Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

iBooth.nl Het huren van onze photobooths is elke keer opnieuw weer een hit

2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
iBooth.nl Vraag informatie aan
Dhr. Eddy Vermeulen
Landelijk

Photobooth huren

Een bruiloft, verjaardag, feest, evenement of Happy new year party? Het huren van onze photobooths is elke keer opnieuw weer een hit en ze worden voor allerlei feestjes ingezet.

Voor het huren van een Photobooth ben je hier op de juiste plek. Wij verhuren photobooths door geheel Nederland. Onze Photobooths zijn plug and play. Dit betekent dat je ze zelf kunt opzetten (in een paar minuten), stekker in het stopcontact en hij is klaar voor gebruik.

Wij verhuren de photobooth voor 24 uur, niks is namelijk zo vervelend dat als het net leuk begint te worden dat de photobooth wordt afgebroken omdat de tijd erop zit. De photobooth kunt u vaak een of twee dagen voor het evenement ophalen bij de locatiehouder.

De Photobooth Pro is de complete photobooth voor jouw bruiloft, feest of evenement.

De Photobooth Pro wordt geleverd inclusief professionele fotoprinter. Het betreft een dye sublimation printer wat inhoudt dat de prints direct droog zijn. De printer kan achter elkaar afdrukken zonder printpapier aan te vullen. Daarnaast beschikt de printer over een snijfunctie die de fotostrips (5x15cm) en fotokaarten (10x15cm) kan snijden.

Gratis uitstel garantie

Feestje of bruiloft verplaatst naar een andere datum?

Geen probleem bij iBooth. Wij garanderen u dat u uw geboekte photobooth altijd kosteloos en zonder opgaaf van reden kunt verplaatsen naar een andere datum.

Dit helpt u als uw feest, bruiloft of evenement moet worden uitgesteld, bijvoorbeeld als gevolg van de Corona-regels. Houd er rekening mee dat dit alleen mogelijk is als de photobooth nog niet is verzonden, bezorgd of afgehaald.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Nikie

Op 14 feb 2023

Heel fijn en snel contact voor de verhuur. Er werd goed en snel meegedacht voor een wijziging van design, super fijn! We hadden onbeperkt foto's maken en de fotopaal was erg populair! Ook leuk dat er video's en gifjes gemaakt konden worden. Deze hebben de gasten die dat wilde ook allemaal ontvangen. Zeer tevreden over deze service!

Patricia

Op 14 feb 2023

Wat een super bedrijf met een super service!! Nemen erg de moeite en denken in alles mee. De IBooth was een groot succes op ons feest! Dankjewel

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation