Grand Café het Ketelhuis Het Ketelhuis Eindhoven neemt je alle zorg uit handen!

Grand Café het Ketelhuis Grand Café het Ketelhuis
5 5 2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Grand Café het Ketelhuis Vraag informatie aan
Doctor Poletlaan 45
5626 AB Eindhoven

De liefde voor je partner bezegelen met een droombruiloft: dat vraagt om een unieke en bijzondere trouwlocatie. Ook Het Ketelhuis is door de gemeente Eindhoven aangewezen als trouwlocatie. Daarmee bieden we je misschien wel de meest bijzondere trouwlocatie in Eindhoven! Geef bijvoorbeeld het ja-woord aan de prins of prinses van je dromen op een wel heel bijzondere plek: onze zwevende brug. Samen met je gasten beleef je jouw onvergetelijke moment, terwijl de mooiste zonnestralen door de prachtige, grote ramen van Het Ketelhuis jullie liefde nog nadrukkelijker in beeld brengen. Het uitzicht en het moment zijn onvergetelijk. Aansluitend proost je samen met al jullie geliefden op een lang en gelukkig huwelijk.

Het Ketelhuis Eindhoven neemt je alle zorg uit handen!

Uiteraard kunnen we jullie bruiloft de hele dag op onze trouwlocatie verzorgen. Denk hierbij naast de ceremonie ook aan een receptie of een borrel, maar zeker ook aan hoogwaardig diner. De mooiste dag van je leven kan namelijk niet zonder een culinair hoogstaand diner, met alles erop en eraan! Onze koks staat te popelen om u en uw gasten een onvergetelijk diner voor te schotelen. En we zorgen uiteraard voor sfeervolle en romantische aankleding van onze trouwlocatie.

Wilt u aansluitend een receptie houden of een borrel? Wij staan open voor al uw wensen en faciliteren dit met alle liefde. En als je gaat trouwen, dan wil je natuurlijk ook lekker feesten. Daar leent Het Ketelhuis zich ook uitstekend voor met de schitterende bar, de ruime dansvloer en het prachtige podium voor het entertainment van jullie keuze. Dat maakt ons dé trouwlocatie van Eindhoven. Wij ontzorgen jullie graag en zorgen dat het programma naadloos in elkaar overloopt. Dan kunnen jullie je richten op het allerbelangrijkste: genieten van de mooiste dag van jullie leven!

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Kelsey

Op 28 aug 2018

Wij hebben een onvergetelijke ceremonie gehad bij Wat top verzorgd was!!

Angelique

Op 20 jun 2018

Lekkere originele lunch gerechten veel keus, vriendelijke bediening, gezellige ambiance, super prijs kwaliteit verhouding! De vers gebakken cake bij de cappuccino geweldig! Ik ben fan!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation