Kasteel Daelenbroeck Landgoed Kasteel Daelenbroeck maakt van deze dag het sprookje waar u altijd al van droomde.

2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Kasteel Daelenbroeck Vraag informatie aan
Kasteellaan 2
6075 EZ Herkenbosch

Landgoed Kasteel Daelenbroeck maakt van deze dag het sprookje waar u altijd al van droomde. In overleg met de gemeente Roerdalen kan uw wettelijk huwelijk voltrokken worden in een van de feeërieke vertrekken van Landgoed Kasteel Daelenbroeck.

Het kasteel en haar omgeving lenen zich uitstekend voor een schitterende bruidsreportage. Een huwelijksdiner met klasse, een receptie op maat en een wervelend feest om nooit meer te vergeten maken uw dag tot uw eigen sprookje op Landgoed Kasteel Daelenbroeck. Natuurlijk overnacht u in een van onze romantische bruidssuites.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Willy

Op 01 nov 2018

een mooie locatie met top service voor bruiloften en gala's

Monique

Op 18 sep 2018

Wij zijn hier afgelopen maandag getrouwd en zijn blij dat wij dit hier gedaan hebben . Echt een prachtige locatie , die dus ook officieel trouwlocatie is . Personeel ontzettend vriendelijk en ze doen alles wat in hun mogelijkheid ligt om je de mooiste dag te laten beleven zoals jij dat wil. Ook een mooie gezellige plek om de taart aan te snijden en te toasten . En volop mooie plekjes om zowel binnen als buiten fotos te maken . Trouwen kan trouwens ook binnen en buiten , dit kun je zelfs op de dag zelf nog beslissen als het weer toch tegenvalt. Bedankt kasteel Daelenbroeck , wij hebben genoten met een GROTE G !

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation