben voornamelijk werkzaam in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

Ik ben een fotograaf die laat zien hoe jullie de dag hebben beleefd. Ik zet alle grote momenten en kleine hoogtepunten op de foto.
Maar vooral de liefde tussen jullie twee en iedereen die belangrijk voor jullie is. Mijn stijl is verhalend, spontaan, levendig, authentiek en vol emotie.

Informatie en tarieven

Als jullie vragen aan mij hebben dan kun je hier online informatie aanvragen. Je mag me ook bellen, mailen of een bericht sturen via Instagram om kennis te maken. Voor de bruidsfotografie heb ik een aantal pakketten samengesteld inclusief de tarieven. Deze vind je op mijn website photosbyloes.nl

Photos by Loes probeert jullie verhaal op geheel eigen wijze vast te leggen. Dus waar wachten jullie nog op? Ik kijk uit naar jullie berichtje!

Bekijk website
+24 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


10 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Hanne

Op 11 jan 2024

De klik was er gelijk toen ik en mijn partner Marloes ontmoette bij onze kennismaking. Haar stijl van foto's sprak mij aan door de prachtige momenten die ze vastlegt en de warmte die ze uitstralen. Van begin tot eind heeft ze de bruiloft als een sprookje vastgelegd! De foto's zijn allemaal prachtig geworden en wij genieten volop na als we de foto's bekijken. Met Marloes samenwerken was een hele fijne ervaring, super snel had ze de preview al klaar en het trouwalbum wat we hebben gekregen is echt prachtig geworden! Dankjewel Marloes!

Nynke & Sybolt

Op 11 jan 2024

Ha Marloes, we hebben vanmorgen het fotoboek bekeken. We hadden de selectie al een paar keer gezien, toch overtrof het boek onze verwachtingen nog! elke dubbele pagina is een waar kunstwerkje, een mooi warm liefdesmonument voor ons en iedereen die er bij was. Je hebt echt ‘jou’ eraan toegevoegd. De nabewerking, de opbouw, de samenstelling van foto’s per dubbele pagina, de dikte van het blad waardoor de gedeelde foto’s bijna naadloos en in hetzelfde vlak aansluiten, de sfeer, de gedragen romantiek net niet te zwijmelig, het verhaal en de verhaallijn, het is ons allemaal niet ontgaan. Je hebt met je fotografie een waar kunstwerk afgeleverd. Onze dank daarvoor!

Elroy & Vivian

Op 17 oct 2023

Marloes haar foto’s zijn prachtig! Ze voelt heel goed aan wat je wil als stel. Ik vind haar persoonlijke benadering en gevoel voor de groep heel mooi. Ze durft creatief te zijn en weet ook waar de grens zit bij een groep. Het is een kunst om spontane foto’s en een bijzonder moment vast te leggen, maar die verantwoordelijkheid kun je zeker aan Marloes toevertrouwen! Echt een aanrader .

Peter

Op 25 sep 2023

Marloes is een hele lieve vrouw die tijdens onze bruiloft op een hele fijne manier communiceerde waardoor wij ons op onze grote dag helemaal op ons gemak voelden. We hebben echt schitterende trouwfoto's van haar gekregen! Ze gaat de verbinding met je aan en geeft fijne tips en staat ook open voor wat jezelf wilt. Zelfs al waren we wat onzeker voor de camera, ze stelde ons gerust en heeft prachtige foto's gemaakt. Wij raden haar zeker aan!

Johannes

Op 21 sep 2023

Marloes is fantastisch! Ze verdwijnt op de achtergrond en tegelijkertijd is ze overal aanwezig om prachtige foto's te maken. Ze heeft onze bruiloft gefotografeerd en heeft echt een complete reportage gemaakt, het is één groot mooi foto-verhaal geworden. Ze is tevens heel aardig, wat de beleving extra prettig maakt. Aanrader!

Chantal

Op 21 sep 2023

Wij hebben al twee keer super super mooie foto's mogen ontvangen van Marloes! Wauw! Niet alleen zijn de foto's super mooi geworden, ze is ook nog eens heel lief en geduldig!

Jeroen

Op 21 sep 2023

We werden zo goed begeleid door de dag heen. Ze weet precies waar ze het over heeft. Een echte aanrader.

Erinn

Op 21 sep 2023

Marloes heeft prachtige foto's gemaakt op de dag van mijn bruiloft. Ze zorgde voor een fijne gezellige sfeer tijdens de fotoshoot en begeleidde ons goed om het beste eindresultaat te krijgen. Ze reageerde snel en vriendelijk op verzoeken en we hadden de foto's binnen een week van de fotoshoot binnen. We zijn erg tevreden en bevelen Marloes zeker aan!

I.M. Maulany

Op 21 sep 2023

Vanaf dag 1 tot ver na de trouwdag een goede klik met Marloes, een lieve fotograve :) Ze heeft onze dag goed vast gelegd, prachtige foto's, je ben een topper met een passie voor fotografie . AANRADER, bedankt Marloes!

Nienke

Op 21 sep 2023

Een hele lieve en professionele fotograaf. Ze weet wat ze doet en luisterde heel fijn naar onze wensen! We hebben heel veel lol gehad tijdens onze shoots, waardoor we erg ontspannen waren. Dikke aanrader!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation