Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

De Roosendaalse Stomerij KWALITEIT, onze kracht!

2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
De Roosendaalse Stomerij Vraag informatie aan
Dhr. Okke Lemmens
President Kennedylaan 152
4707 BG Roosendaal

De Roosendaalse Stomerij is al meer dan 12 jaar een begrip in Roosendaal. Wij staan voor kwaliteit en goede service. Zo halen en brengen wij uw kleding graag. U kunt op deze site een overzicht vinden van onze producten, en een afspraak maken om uw kleding te laten brengen en halen.

Wij zijn een familiebedrijf, en Okke Lemmens, de huidige eigenaar is er zelfs geboren! Okke heeft in het verleden in diverse andere stomerijen gewerkt, en zodoende veel ervaring op gedaan.

Uit recent onderzoek blijkt dat De Roosendaalse Stomerij tot de top 10 stomerijen van Nederland behoort. Een erg leuk compliment, wat ons natuurlijk erg motiveert om steeds weer de kwaliteit te leveren waar we trots op zijn.

Bruidskleding

Wat doet de bruid, nadat de muziek van het trouwfeest verstomd is, met haar exclusieve, dure bruidsjurk? Ook de mooiste dag laat immers zijn sporen na op het voorheen smetteloze textiel. Zelf wassen is echt geen optie, gezien de doorgaans kwetsbare stof en de manier waarop daarop, vaak eveneens zeer kwetsbare, applicaties zijn aangebracht. Bij onze stomerij is bruidskleding echter in goede handen. Een combinatie van vakkennis en een professionele uitrusting stellen ons in staat de kleding (misschien wel de duurste die u ooit koopt!) tot in de puntjes te verzorgen. Desgewenst kunt u ook accessoires zoals de hoed, schoenen en eventuele kleding van bruidsmeisjes en bruidsjonkers door ons laten reinigen als herinnering voor later. Ook het kostuum van de bruidegom reinigen wij graag voor u.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Fleur

Op 23 jul 2020

Ouderwets vakwerk en service, top dus!

Esther

Op 06 sep 2018

Super goede stomerij met een geweldige service!!! Heel erg bedankt weer!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation