Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Onderkant trouwjurk schoonhouden op buitenbruiloft? Tips!

Gaan jullie voor een buitenbruiloft én kies je voor een lange trouwjurk? Lees dan snel verder voor de beste tips om de onderkant van de jurk schoon te houden.

Draag een onderrok onder je trouwjurk

Een onderrok zorgt voor het mooiste plaatje, zodat de vorm van je jurk het beste tot zijn recht komt. Het heeft nog een voordeel, namelijk dat je jurk wat van de grond wordt getild en zo niet vies kan worden.

Spray voor de onderkant trouwjurk

Laat je jurk professioneel reinigen met een spray voor de onderzijde. Alle vlekken zijn er zó weer uit. Er is ook een antistatische spray op de markt die ervoor zorgt dat de jurk niet statisch is als je deze draagt.


Ga naar Spray voor de onderkant trouwjurk


Bruidsmeisjes dragen trouwjurk die daardoor de grond niet raakt

Kies voor bruidsmeisjesjurken die de grond niet raken: zo hoeven ze zich niet druk te maken over een groezelige jurk en kunnen ze onbezorgd feesten!


Lees ook Taken op de bruiloft voor het bruidsmeisje


Kies voor een schone ondergrond ceremonie locatie

Een locatie waar het schoon is, zorgt er automatisch voor dat de onderkant van de jurk niet zo vies wordt. Wil je jouw jurk in topconditie houden? Kies dan voor een binnen locatie. Of ga voor twee outfits; één voor buiten, en één voor binnen.

Schoenen uit bij aan en uittrekken

Trek bij het verkleden altijd je schoenen uit: voor je het weet blijf je anders met een hak in de tere stoffen haken, zoals tule, kant of crêpe.

Kies voor een korte trouwjurk

Wil jij je helemaal niet druk hoeven maken over je jurk en hoe schoon deze al dan niet blijft? Kies voor een korte trouwjurk. Dat is niet alleen een praktische keuze, maar ook helemaal trendy!


Lees ook De korte trouwjurk is sexy modieus & kittigTekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation