Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Emile Verhijden Fotografie Trouwfotograaf Limburg Emile Verhijden – Pakt jouw moment!

8 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Emile Verhijden Fotografie Vraag informatie aan
Landelijk

Trouwfotografie Emile Verhijden Fotografie in Bingelrade.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


8 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Joyce

Op 21 dec 2022

Emile was 19 juli j.l de fotograaf op onze bruiloft. Een zeer geduldige man, die vrij onzichtbaar aan het werk gaat. Wij kwamen er naderhand pas achter dat van sommige momenten een foto was gemaakt! Emile heeft er iets heel moois van gemaakt, we zijn meer dan tevreden en zullen door middel van onze prachtige fotoreportage nog lang kunnen nagenieten van onze mooie dag. Emile, je bent een echte vakman en we hebben geen seconde spijt gehad van het feit dat we jou als fotograaf voor onze bruiloft hebben gekozen! Keep up the good work!

Sabrina

Op 21 dec 2022

De tekst die ik de ochtend na ons huwelijk aan Emile heb verstuurd. Een top fotograaf. Wat zelfs de meest camera schuwe mensen mooi en met een goed gevoel op de foto’s krijgt. Ik weet dat we elkaar nog snel gaan zien. Maar wilde het ook even via deze weg doen. Nu het nog vers in mijn geheugen zit. Ik wil je heel erg bedanken voor gisteren. Het was een super mooie dag. En zeker ook omdat jij erbij was voor de foto’s. Dit had ik nooit durven dromen dat ik zo’n fotograaf zou leren kennen. Ik ga ook iedereen wat een fotograaf nodig heeft jou naam doorgeven. Het was even super. Zelfs mijn man vond het een prettige ervaring. Terwijl juist hij ertegen op zag.

Rene & Sanne

Op 21 dec 2022

Geweldige ervaring met Emile, hij was door de dag geheel onopvallend aan het werk waardoor de hele dag heel spontaan oogt op de foto's. Ook goede tips over een locatie voor de shoot. Komt afspraken super goed na en levert echt top werk!

Dana

Op 21 dec 2022

Hele fijne en gezellige fotograaf! Emile heeft op onze bruiloft alle momenten prachtig vast weten te leggen. Dankzij de mooie fotoreportage beleven we onze dag steeds opnieuw en kunnen we nog lang nagenieten van deze schitterende dag!

Vera

Op 21 dec 2022

Emile is een goede en leuke fotograaf! Hij heeft prachtige foto’s gemaakt, doordat hij onopvallend aanwezig is zijn het hele spontane foto’s. Tevens komt Emile ook de gemaakte afspraken na en denkt, waar nodig, mee in het proces.

Eefje

Op 21 dec 2022

Wij zijn blij dat Emile onze trouwfoto's gemaakt heeft! Er zijn meerdere redenen waarom we Emile zouden aanbevelen: - Uiteraard omdat de foto's mooi gelukt zijn; - Hij reageert snel op vragen; - De foto's waren niet allemaal 'standaard', de geposeerde foto's ogen toch heel speels, en wat hij heel mooi gedaan heeft, is echt de momenten vastgelegd, dus niet alleen maar geposeerde foto's maar ook mooie spontane foto's van de ceremonie en dergelijke; - Hij is fijn op de achtergrond aanwezig. Ook de momenten waar je er bewust voor kiest om even niet met teveel mensen te zijn (bijvoorbeeld even een momentje alleen tussen vader en bruid) heeft hij hele mooie foto's gemaakt zonder dat we echt doorhadden dat hij wel in de kamer aanwezig was; - Hij speelde in op onze wensen. - Hij heeft naast mooie foto's van ons en de gasten ook de details mee gefotografeerd (zoals het eten, de bedankjes voor de gasten etc, de dingen die je over 50 jaar niet vergeten wil zijn) Nogmaals heel erg bedankt voor de mooie foto's, Emile!

Tanja & Oskar

Op 21 dec 2022

Waaraan herken je een top-fotograaf? Wat ons betreft aan (1) foto’s die je direct terugbrengen naar het gevoel van de dag; (2) foto’s waarvan je niet hebt doorgehad dat ze gemaakt zijn; (3) foto’s die ons gevoel van liefde, vrolijkheid, spanning, geluk laten zien; (4) foto’s waarbij wij alle twee roepen “oh, kijk dan hoe mooi!”, “Wow, wat prachtig”, “Ongelofelijk” en (5) foto’s waar we intens gelukkig door zijn. En dat is wat Emile heeft gedaan. Daarom een dikke MERCI en 5+ sterren!

Jasmin & Daan

Op 21 dec 2022

Op het laatste nippertje nog een nieuwe Fotograaf moeten zoeken gelukkig had Emile nog een plekje voor onze trouwdag. Met een kopje koffie en een leuk gesprek gehad te hebben was het voor ons was duidelijk dat Emile een topper is. Gisteren de foto’s gekregen en ze zijn prachtig. Met een leuke foto video hebben we genoten van de foto’s. Stuk voor stuk mooi . Op de dag zelf zei iedereen wat een ontzettend leuke man het is. Wij beamen dit zeer. We staan al te popelen om het mooie album te ontvangen. Nogmaals bedankt Emile .

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation