Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Photos by Loes Ik vertel jullie verhaal in foto's, zoals het écht was!

5 (6 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Mevr. Marloes Mooibroek
Groningen

Als trouwfotograaf uit het mooie dorp Zuidhorn in de provincie Groningen zet ik de tijd steeds even stil en vang ik alle mooie momenten.
Zo vertel ik jullie verhaal in foto’s. Ik ben voornamelijk werkzaam in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

Ik ben een fotograaf die laat zien hoe jullie de dag hebben beleefd. Ik zet alle grote momenten en kleine hoogtepunten op de foto.
Maar vooral de liefde tussen jullie twee en iedereen die belangrijk voor jullie is. Mijn stijl is verhalend, spontaan, levendig, authentiek en vol emotie.

Informatie en tarieven

Als jullie vragen aan mij hebben dan kun je hier online informatie aanvragen. Je mag me ook bellen, mailen of een bericht sturen via Instagram om kennis te maken. Voor de bruidsfotografie heb ik een aantal pakketten samengesteld inclusief de tarieven. Deze vind je op mijn website photosbyloes.nl

Photos by Loes probeert jullie verhaal op geheel eigen wijze vast te leggen. Dus waar wachten jullie nog op? Ik kijk uit naar jullie berichtje!

Bekijk website
+24 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


6 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Johannes

Op 21 sep 2023

Marloes is fantastisch! Ze verdwijnt op de achtergrond en tegelijkertijd is ze overal aanwezig om prachtige foto's te maken. Ze heeft onze bruiloft gefotografeerd en heeft echt een complete reportage gemaakt, het is één groot mooi foto-verhaal geworden. Ze is tevens heel aardig, wat de beleving extra prettig maakt. Aanrader!

Chantal

Op 21 sep 2023

Wij hebben al twee keer super super mooie foto's mogen ontvangen van Marloes! Wauw! Niet alleen zijn de foto's super mooi geworden, ze is ook nog eens heel lief en geduldig!

Jeroen

Op 21 sep 2023

We werden zo goed begeleid door de dag heen. Ze weet precies waar ze het over heeft. Een echte aanrader.

Erinn

Op 21 sep 2023

Marloes heeft prachtige foto's gemaakt op de dag van mijn bruiloft. Ze zorgde voor een fijne gezellige sfeer tijdens de fotoshoot en begeleidde ons goed om het beste eindresultaat te krijgen. Ze reageerde snel en vriendelijk op verzoeken en we hadden de foto's binnen een week van de fotoshoot binnen. We zijn erg tevreden en bevelen Marloes zeker aan!

I.M. Maulany

Op 21 sep 2023

Vanaf dag 1 tot ver na de trouwdag een goede klik met Marloes, een lieve fotograve :) Ze heeft onze dag goed vast gelegd, prachtige foto's, je ben een topper met een passie voor fotografie . AANRADER, bedankt Marloes!

Nienke

Op 21 sep 2023

Een hele lieve en professionele fotograaf. Ze weet wat ze doet en luisterde heel fijn naar onze wensen! We hebben heel veel lol gehad tijdens onze shoots, waardoor we erg ontspannen waren. Dikke aanrader!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation