Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Evenso Photobooths Motivatie, daadkracht en een grote dosis enthousiasme

4 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Evenso Photobooths Vraag informatie aan
Hamerstraat 10
7556 MZ Hengelo

Een feestje op je feest, dat is Evenso.

Wij zijn dol op feest. Met photobooths vol hilarische verkleedspullen (en hoogwaardige apparatuur!)
knallen onze 7 opgeleide fotografes het hele land door om bruiloften, festivals, bedrijfsfeesten of andere events onvergetelijk te maken.
Zij halen het gekste in je feestgangers naar boven en leggen het ook nog eens haarscherp vast. Je hoeft niet eens zelf op de knop te drukken.

Onze professionele fotografes komen met de apparatuur, jij en je gasten hoeven alleen maar een goed humeur mee te nemen.
En pas als je helemaal tevreden bent, drukken ze de mooiste foto’s af. Wat een plaatje!

Fotofeest met photobooths Betsie, Bertha en Bertus


In onze zuurstokroze, knotsgekke fotocaravan Betsie zie je de wereld door een roze bril. Letterlijk, want ze heeft er attributen genoeg voor.
Lichtblauwe Bertha zorgt in zacht mint voor een turquoise tint. En met Keet Bertus erbij kun je een feestje bouwen!
Onze drie toppers zijn beschikbaar in arrangementen van drie tot vijf én zeven uur. 

Voor de hokjesdenkers: huur je opblaasbare photobooth bij Evenso


Onze inflatable photobooth doet het altijd goed. Binnen vijf minuten staat hij als een huis en kan het feest losbarsten.
Deze booth kun je gemakkelijk in een hoek kwijt, maar dankzij de kleurenexplosie van de Ledverlichting trekt -ie meteen de aandacht.
Huur je onze inflatable photobooth, krijg je er meteen een fotografe bij. Pomp je feest op!

Photobooth huren? Effe bellen of een mailtje sturen!

Heb je zin in een flitsende opblaasfeest? Wil je de feestneuzen van Betsie, Bertha of Bertus weleens meemaken?
Bel of mail ons dan vandaag om je favoriete photobooth te huren.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Mindy

Op 11 sep 2019

Wij hebben de Inflatable Photobooth gehad op onze bruiloft. De booth was echt een hit bij al onze gasten (zelfs mijn oma van 85 was onder de indruk!). Er waren veel props en de manier waarop de foto's werden afgegeven tijdens de avond was echt enorm professioneel. We kregen achteraf ook super snel de digitale bestanden. De communicatie vooraf verliep soepel en Evenso was enorm flexibel qua start/eind tijd. We hadden ook veel keuze wat betreft het formaat van de foto's. Wij hebben uiteindelijk gekozen voor een fotostrip voorzien van ons eigen logo en dat zag er echt heel erg mooi uit. Kortom, echt een aanrader en een aanvulling voor op iedere bruiloft!

Herma

Op 26 aug 2019

Goedemorgen Evenso Photobooths, Onwijs bedankt voor de fijne avond, iedereen heeft t erover!!! Super leuk, en wat een gave foto's.

Jouke

Op 23 aug 2019

Nogmaals ontzettend bedankt! De gasten vonden het erg leuk. En we hebben genoten bij het terug kijken van alle foto's. Echt een leuke herinnering.

Moniek

Op 22 aug 2019

We hebben gekozen voor de photobooth Caravan Betsie van Evenso Photobooths. We zijn super tevreden (5 sterren!!) De foto's zijn van topkwaliteit en er werden wanneer gevraagd extra strips afgedrukt. Ze hadden onze lay-out en logo superleuk toegepast op de fotostrips en het waren 2 gezellige fijne mensen!! Achteraf kregen we de foto's supersnel via Wetransfer en via een fotoalbum. Echt een aanrader!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation